Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βόμβα» στην Αγορά της Βέροιας - Ανοίγει μεγάλη αλυσίδα ρούχων!


Φέρνει... ιταλικό αέρα στην πόλη

Ραγδαίες είναι οι οικονομικές εξελίξεις στην αγορά της Βέροιας, αφού σε λίγες ημέρες, μια πασίγνωστη εταιρεία ρούχων, θα ανοίξει ένα ολοκαινούργιο κατάστημα σε κεντρικότατο σημείο της πόλης μας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, πρόκειται για μια μεγάλη αλυσίδα γυναικείων, ανδρικών και παιδικών ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ, που ανήκει σε μεγάλο Ιταλικό Όμιλο, με περισσότερα από 800 καταστήματα σε 83 χώρες.

Το κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε χιλιάδες ευρώ, οι εργασίες στο κατάστημα έχουν ξεκινήσει και σε μικρό χρονικό διάστημα θα ανοίξει τις πόρτες του στο καταναλωτικό κοινό της Βέροιας και όχι μόνο, ενώ θα ανοίξουν και αρκετές θέσεις εργασίας.

17 σχόλια:

  1. Ε άντε ρε παιδιά, δεν έχουμε πού να ξοδέψουμε τα χρήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ τι μιλας ρε μπουφε που ψωνιζεις μονο απο το ιντερνετ και δεν εχεις πατησει το ποδι σου στην αγορα

      Διαγραφή
    2. ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙ?ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΩ ΤΟΥΣ ΨΙΛΟΜΙΤΕΣ Καταστηματαρχες η να τσακισω κανενα ποδι απο τα καθισματα που ειναι απλομενα παντου!ουστ βρε

      Διαγραφή
  2. Τα καλα της παγκοσμιοποιησης ...η ποιοτητα αντικατασταθηκε απο τα ρεταλια με αποτελεσμα να τα "αρπαζουν" οι εισαγωγικες και η ντοπια και εγχωρια βιοτεχνια και βιομηχανια να διωχνει προσωπικο που καταληγει σε χωρες εκτος Ελλαδας....Να την χαιρεσθε την ελευθερη οικονομια και την παγκοσμιοποιηση με πολυεστερικα ρουχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα κάνει δόσεις με το μήνα αν όχι δεν έχει λεφτα αγορασει ρούχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίζω να δούμε χαμηλές τιμές από αυτήν την αλυσίδα γιατί οι εμποροι της Βέροιας τις τιμές τις έχουν πολύ ψηλά και περιμένουν τις εκπτώσεις για να τις κατεβασουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήξερες τι σε περιμένει ....

      Διαγραφή
    2. Στον Ανώνυμος20 Νοεμβρίου 2023 στις 2:29 μ.μ.
      Ότι περίμενε και στους άλλους Ευρωπαίους καταναλωτές. Φθηνά προϊόντα, εργασία με ένσημα και νόμιμες αμοιβές και έσοδα απο την απόδοση των φόρων στο κράτος. Αυτό γίνεται σε ΕΕ και ΗΠΑ.
      Σοβαρέψου δεν τρομάζεις κανένα. Τα βλέπουμε σε όλο υον δυτικό κόσμο. Τα ζούμε με τις πολυεθνικές που είναι εδώ και χρόνια στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
  5. Για ποια φίρμα πρόκειται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OI EMPORI TIS VERIAS EXOUN XASEI TO TRENO EDO KAI POLY KAIRO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λυπάμαι πολύ!! Οι Έλληνες επιχειρηματίες θα γίνουν υπάλληλοι των πολυεθνικών και θα γίνουν οι ξένοι ακόμα πιο πλούσιοι. Θα πέσει μεγάλη πείνα και μετανάστευση των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλεπω να μεταναστευω για Αμερικη αν κλεισουν τα μισα καταστηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγω νομιζω, πως η μονη σωτηρια της τοπικης αγορας, ειναι η δημιουργια τοπικης ιστοσελιδας με ολα τα μαγαζια της πολης τυπου soplix

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ