Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: «Λαμπάδιασε» αυτοκίνητο στην Εγνατία


Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης 7 Νοεμβρίου 2023 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από κλήση που δέχθηκε για φωτιά που ξέσπασε σε αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ήταν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, όταν λευκό επαγγελματικό όχημα, τύπου κλούβα, που εκινείτο στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από Αλεξάνδρεια προς Βέροια, τυλίχθηκε στις φλόγες περίπου στο ύψος του Κεφαλοχωρίου. Η φωτιά ξέσπασε στο μπροστινό σημείο του αυτοκινήτου, στην μηχανή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ο οδηγός του οχήματος φρόντισε να το ακινητοποιήσει στην άκρη του δρόμου και πρόλαβε να βγει και να απομακρυνθεί από το αυτό με ασφάλεια, προτού τυλιχθεί στις φλόγες και καεί ολοσχερώς.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας που έσβησε την φωτιά, ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, καθώς και η Αστυνομία προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ