Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μα, τι στύλ; Μα, τι μόδα;

Στο περιθώριο ενός πάρτι γενεθλίων, η Εύη Ιωννίδου είχε μια συνάντηση μ' έναν άνθρωπο που έχει γράψει την δική του ιστορία στον χώρο της μόδας. Ειδικότερα, το πανέμορφο μοντέλο από τη Βέροια βρέθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών μαζί τον διάσημο σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά. 


Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις και κατά το παρελθόν έχουν συνεργαστεί με επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ντυμένοι με την τελευταία λέξη της μόδας, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, πόζαραν με στυλ μπροστά στο φακό και ανέβασαν την συγκεκριμένη εικόνα στα social media.





9 σχόλια:

  1. ΒΕΡΟΙΩΤΗ σε ευχαριστούμε για την ανακοίνωση, διότι εδώ και πολύ καιρό αναζητούσαμε να μάθουμε νέα της Ιωαννίδου.......και πάλι σε ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά πολύ όμορφη η Εύη και ωραίο το ντύσιμο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα θα κοιμηθώ χωρίς άγχος και αγωνία για την κοπέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Psomi den ixame turi zitusame
    E re pina pu tha pesi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.

      Διαγραφή
  7. Ο Λάκης Γαβαλάς (πραγματικό όνομα: Απόστολος Γαβαλάς - Πειραιάς, 6 Αυγούστου 1952) είναι Έλληνας σχεδιαστής μόδας, μόδιστρος, και επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας, δηλαδή είναι παππούς στην Εύη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ