Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με μεγάλο καλεσμένο τον Λάκη Λαζόπουλο η εκδήλωση του ΚΕΜΑΕΔ - Τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου

Συνέντευξη τύπου ενόψει της μεγάλης μουσικής παράστασης που διοργανώνει κάθε χρόνο στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας, που τιμάται κάθε 3 Δεκέμβρη, παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές
 Δεξιότητες του Δήμου Βέροιας (ΚΕΜΑΕΔ). Η εκδήλωση με τίτλο «Όταν έχω εσένα» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στον Χώρο Τεχνών. 

Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν η εθελόντρια διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου, η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας εκπροσωπόντας την Περιφέρεια Σοφία Καραμελίδου και οι συνεργάτες του Κέντρου Ελένη Αναγνώστου και Γεώργιος Τσαρέλας.

Στην συνέντευξη που παραχωρήθηκε στον πάντα φιλόξενο χώρο του ΚΕΜΑΕΔ, αναλύθηκε κάθε πτυχή της μεγάλης εκδήλωσης που ετοιμάζεται να λάβει χώρα στη Βέροια, έγινε ξεχωριστή αναφορά στον Λάκη Λαζόπουλο και το ήθος του ανθρώπου που στέκεται πάντα στο πλευρό του Κέντρου, ενώ παρουσιάστηκαν και παράλληλες δράσεις.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Δεκέμβρη στις 19:00 στον Χώρο Τεχνών Βέροιας, θα παρουσιαστεί το βιβλίο μαγειρικής που εξέδωσε το ΚΕΜΑΕΔ αφιερωμένο στα παιδιά που έχασαν τους γονείς τους, με τίτλο «Κατσαρόλα στη φωτιά». Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό βιβλίο με πεντανόστιμες συνταγές που θα βοηθήσει πολλά άτομα ΑμεΑ και όχι μόνο να μάθουν να μαγειρεύουν. Η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει εκείνη την ημέρα με κόστος στα 10€, τα οποία ωστόσο θα διατίθενται εξ ολοκλήρου στην αναδημοσίευση του, με σκοπό να κυκλοφορήσει σε όλες τις δομές. «Όπως σου προσφέρουν, έτσι να προσφέρεις», ήταν το μήνυμα της κ. Δαμιανίδου. Μαζί με το βιβλίο θα πωλείται και το ημερολόγιο του Κέντρου.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, τα παιδιά του Κέντρου θα συμπράξουν με την Σχολική Χορωδία Βέροιας και θα τραγουδήσουν τραγούδια που έγραψε ο Έλληνας κωμικός ηθοποιός, Λάκης Λαζόπουλος, με την παρουσία του ίδιου του καλλιτέχνη, ο οποίος μάλιστα δεν θα δώσει απλά το «παρών», αλλά με την συμμετοχή του θέλει να τιμήσει το έργο των παιδιών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η παρουσία του στην πόλη της Βέροιας θα γίνει αυθημερόν και με δικά του έξοδα. Το πρωτοποριακό της φετινής εκδήλωσης είναι ότι στην θεατρικά στημένη σκηνή, τα παιδιά θα τραγουδήσουν και ένα τραγούδι που τα παρουσιάζει ονομαστικά μαζί με το αγαπημένο τους φαγητό. Με λίγα λόγια, τα παιδιά του Κέντρου γίνονται οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Την μουσική επιμέλεια της παράστασης έχει η Ελένη Αναγνώστου με την παιδική χορωδία των δημοτικών σχολείων Βέροιας. Χορογράφος θα είναι η Μελίνα Παπαδοπούλου.

«Ευχαριστούμε την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας για την παραχώρηση της αίθουσας του Χώρου Τεχνών», αναφέρει το ΚΕΜΑΕΔ.

Η παράσταση γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

Την ίδια στιγμή, ανακοινώθηκε και η πραγματοποίηση του χριστουγεννιάτικου μπαζάρ του Κέντρου, το οποίο θα βρίσκεται στο φουαγιέ του Δημαρχείου Βέροιας από τις 17:30 της 8ης Δεκεμβρίου έως τις 15:00 της 10ης του ίδιου μήνα.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ