Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μέτρησαν το σάκχαρό τους οι Βεροιώτες σε Δημαρχείο, Ρολόι και Προμηθέα


Δείτε φωτογραφίες από τα 3 σημεία της δράσης
Μετρήσεις σακχάρου στους πολίτες και διανομή ενημερωτικού υλικού για τον σακχαρώδη διαβήτη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 14 Νοεμβρίου 2023 σε τρια κομβικά σημεία της Βέροιας.

Την δράση διοργάνωσε το Κέντρο Υγείας Βέροιας σε συνεργασία με την 8η και την 11η ΤΟΜΥ Βέροιας, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Σακχαρώδη Διαβήτη, που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται στις 14 Νοεμβρίου. 


Έτσι, από τις 8:00 το πρωί έως τις 10:οο, ιατροί, νοσηλευτές και επισκέπτες υγείας του Κέντρου Υγείας Βέροιας και της 8ης ΤΟΜΥ της Καλλιθέας και 11ης ΤΟΜΥ του Προμηθέα έστησαν τα περίπτερά τους στην πλατεία Δημαρχείου, στην πλατεία Ωρολογίου και έξω από την 11η ΤΟΜΥ στον Προμηθέα, όπου ενημέρωσαν τον κόσμο για τον σακχαρώδη διαβήτη, διένημα ενημερωτικό υλικό και μέτρησαν το σάκχαρο στους πολίτες που επιθυμούσαν και ήταν νηστικοί.

Σε όσους πολίτες βρέθηκαν αυξημένοι οι δείκτες, έγινε η παραπομπή τους για δωρεάν μέτρηση γλυκοζυλιωμένης στο Κέντρο Υγείας.


Σύμφωνα με την ενημέρωση από τους επαγγελματίες υγείας που συμμετείχαν, τα δείγματα που ελήφθησαν ήταν αρκετά, μάλιστα στην πλατεία Δημαρχείου μετρήθηκαν κοντά 100 συμπολίτες μας. Λίγοι συμπολίτες μας παραπέμφθηκαν στο Κέντρο Υγείας για μέτρηση γλυκοζυλιωμένης, ενώ αρκετά δείγματα ήταν στα επιτρεπτά όρια.

Στην δράση της πλατείας Δημαρχείου συμμετείχαν από το Κέντρο Υγείας Βέροιας, η Γενική Ιατρός Δέσποινα Φιλιππίδου, η υπεύθυνη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Σωτηρία Μπαρμπαρούση, η Νοσηλεύτρια Μαρία Μέλλιου και η Επισκέπτρια Υγείας Ελένη Στεργίου.








Στην πλατεία Ωρολογίου συμμετείχαν από την 8η ΤΟΜΥ, ο Ιατρός Ηλίας Τζαφέρης, η Νοσηλεύτρια Χρυσάνθη Ματαλίδου, ο Επισκέπτης Υγείας Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης και ο φοιτητής Ιατρικής Μάρκος Νικολάου.








Στον Προμηθέα συμμετείχαν από την 11η ΤΟΜΥ, ο Ιατρός Κωνσταντίνος Ανάστος, ο Νοσηλευτής Π.Ε. Θεοχάρης Σαρηγιαννίδης, ο Νοσηλευτής Κωνσταντίνος Ρίγγος και η Επισκέπτρια Υγείας Αθηνά Βασιλείου.







2 σχόλια:

  1. Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΗΣΑΝ" ΚΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ...ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελάτε μετρήστε και την πεθερά μου .Την τελευταία φορά είχε 530...Θα ζήσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ