Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεά η παρουσιάστρια της «Ευχούπολης»

Ήρθε από την Κοζάνη και μάγεψε τη Βέροια! Τρομερή ευφράδεια λόγου και πολύ επικοινωνιακή...

Την γνωρίσαμε πέρσι στην έναρξη της «Ευχούπολης» και την είδαμε ξανά χθες στην συναυλία των «KINGS». Η Λίτσα Παλαμά, για μια ακόμα φορά κέρδισε τις εντυπώσεις με την θετική της παρουσία στη σκηνή. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια από την Κοζάνη, ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς και εκείνη που συντόνισε το πρόγραμμα της εκδήλωσης. 


Η έμπειρη δημοσιογράφος βγήκε στην σκηνή λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και για πάνω από δύο ώρες μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Με επικοινωνιακό ταλέντο, χαμόγελο, χιουμοριστικές ατάκες και πάνω απ' όλα ευγένεια και κομψότητα, μοίρασε πολλά δώρα, ανέβασε κόσμο on stage, μέτρησε αντίστροφα για το άναμμα του δέντρου, χόρεψε, τραγούδησε και έκανε ένα μοναδικό προμόσιον για την μεγάλη συναυλία που ακολούθησε.


Δεν λησμόνησε, εκπροσωπώντας φυσικά την οικογένεια Σιδέρη (ιδιοκτήτες του Χριστουγεννιάτικου πάρκου), να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στα εγκαίνια και τον δήμο Βέροιας για την άψογη συνεργασία. Μάλιστα, στην σκηνή για να πούνε δύο λόγια ανέβηκαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης και ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Γιώργος Τσιλογιάννης.


Η Λίτσα Παλαμά είναι μια από τις γνωστές τηλεοπτικές παρουσίες στην Δυτική Μακεδονία, καθώς εμφάνιζεται με μεγάλη επιτυχία σε τοπικά κανάλια για πάνω από 20 χρόνια! Έχει στο παλμαρέ της εκατοντάδες συνεντεύξεις με πολιτικούς, καλλιτέχνες, ηθοποιούς, τραγουδιστές και γενικότερα ανθρώπους τους θεάματος.

6 σχόλια:

  1. Όντως ήταν πολύ καλή και κράτησε όλο το πρόγραμμα. Γλυκια και χαμογελαστή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουκλάρα η Κοζανίτισσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα σχόλια μπήκα να δω....συνεχίστε γυπαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτη δεν είναι που σατύριζε ο Λαζόπουλος. Την είδα από κοντά. Ομολογώ είναι σέξι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγουρα ειναι 45 χρονων...αλλα καλή φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ