Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θρήνος στην Σκύδρα για την 24χρονη που πέθανε από ηλεκτροπληξία

Σοκ έχει προκαλέσει στην Θεσσαλονίκη ο θάνατος μίας 24χρονης κοπέλας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο της. Η τραγωδία σημείωθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι, όταν ο 54χρονος σύντροφος της έφυγε από το διαμέρισμα για να αγοράσει τροφές για γάτες και η 24χρονη κοπέλα μπήκε να κάνει μπάνιο.

Όταν ο σύντροφος της επέστρεψε στο σπίτι την βρήκε χωρίς της αισθήσεις της πεσμένη στην ντουζιέρα και ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ, όπου παρά τις προσπάθειες των διασωστών, η νεαρή κοπέλα κατέληξε.

«Έχασα την Ειρήνη μου»

Οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας άκουσαν τον άνδρα να φωνάζει βοήθεια και να ρωτάει «ποιο είναι το τηλέφωνο του ΕΚΑΒ». Όταν άκουσε τις φωνές του 54χρονου μία γιατρός, που διαμένει στον κάτω όροφο, έτρεξε αμέσως για να προσφέρει βοήθεια.

«Έχασα την Ειρήνη μου» έλεγε ο ίδιος συντετριμμένος, λίγα λεπτά αφότου εντόπισε νεκρή τη νεαρή σύντροφό του, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


«Γύρισα και τη βρήκα νεκρή»

Όταν ήρθαν οι διασώστες, ο σύντροφος της 24χρονης τους ενημέρωσε ότι η κοπέλα μπήκε για ντους με αναμμένο το θερμοσίφωνα και όταν εκείνος γύρισε την εντόπισε νεκρή, έπιασε λοιπόν το τηλέφωνο του μπάνιου και αισθάνθηκε ότι είχε ηλεκτρική τάση και τότε προσπάθησε να την απομακρύνει. Με αυτόν τον τρόπο υπέθεσε ότι έπαθε ηλεκτροπληξία.

«Βγήκα από το σπίτι για να πάρω τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισα την βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα» είπε ο σύντροφός της.

Το Μαυροβούνι Σκύδρας θρηνεί τον άδικο χαμό της

Το Μαυροβούνι θρηνεί τον θάνατο της 24χρονης Ειρήνης, που έχασε την ζωή από ηλεκτροπληξία στο μπάνιο. Η Ειρήνη ζούσε στην Κέρκυρα, στο μέρος όπου ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον καλό της. Η μοίρα δυστυχώς ήθελε άλλα πράγματά!

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου στο Μαυροβούνι, στο οποίο ήταν μέλος, με ανακοίνωση του εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους και τιμώντας την μνήμη της αποφάσισε να μην συμμετέχει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Η άτυχη κοπέλα πήγαινε σχολείο στην Έδεσσα, ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Κέρκυρα. Η απώλειά της βύθισε στην θλίψη τους δικούς της ανθρώπους αλλά και ένα ολόκληρο χωριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ