Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (2/10 - 8/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Τρίτη στις 3 Οκτωβρίου 2023, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει την θετική όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, προσφέροντας την δυναμική για επιτυχημένες επικοινωνίες και για εμβάθυνση των σκέψεων και των συζητήσεών μας.

Με το Τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα:
  • Κοφτερό μυαλό, σκέψη επικεντρωμένη και μεθοδική
  • Η μέρα είναι ιδανική για οργάνωση οικονομικού πλάνου ή και προγραμματισμό εργασιών που μπορεί να είναι δύσκολες!
  • Είναι μία καλή όψη ψυχοθεραπείας, αφού μπορούμε να εξωτερικεύσουμε τις ενδότερες εσωτερικές σκέψεις και να λυτρωθούμε από φοβίες ή και πληγές
  • Η επιμονή, η υπομονή και το πείσμα βοηθούν στην καλύτερη συγκρότηση των υποθέσεών μας

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα ραγδαίες προβλέπονται οι εξελίξεις στις προσωπικές σου σχέσεις. Στην πνοή του ο Οκτώβριος αλλάζει πολλές ισορροπίες και φέρνει αναστάτωση σε πολλούς τομείς. Κυρίως φρόντισε να μην αμελείς οικονομικές υποχρεώσεις και αλλά και τα πρακτικά της δουλειάς σου. Στα αισθηματικά, η Αφροδίτη από τον Λέοντα είναι η τελευταία εβδομάδα που δίνει τις πολυπόθητες ευκαιρίες, είτε να αξιοποιήσεις την εύνοια που υπάρχει, είτε να ξεπεράσεις εμπόδια σε μια δύσκολη σχέση, ή να πάρεις αποφάσεις τις οποίες δίσταζες. Επωφελήσου από συμπτώσεις ή συγκυρίες και πρόβαλε ταλέντα και ικανότητες που διαθέτεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη ολοκληρώνει αυτή την εβδομάδα την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα και σου προσφέρει τα δώρα της για να αναγεννήσεις την αισθηματική σου ζωή. Το πέρασμα του Ερμή στο Ζυγό τονώνει την επικοινωνία στις σχέσεις σου και σε βοηθά να λύσεις τον γόρδιο δεσμό με μία παρελθοντική κατάσταση που στεκόταν εμπόδιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κόντρες και διαξιφισμοί αναμένονται στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ. Δέχεσαι μεγάλο ανταγωνισμό, όμως εσύ χρειάζεται να παραμείνεις προσηλωμένος στο στόχο σου! Στα οικονομικά αναμένονται ικανοποιήσεις.

♉ Ταύρος

Γενικά

Πιο ευχάριστα ανοίγει την αυλαία του η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου για εσένα αγαπητέ μου Ταύρε. Σε προτεραιότητα μπαίνει η εργασία και η επικοινωνία. Τα αποτελέσματα των επόμενων ημερών είναι άμεσα. Η ροή των γεγονότων είναι θετική! Θυμήσου ότι η θετική στάση του περιβάλλοντος στα ζητήματα που σε αφορούν, εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές σου, εύστοχες ενέργειες. Κάνε τον κόπο να μελετήσεις σωστά τα δεδομένα και να δουλέψεις λίγο περισσότερο τις αθέατες πτυχές. Υπερασπίσου τα οικονομικά σου συμφέροντα, απόκλεισε ανάμιξη ακατάλληλων τρίτων στις υποθέσεις σου και απόφυγε την διαρροή των μυστικών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινά με ρομάντζο και την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που φέρνει όνειρα, σχέδια και επικοινωνίες γεμάτες συναίσθημα. Πολλά από αυτά που θα ακούσεις, μπορεί να μην γίνουν πράξη και αυτό το ξέρεις, όμως για την ώρα σου αρέσει να αφήνεσαι στο όνειρο και στην φαντασίωση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα κουραστική και αγχωτική για τα επαγγελματικά, αφού κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που εξαντλεί τις δυνάμεις σου στην εργασία! Το έντονο παρασκήνιο και οι κόντρες με συνεργάτες, σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε εμπόλεμη ζώνη. Στα οικονομικά δεν έχεις μεγάλες μεταβολές.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αρκετά πιο θετικό είναι το πρώτο διάστημα του Οκτωβρίου για εσένα , με έμφαση στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή τις ευχάριστες δραστηριότητες. Ο Άρης διανύει τις τελευταίες μοίρες του Ζυγού, γεγονός που σημαίνει ενεργοποίηση εκ μέρους σου σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα. Σκέψου πιο πρακτικά και λειτούργησε πιο αποτελεσματικά. Αξιοποίησε λοιπόν τις ευκαιρίες στα οικονομικά αλλά μην αμελείς το κλείσιμο των αντιστοίχων εκκρεμοτήτων. Δες πιο θετικά την εξέλιξη μιας νέας εποχής τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου δρώμενα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πίκρα και το παράπονο στα αισθηματικά υποχωρούν και αφήνεσαι στο πάθος της στιγμής που σε κάνει να αισθάνεσαι ζωντανός. Μυστικά, ψέματα και κρυφές καταστάσεις πρέπει να μείνουν εκτός της μόνιμης σχέσης αλλά και να τα αποφύγεις, για να μην πέσεις σε λάθη που δεν θα μπορείς να συμμαζέψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νιώθεις πνευματική κούραση στα επαγγελματικά σου ενώ κάποιες επικοινωνίες που θα γίνουν τώρα θα σου δώσουν περίεργα μηνύματα όπου δεν πρέπει να τα πιστέψεις. Στα οικονομικά δείξε τυπικότητα και μην ρισκάρεις σε καταστάσεις που θα αποδειχθούν ζημιογόνες, θυμήσου πως όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα κορυφώνεται το δύσκολο τετράγωνο του Άρη από το Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, που σε επηρεάζει άμεσα. Το διάστημα αυτό κρίνεται κουραστικό, θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή και επιδεξιότητα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου στις δυσκολίες και θυμήσου ότι η εύκολη λύση, δεν είναι πάντα και η ιδανική. Απόφυγε επίσης να μεταθέσεις δικές σου ευθύνες σε ακατάλληλους τρίτους γιατί έτσι τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα. Αισθηματικά δείξε τόλμη και οργάνωσε τη στρατηγική σου, κρατήστε επαφή με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Γκρίνιες, παράπονα και καβγάδες έρχονται αυτή την εβδομάδα στην μόνιμη σχέση σου και είναι φυσιολογικό, αφού δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να σκαλίζεις το παρελθόν. Αν η σχέση σου θέλεις να διατηρηθεί, θα χρειαστεί να μην θίγεις διαρκώς τα κακώς κείμενα. Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, συνειδητοποιείς με νεύρα και θυμό ότι το παρελθόν, στάθηκε εμπόδιο σε όλα όσα ήθελες να γίνουν στα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε αποφάσεις, συζητήσεις ή και κινήσεις που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις στα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά διανύεις μία εβδομάδα άκρως κερδοφόρα!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα αυξάνεται η κίνηση και πληθαίνουν οι μετακινήσεις σου καθώς ο Ερμής θα περάσει στο Ζυγό και θα εντείνει την εξωστρέφεια και την κοινωνική σου διάθεση. Η Αφροδίτη διανύει τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να βιαστείς στα σημαντικά θέματα που σε απασχολούν. Επίσης θα σε απασχολήσουν γεγονότα στο στενό περιβάλλον, τα οποία θα πρέπει να χειριστείς συναινετικά με εκείνους που επίσης τους αφορούν. . Άνθρωποι που θα συναντήσεις θα έχουν σημαντικά πράγματα να σου ανακοινώσουν ενώ κάθε ανατροπή ή αλλαγή κρύβει μια ευκαιρία ή κάτι σημαντικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τελευταία εβδομάδα με σύμμαχό σου την Αφροδίτη που διανύει τις τελευταίες της μέρες στο ζώδιο σου, χαρίζοντας την πλήρη ικανοποίηση στην αισθηματική σου ζωή! Συνειδητοποιείς πολλά για την πορεία μίας σχέσης και νιώθεις ανακουφισμένος. Ένα μήνυμα, μία είδηση ή μία συνάντηση θα παίξει σημαντικό ρόλο για την πορεία της αισθηματικής ζωής μέσα στο φθινόπωρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα επηρεάζει τον επαγγελματικό σου τομέα και συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιά στα σχέδιά σου και αυτό σε αγχώνει και σε θυμώνει. Κάποια χρήματα που περιμένεις καθυστερούν να έρθουν στα χέρια σου και ακούς μόνιμα κάποιες δικαιολογίες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, μία καλή εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου, καθώς πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι κάτι σημαντικό κυοφορείται για εσένα. Ο Ερμής, περνώντας στον Ζυγό σε βοηθά να επιλύσεις οικονομικά ζητήματα, ή να διεκδικήσεις καθυστερημένες οφειλές τρίτων απέναντί σου. Διευκολύνεσαι στις πρακτικές σου ανάγκες, εισπράττεις αρκετή δόση αγάπης από κάποιους ανθρώπους και λύνονται μυστήρια που σε είχαν απασχολήσει τους προηγούμενους μήνες. Ενεργοποιήσου τώρα, αλλά φρόντισε τις δικλείδες ασφαλείας σου γιατί ο μήνας στην πορεία του θα φέρει ανατροπές και εμπόδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα ιδανική για να διώξεις μακριά τα ερωτικά παράπονα και ότι σε απογοήτευσε την περίοδο του καλοκαιριού στα αισθηματικά! Στις 2/10 με την αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα θέλω να μου είσαι πιο επιφυλακτικός σε αυτά τα όμορφα λόγια και στις προτάσεις που θα ακούσεις από το ταίρι σου! Μπορεί να μην έχει σκοπό να σου πει ψέματα, δεν σημαίνει όμως πως αυτά που θα σου πει, θα έχει σκοπό και να τα τηρήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να έχεις τον φόβο και την ανησυχία για την οικονομική πορεία, ή και να καβγαδίζεις για χρήματα, όμως από αυτή την εβδομάδα μπορείς να κουβεντιάσεις και να βρεις λύσεις για χρεωστικά υπόλοιπα. Στα επαγγελματικά είναι μία εβδομάδα στάσιμη χωρίς μεγάλες μεταβολές.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, μία νέα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου και ο Ερμής περνά στο ζώδιό φέρνοντας διευκολύνσεις σαν δώρα για την περίοδο των γενεθλίων σου. Παρότι οι απαιτήσεις στην εργασία πληθαίνουν και πολλά γεγονότα σε αναγκάζουν να πάρεις δυναμική στάση για τα συμφέροντα της δουλειάς σου, καταφέρνεις να κάνεις έξυπνους συνδυασμούς δραστηριοτήτων και ανθρώπων, για το καλύτερο αποτέλεσμα. Συναισθηματικά αρκέσου σε ότι σου δίνεται, ενώ οικονομικά για να βρεις υποστήριξη ή λύσεις, πρέπει να τις αναζητήσεις με υπομονή. Απομακρύνσου από ανθρώπους που περιπλέκουν τα πράγματα και εμπιστέψου το ένστικτό σου όταν οι άλλοι γίνονται φορτικοί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα παθήματα γίνονται μαθήματα και αυτό το ξέρεις καλά φίλε μου Ζυγέ. Λίγο πριν αποχωρήσει ο Άρης στο ζώδιο σου, βρίσκεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα και εσύ θυμώνεις πολύ γιατί βλέπεις ότι κάποιες άσχημες συμπεριφορές επαναλαμβάνονται. Βάζεις τελεία και παύλα σε μία σχέση ή μία γνωριμία που ξέρεις ότι δεν έχει προοπτική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα αποφασιστική για τα επαγγελματικά σου, παρόλο που είσαι σε αμφιβολία ή έχεις και την ανασφάλεια για κάποιες κινήσεις. Σύντομα το κλίμα θα φτιάξει! Στα οικονομικά θυμήσου ότι των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, κάνε το κομπόδεμά σου τώρα που μπορείς γιατί το φθινόπωρο θα είναι δύσκολο!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, ένας νέος ορίζοντας ανοίγει για εσάς τώρα με το ξεκίνημα του Οκτωβρίου ο οποίος ευνοεί νέες γνωριμίες, περισσότερη ερωτική δράση, μετακινήσεις και ταξίδια. Φρόντισε να είσαι σωστός στις προσωπικές σου σχέσεις και επιμελής στις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Υπερασπίσου αυτά που πιστεύεις σε ήπιους τόνους και όχι εριστικά ή ανταγωνιστικά. Ήρθε ο καιρός να αντικαταστήσεις ότι χάθηκε, βάζοντας τις βάσεις των αλλαγών τώρα, την πρώτη εβδομάδα του μήνα και όχι αργότερα, καθώς ακολουθούν εκλείψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο επιμένων νικά και έτσι αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου, καταφέρνεις και πραγματοποιείς κάτι που το ήθελες πραγματικά πολύ! Λειτουργείς με μέθοδο και σχέδιο, αλλά πετυχαίνεις να κερδίσεις την καρδιά του ατόμου που έχεις βάλει στόχο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κυριαρχεί ένα μυστήριο, αλλόκοτο κλίμα, όμως εσύ προφυλάσσεσαι από τις κακοτοπιές αλλά και από τις κόντρες που ξεσπούν γύρω σου και αυτό σε κάνει να βρίσκεσαι κερδισμένος! Στα οικονομικά αναμένεται μία σημαντική ανταμοιβή!

♐ Τοξότης

Γενικά

Σημαντικός και για εσένα φίλε μου Τοξότη ο Οκτώβριος καθώς και η πρώτη του εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι θα αναμοχλεύσει συχνά φόβους και ανησυχίες σου. Υποχρεώσεις, εργασία και προοπτικές παίζουν σύνθετο ρόλο καθημερινής επίδρασης και στο πρόγραμμα αλλά και στη διάθεση σου. Έχοντας όμως για λίγο ακόμα τον Άρη στο Ζυγό και την Αφροδίτη στο Λέοντα, μπορείς να πάρεις δίκαιες αποφάσεις και να αλλάξεις πορεία αποφεύγοντας κάποια σημαντικά εμπόδια. Το σημείο πάντως που πρέπει να προσέξεις στην διαμόρφωση ενός νέου προγράμματος είναι ο επαγγελματικός τομέας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή έχει να σου προσφέρει όμορφες ενθουσιώδεις στιγμές και αυτή την εβδομάδα! Το πάθος χτυπάει κόκκινα και μία νέα προοπτική σε κάνει να γεμίζεις με ενέργεια! Προσοχή στις επιπολαιότητες, γιατί κάποια λόγια σου δεν θα μπορέσουν να τηρηθούν, ή μπορεί να έχουν χαρακτήρα απατηλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είναι απαραίτητο από το ξεκίνημα της εβδομάδας να ακολουθήσεις ένα σταθερό πλαίσιο δράσης, να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό και να λειτουργείς προσγειωμένα. Στα οικονομικά έρχονται απολαβές και ευκαιρίες για κάποια χρήματα που πάσχιζες και ήσουν σε κόντρα εδώ και καιρό!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, από αυτή την εβδομάδα αρχίζει ένα διάστημα το οποίο θα αναταράξει τις σχέσεις σου με τους άλλους. Μέσα από αυτή την αναταραχή θα αποκαλυφθούν αλήθειες και μια νέα πραγματικότητα θα αναδυθεί. Είναι θεμιτό να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, να υπερασπιστείς κεκτημένα και να κάνεις τα βήματα εκείνα που θεωρούνται απαραίτητα για την εξέλιξή σου. Επίσης μην ξεχνάς την διπλωματική συμπεριφορά και τις σκόπιμες υπεκφυγές. Απόφυγε λοιπόν ανοικτούς πολέμους με εκείνους που έχεις αντικρουόμενα συμφέροντα και υπερασπίσου τις θέσεις σου. Αισθηματικά δείξτε κατανόηση στις θέσεις του συντρόφου σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί το πάθος, η ζήλεια, η εμμονή και η ανάγκη να περάσει ντε και καλά το δικό σου! Προσπάθησε να μην είσαι τόσο σκληρός και απόλυτος στην συμπεριφορά σου και μην τα θες όλα δικά σου! Μία νέα ερωτική ιστορία μπορεί να είναι ιδιαίτερα εκρηκτική και μεθυστική δεν σου δίνει εγγυήσεις για μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά αρχίζουν να φαίνονται οι πρώτες δυσκολίες και εσύ προσπαθείς στρατηγικά και μεθοδικά να προφυλάξεις το αντικείμενο της απασχόλησής σου! Στα οικονομικά είναι μία εβδομάδα που μπορεί να φέρει ένα καλό έξτρα κέρδος που θα συμβάλει στην καλύτερη αποταμίευση!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Τα πράγματα εξελίσσονται καλά και αυτήν την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε ενώ δίνετε μια νέα ώθηση στα επαγγελματικά σου σχέδια. Ίσως αυξηθούν οι κόποι και οι υποχρεώσεις αλλά είναι για το καλό σου και εσύ δεν έχεις παρά να υπηρετήσεις τις σκοπιμότητες οι οποίες με τη σειρά τους, σε οδηγούν σε νέες προσωπικές επιτυχίες. Ευνοείσαι σε διευθετήσεις υποθέσεων και μπορεί διακριτικά μεν αλλά αποφασιστικά να επιβάλεις τη θέληση σου στην εργασία σου. Αισθηματικά ζεις κάποιες καλές στιγμές οι οποίες μπορεί να παίξουν και μοιραίο ρόλο από θετική πλευρά εξελίξεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εγώ και εσύ μαζί τραγουδάς αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε. Λίγο πριν αποχωρήσει η Αφροδίτη από το Λέοντα, διώχνει κάθε αμφιβολία ή ανασφάλεια από την αισθηματική σου ζωή και σταθεροποιεί μία σχέση που τόσο πολύ προσδοκούσες να «δέσει» σαν κατάσταση στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κόντρες και πιέσεις αναμένονται στα επαγγελματικά, όμως δεν μένεις ακάλυπτος, απλά αισθάνεσαι ότι για όλο τον κόπο που κάνεις, δεν έχεις την ανταμοιβή που θα θελες.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα τα πράγματα δεν αλλάζουν και εσύ πρέπει να υπερασπιστείς την καριέρα και την οικογένεια. Απόφυγε θέματα που δεν ευνοούν την ψυχολογία σου και δείξτε υπομονή και αντοχή απέναντι σε ότι σε ταλαιπωρεί τώρα. Αισθηματικά βρίσκεσαι σε περίοδο προσαρμογών. Απόφυγε αποφάσεις που επηρεάζουν άλλους τομείς. Οικονομικά, κάποια έξοδα κρίνονται απαραίτητα και ως εκ τούτου αναπόφευκτα. Η εβδομάδα όμως έχει και θετικές πτυχές που αφορούν σε κοινωνικές συναναστροφές και φιλίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μάζεψε τα λόγια σου, αλλά και μην παρερμηνεύεις και όλα όσα ακούς από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Οι παρεξηγήσεις είναι αναπόφευκτες και θα προκληθούν επειδή εσύ ο ίδιος δεν κατανόησες καλά κάποια πράγματα. Μην αφήνεις την ζωηρή φαντασία να σε παρασύρει σε σκέψεις ουτοπικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ζήλεια που δέχεσαι για την επαγγελματική σου ανέλιξη είναι μεγάλη, ενώ ο ανταγωνισμός αρχίζει να είναι έκδηλος! Προσπάθησε να περιφρουρήσεις τα επαγγελματικά σου ενώ στα οικονομικά είναι σημαντικό να συγκρατηθείς και να μην βάλεις για την ώρα μπροστά ένα τολμηρό σχέδιο που γυρίζει στο μυαλό σου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ