Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκίνηση στο «αντίο» του Καπουρτίδη - Μετά από 37 χρόνια και πάλι... πολίτης!

«Έκανα ότι μπορούσα για να τιμήσω την στολή που φορούσα»
Ήταν 27 Οκτωβρίου 1986, όταν για πρώτη φορά έπιασε επίσημα υπηρεσία. Ήταν 30 Νοεμβρίου 2023, όταν ολοκληρώθηκε η αποστολή του. Μετά από 37 ολόκληρα χρόνια στην Υπηρεσία, ήρθε η μεγάλη στιγμή της αποχώρησης. 


Ο λόγος φυσικά για τον προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας Χαράλαμπο Καπουρτίδη, που μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες βγήκε στην σύνταξη. 


Για την σημαντική αυτή ημέρα, ο κ. Καπουρτίδης «τραπέζωσε» τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, τους δύο εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους που πέρασαν από την Δημοτική Αστυνομία Στάθη Κελεσίδη και Λεωνίδα Ακριβόπουλο και φυσικά όλο το έμψυχο δυναμικό της υπηρεσίας, που για χρόνια ολόκληρα συνεργάστηκε μαζί τους.


Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο ίδιος: «Έκλεισε ένα κεφάλαιο μετά από 37 χρόνια. Έκανα ότι μπορούσα για να τιμήσω την στολή... Αν κατάφερα κάτι, αυτό θα το κρίνουν οι εκάστοτε συνεργάτες, εκλεγμένοι και συνάδελφοι (ειδικά αλλά και γενικά του Δήμου) αλλά και οι πολίτες φυσικά.


Έτσι από αύριο Πολίτης, αλλά είναι λογικό μετά από τόσα χρόνια να μην μείνει η στολή κολλημένη στο πετσί. Είναι δύσκολο όλο αυτό. Αλλαγή σελίδας λοιπόν, με την ευχή η Υπηρεσία να πάει ακόμα πιο ψηλά.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις διοικήσεις του Δήμου, σε όλους τους συναδέλφους του Δήμου και φυσικά σε όλους τους συναδέλφους της Υπηρεσίας, από το 1986 και εντεύθεν, για την συνεργασία! Η ζωή συνεχίζεται...»





10 σχόλια:

  1. δημοτικη αστυνομια = κανουμε τα στραβα ματια οπου θελουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός από καφέ και αραγμα στην ελιά, καλο θα ήταν να ρυθμίζεται την κυκλοφορία, να κόβεται καμια κλήση τις ώρες αιχμης που ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει, που θέλουμε 10 λεπτά να κατέβουμε από το ρολοι ως το κέντρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμία εικόνα δεν του έκαναν δώρο του ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί τόσες εικόνες ρε παιδιά; ετοιμάζεται για δεσπότης ο Μπάμπης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά οι πόντιοι πολύ προβολή , δεν μας είπε τα προσόντα του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.
    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κ. Καπουρτίδης είναι ένας ΚΥΡΙΟΣ με ήθος και αξίες! Καλή σύνταξη, τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ