Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

"Λύσεις" από το παρελθόν ή τεχνολογία του μέλλοντος Inventor από την Πιστοφίδης Κατασκευαστική;

Ευρωπαϊκή Οδηγία απαγορεύει τους νέους λέβητες αερίου και πετρελαίου από το 2030! Εσείς; Θα περιμένετε "λύσεις" από το παρελθόν ή θα επιλέξετε σήμερα τεχνολογία INVENTOR από το μέλλον; Με την αντλία θερμότητας θα ξενοιάσετε εφ' όρου ζωής!

Οι αντλίες θερμότητας Inventor εντάσσονται και στο νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ και είναι σχεδιασμένες με κριτήρια την άνεση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Αποτελούν την ιδανική λύση για τη θέρμανση του χώρου σας καθώς και για την παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης (ΖΝΧ) καθώς μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες κάθε χώρου για Ενδοδαπέδια θέρμανση, Θέρμανση με καλοριφέρ, Κλιματισμό και Ζεστό νερό χρήσης. 

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σχεδιάσουμε και να εγκαταστήσουμε το πλέον οικολογικό και οικονομικό σύστημα για να ξενοιάσετε εφ' όρου ζωής!

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις κορυφαίες αντλίες θερμότητας Matrix της Inventor στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς αποκλειστικά από την Πιστοφίδης Κατασκευαστική.

Ιουστινιανού 2, Βέροια
2331020656

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ