Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εσύ δοκίμασες από τον «Βεζύρη»; Το ψητοπωλείο που τα «σπάει» στη Βέροια

Έγινε η λατρεία των καλοφαγάδων - Delivery: 2331308510, Θερμοπυλών 18, Προμηθέας - Κεμπάκ, κοκορέτσι, κοτόπουλο, σουβλάκια, λουκάνικα, μπιφτέκια, πανσέτες, παϊδάκια, τα πάντα όλα!

Άνοιξε πριν από λίγο καιρό και αμέσως έγινε η αγαπημένη συνήθεια όσων λατρεύουν το κρέας. O «Βεζύρης» Με την υπογραφή της κορυφαίας ποιότητας και σε πολύ χαμηλές τιμές, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και να θεωρείται ήδη από τα κορυφαία ψητοπωλεία της Βέροιας.


Στην καρδιά του Προμηθέα, ακριβώς απέναντι από τα Εβραϊκά, ο «Βεζύρης» (Θερμοπυλών 18), ανοίγει καθημερινά τις πόρτες του και μας προσκαλεί σε μια γευστική πανδαισία.


Με μια πλούσια ποικιλία κρεάτων, από κοκορέτσι και κοτόπουλο μέχρι σουβλάκια, λουκάνικα, μπιφτέκια, πανσέτες και παϊδάκια, το κατάστημα προσφέρει μια γευστική παράσταση που κανένας λάτρης του κρέατος δεν μπορεί να αντισταθεί.


Με τον «Βεζύρη» η λατρεία των καλοφαγάδων έχει βρει τον ιδανικό τόπο. Ο χώρος έχει γίνει ήδη η αγαπημένη συνήθεια όσων αναζητούν αυθεντική γεύση και ζούνε για τη χαρά του καλού φαγητού. Επισκεφθείτε το και απολαύστε μια πανδαισία κρεάτων που θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. 



Επίσης, μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά τις παραγγελίες σας (τηλ. 2331308510) και μέσα σε λίγα λεπτά το πιο νόστιμο κρέας της Βέροιας θα βρίσκεται στην πόρτα σας. Όσοι το δοκίμασαν, απλά ξετρελάθηκαν!





5 σχόλια:

  1. ela re vezyri arxonda mas trelanes me da omorfa su...oli ston vezyri pedia ..ta sas trexun ta salia ...mam mam mam

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά κρέατα, το κοτόπουλο λιώνει και η εξυπηρέτηση από τα παιδιά σούπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαγητό για βασιλιάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΑΠΛΑ, ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ...ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΕΦΑΓΑ ΚΙ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ...ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ