Εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Βέροιας Kωνσταντίνο Βοργιαζίδη, ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης παρευρέθηκε στη Σχολή Μετεκπαίδευσης & Κατάρτισης της Ελληνικης Αστυνομικής Ακαδημίας Βορείου Ελλάδος στο Πανόραμα Βέροιας, για την πρώτη συνάντηση του προγράμματος "HECTOR", με την συμμετοχή στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας και εκπροσώπων ιδιωτικών εταιριών. Παρόντες ήταν ο Ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας και πολλοί ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.
Στόχος του προγράμματος είναι η προστασία των τουριστικών υποδομών σε όλη την Ευρώπη, με βάση τις στρατηγικές προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο επίκεντρο του έργου "HECTOR" βρίσκονται δράσεις για την συνεργασία μεταξύ του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, για τον από κοινού καθορισμό προτύπων ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα ασφάλειας.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Αντιδήμαρχος ηλεκτρονικής διακυβέρνησης & ψηφιακής πολιτικής: «Η Σχολή Μετεκπαίδευσης και Κατάρτισης εκσυγχρονίζεται συνεχώς με καινοτόμες μορφές εκπαίδευσης για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και για το προσωπικό άλλων Φορέων και Φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Εσωτερικής Ασφάλειας».
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Την κοπέλα εντόπισαν σε άθλια κατάσταση περαστικοί, οι οποίοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία
-
Δυστυχώς, δεν είσαι σε θέση να καταθέσει - Επάνω της βρέθηκαν πορτοφόλι και κινητό, οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο της
-
«Έσπασε» στην Ανάκριση και παραδέχθηκε ότι αυτός την χτύπησε! Ο ξυλοδαρμός έγινε στο σημείο όπου βρέθηκε η κοπέλα
-
Φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ρήξη σπλήνας - Μεταφέρεται διασωληνωμένος - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας»
-
Η αδελφή της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό, να καταθέσει στην Αστυνομία - Τα σενάρια που
-
Είναι ζήτημα τιμής για τους Ασφαλίτες, να εντοπίσουν τον δράστη και να τον οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη
-
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία - Κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό της
-
Συνελήφθη πρό ολίγου ο φερόμενος ως δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της 24χρονης στη Βέροια.
-
Το πιο ανοιξιάτικο, το πιο ανθισμένο, το πιο ροζ party έγινε και φέτος στον κάμπο της Βέροιας. Όσοι ακολούθησαν το κάλεσμα του Τουριστικού
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 68 ετών, η συνταξιούχος Τραπεζική Υπάλληλος Φεβρωνία Μπλατσιώτη. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα,





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.