Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (18/9/ - 24/9)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Πέμπτη στις 21 Σεπτεμβρίου 2023 και λίγο πριν ξεκινήσει επίσημα η περίοδος του Φθινοπώρου, ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει την θετική όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, μία όψη που κορυφώνεται στην 27ο 59’ και μας υπόσχεται ενδυνάμωση, καταξίωση και επιτυχία.

Με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορούμε να νιώσουμε αλλά και να γίνουμε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και σε αυτό μας βοηθά πολύ η θέληση, η επιμονή, το πάθος και ο δυναμισμός, στοιχεία που θα είναι διάχυτα αυτή την ημέρα.

Η μέρα προσφέρεται για να δεχθούμε την εύνοια από ένα πρόσωπο που μπορεί να μας στηρίξει και κατέχει μία υψηλότερη θέση από εμάς, για να μπορέσουμε να νιώσουμε πιο δυνατοί και να κάνουμε ουσιαστικά βήματα αναμόρφωσης στην ζωή μας. Είναι μία μέρα που νιώθουμε ότι η δύναμη κρύβεται στα χέρια μας και κανείς δεν μπορεί να μας σταθεί εμπόδιο σε τίποτα! Παράλληλα είναι μία ημέρα που μπορούμε να εξιχνιάσουμε και να λύσουμε σημαντικά μυστήρια που ταλανίζουν την ζωή μας.

Τα Ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) του 3ου δεκαημέρου, θα μπορέσετε αυτή την ημέρα να έχετε σημαντικές επιτυχίες που θα μεταμορφώσουν την ζωή σας και θα σας προσφέρουν περισσότερη δικαίωση, ανταμοιβή και ενδυνάμωση!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα που προκαλεί καθυστέρηση και μπέρδεμα στην διεκπεραίωση κάποιων εργασιών σου, ενώ δεν λείπει η κούραση και η θολούρα! Νιώθεις ότι έχουν συσσωρευτεί πολλές υποχρεώσεις και δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις. Από την Τετάρτη σταδιακά ανοίγει το κλίμα και αναμένεται να επέλθει η ενδυνάμωση ενώ θα σου δοθούν και σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες ανάδειξης και κατάκτησης στόχων που θα σε ανεβάσουν πολύ! Διανύεις λοιπόν μία εβδομάδα που αν δεν αναβάλεις αυτά που πρέπει να κάνεις, θα καταφέρεις και να περάσεις καλά, αλλά και να έχεις σημαντική πρόοδο σε μία επαγγελματική υπόθεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το Λέοντα και ο Άρης από το Ζυγό ενεργοποιούν την αισθηματική σου ζωή και ευνοούν για νέα σχέση, νέα αισθηματική γνωριμία, ενθουσιασμό, φλερτ και διασκέδαση! Ακόμα και αν είσαι ήδη σε μία σχέση, οι εξελίξεις είναι πιπεράτες και έρχεσαι κοντά με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην αφήνεις για αύριο, αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα στα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά ανοίγονται ευκαιρίες μέσω της εργασίας σου για να καταφέρεις να λάβεις χρήματα στα χέρια σου!
    

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα όπου σε κάνει να ονειροπολείς, να φαντασιώνεσαι αλλά και να ζεις τρυφερές στιγμές στα αισθηματικά! Μία νέα επιθυμία γεννιέται ετούτη την περίοδο και μπορείς να κάνεις τα βήματα για να εκπληρώσεις στόχους και προσδοκίες. Η καθημερινότητά σου είναι σε ταχύτατους ρυθμούς, αγχώνεσαι στην εργασία, όμως έχεις και την ευκαιρία να σταθείς τυχερός μέσα από τις συνθήκες, αλλά και μέσω ωφέλιμων συνεργασιών που τώρα αναμένεται να έχεις! Ευνοούνται όμορφες αλλαγές στην εμφάνισή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρχίζεις και βλέπεις πιο τρυφερά και συναισθηματικά το μέλλον μίας αισθηματικής γνωριμίας ή και σχέσης. Ένα άτομο καταφέρνει να αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου, ενώ οι προοπτικές για την εξέλιξη της σχέσης σας, είναι εξαιρετικές. Μην αφήσεις το άγχος και την αμφιβολία να σταθούν εμπόδιο στις όμορφες εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στην αποκορύφωσή της και οι μέρες που ανοίγονται αναμένονται λαμπρές για την επαγγελματική σου πορεία, έστω και αν αγχώνεσαι, κουράζεσαι ή κάποιες στιγμές χάνεις το θάρρος σου! Έξοδα αναμένονται για υποχρεώσεις του σπιτιού!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα η οποία φέρνει στασιμότητα και σύγχυση στην καθημερινότητά σου, ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά και τα προσωπικά! Έχεις μεγαλεπήβολους στόχους, όμως δεν ξέρεις ποιον δρόμο πρέπει να διαλέξεις, είσαι διχασμένος και καθυστερείς συστηματικά να καταλήξεις σε σαφή συμπεράσματα! Από την Τετάρτη ανοίγονται σημαντικές ευκαιρίες για να προχωρήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας, ή τόνωσης των οικονομικών του σπιτιού! Αν είσαι γυναίκα θα ικανοποιηθείς από μία επιτυχία επαγγελματική – οικονομική του συζύγου ! Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με διάθεση για περιπέτεια, επικοινωνία ή και με μία σύντομη μετακίνηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι πιο ανοιχτό το μυαλό σου αυτό τον καιρό να δεχθείς και να ακούσεις πράγματα από το ταίρι σου, που κάποτε αρνιόσουν! Ίσως μπαίνεις πιο εύκολα στην θέση του, ή έχεις περισσότερο την ανάγκη να είσαι κοντά του και να γεφυρώσετε οποιοδήποτε χάσμα! Σημαντικό όμως είναι ως την Τετάρτη, είτε είσαι ελεύθερος, είτε είσαι σε σχέση, να μην κρύβεις κάποιες καταστάσεις από το χαλάκι και να μπορείς να βλέπεις κατάματα και ξεκάθαρα την αλήθεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πιεστικό κλίμα στην δουλειά είναι γεγονός, ενώ η απογοήτευσή σου ότι κάποια σχέδια καθυστερούν σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι προσπάθειες σου έχουν πέσει στο βρόντο. Δες κάποιες καταστάσεις καθαρά και αξιοποίησε αυτό το διάστημα τις ιδέες σου και τις προτάσεις που δέχεσαι. Στα οικονομικά από την Πέμπτη παίρνεις ικανοποίηση.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα η οποία και προκαλεί παρεξηγήσεις στη καθημερινότητά σου! Ραντεβού αναβάλλονται, τηλεφωνήματα καθυστερούν ενώ κάποια λόγια είναι ήξεις, αφήξεις και δεν σε καλύπτουν, γιατί δεν χαρακτηρίζονται από σαφήνεια και αυτό σε μπερδεύει! Ίσως και εσύ από την πλευρά σου να έχεις μία άρνηση ως την Τετάρτη να πάρεις κάποιες αποφάσεις! Προβλήματα σε μεταφορικό μέσο θα πρέπει να προβλεφθούν και να μεριμνήσεις για τυχόν βλάβες. Στα θετικά της εβδομάδας είναι η τόνωση των οικονομικών, η επίτευξη ενός οικογενειακού σχεδίου, αλλά και μία πρόταση συνεργασίας προς το τέλος της εβδομάδας που θα είναι πολλά υποσχόμενη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα βαριέσαι στα αισθηματικά σου! Νιώθεις ότι δεν έχεις κάτι να πεις με τον σύντροφό σου, ότι έχετε εξαντλήσει όλα τα θέματά σας, ή σου μπαίνουν και κάποιες φιτιλιές, ότι μπορεί να είναι όλο υπεκφυγές. Πριν βιαστείς να ρίξεις τον καβγά σου άκουμε και εμένα … από Πέμπτη αλλάζει το κλίμα και θα έχεις εξομολόγηση αλήθειας από το ταίρι σου (ή το άτομο που έχεις στην καρδιά σου)!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ακατάλληλη εβδομάδα για να πάρεις τελικές αποφάσεις για την δουλειά σου, όμως μία σημαντική πρόταση από την Πέμπτη και έπειτα, θα δώσει την ελπίδα ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. Λαμβάνεις ικανοποίηση στα οικονομικά και τονώνονται τα έσοδά σου!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα η οποία σε βυθίζει προσωρινά ως την Τετάρτη στην ανασφάλεια … Νιώθεις ότι κάποιες ιστορίες επαναλαμβάνονται, είσαι συναισθηματικά ευάλωτος και άθελά σου ξύνεις και κάποιες παλιές σου πληγές. Τα φτερά σου είναι πεσμένα και νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να έχει φύγει περίπατο! Από την Πέμπτη πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά και οι προσπάθειές σου πιάνουν τόπο. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου και ο Άρης από το Ζυγό, σου επιφυλάσσουν ωραίες στιγμές στα αισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπέρδεμα ανάμεσα σε μία παλιά ερωτική ιστορία ή σε μία νέα αισθηματική προοπτική έρχεται αυτή την εβδομάδα. Πιθανή όμως είναι και η δική σου άρνηση να αφεθείς συναισθηματικά, γιατί νιώθεις έντονη ανασφάλεια! Μία μορφή επιβεβαίωσης και δικαίωσης ερωτικής αναμένεται ως το τέλος της εβδομάδας, ενώ μία συνάντηση που θα έχεις , θα σου δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις για αυτά που σε «καίνε» στα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Δία να είναι καρφωμένος στην κορυφή του ωροσκοπίου σου, η δουλειά πάει καλά και ανοίγονται πολύ καλές προοπτικές… Αναβαθμίζεσαι, κερδίζεις πόντους, πλασάρεις τον εαυτό σου και είσαι αγαπητός πολύ! Στα οικονομικά υπάρχουν ακόμα κάποιες καθυστερήσεις που λύνονται ωστόσο στο τέλος της εβδομάδας.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα και εσύ βρίσκεσαι μπερδεμένος για το μέλλον κάποιων σχέσεων ή συνεργασιών. Νιώθεις ότι δεν μπορείς να καταλάβεις τι θέλουν ή και τι σκέφτονται για σένα, διακρίνεις ότι υπάρχει ένα αλλόκοτο κλίμα ή και πιάνεις κάποιους ανθρώπους να σου λένε ψέματα και συνειδητοποιείς ότι πλέον δεν τους αναγνωρίζεις. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις ως την Τετάρτη γιατί δεν θα λείψουν τα ξεγελάσματα και οι παρεξηγήσεις στις επαφές σου! Από την Πέμπτη το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα προσφέρει την ευκαιρία της αναγέννησης και αναμόρφωσης της ζωής σου, της καθημερινότητάς σου…. Κυνηγάς τις επιθυμίες σου και τις κατακτάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις την τάση να εξιδανικεύεις τα πάντα, με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι, πολύ περισσότερο αυτή την εβδομάδα με την αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα . Φρόντισε και εσύ ο ίδιος να είσαι ειλικρινής ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό και να μην φαντάζεσαι πράγματα που δεν συνδέονται με την πραγματικότητα. Οτιδήποτε παρασκηνιακό στον έρωτα θέλει την προσοχή του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έξοδα τρέχουν και εσύ αγχώνεσαι, όμως η δουλειά σου πάει καλά και γίνονται και προτάσεις που θα σε ωφελήσουν λίγο αργότερα! Ο Ερμής σε ορθή φορά στο ζώδιο σου σε κάνει ιδιαίτερα ευέλικτο επικοινωνιακό και έτοιμο να κατεβάσεις τις ιδέες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να πας τις πρακτικές σου υποθέσεις ένα βήμα παρακάτω.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, ο Άρης στο ζώδιό σου πληθαίνει τις εξελίξεις στην ζωή σου τις επόμενες μέρες, ενώ βρίσκεσαι στο πλαίσιο της αναδιαμόρφωσης στους βασικούς σου τομείς. Προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία και να αξιοποιήσεις καθετί που μπορεί να σε εξυπηρετήσει ή να σε ανεφοδιάζει, είτε στα επαγγελματικά σου συμφέροντα, είτε στην προσωπική σου ζωή. Θετικότερα θα είναι τα πράγματα και για τα αισθηματικά σου , ιδιαίτερα αν προσδοκάς την ανανέωση. Κινήσου προσεκτικά, αλλάξτε στάση σε ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν και οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου, επιδιώκοντας ευκαιρίες βελτίωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Άρη από το ζώδιο σου, προσφέρει ευκαιρίες ερωτικές ανανέωσης, αλλά και εκπλήρωσης κάποιων ερωτικών προσδοκιών που ήταν μπλοκαρισμένες μέχρι σήμερα. Στην σχέση σου υπάρχει ένας πιο παιχνιδιάρικος ρυθμός και ανανεώνεσαι. Αν δεν έχεις σχέση, πες ναι σε φιλικές προτάσεις γιατί νέα φλερτ καραδοκούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα πας και δεν πας στην δουλειά το επόμενο διάστημα. Κουράζεσαι, βαριέσαι ή νιώθεις ότι υπάρχει μία στασιμότητα. Μην αφήνεις εκκρεμότητες και μην βλέπεις κάποιες καταστάσεις επιπόλαια. Στα οικονομικά δίνονται κάποιες λύσεις και μπορείς πιο άνετα να εξοφλήσεις χρέη.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, η εβδομάδα παρουσιάζει ενδιαφέρον στις εξελίξεις του επαγγελματικού σου τομέα. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας θα δεις ευκαιρίες σημαντικές που θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις ταλέντα και να προωθήσεις τα συμφέροντα σου. Αυτή την εβδομάδα θα ανακαλύψεις ένα παρασκήνιο που πρέπει να γνωρίζεις, ή θα σου δοθεί μία πληροφορία που είναι εξαιρετικά χρήσιμη! Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα διαμορφώνει ένα ρευστό περιβάλλον γύρω σου και θα πρέπει να παραμείνεις προσεκτικός και επιφυλακτικός . Οικονομικά μην πέφτεις σε παγίδες, ερωτικά δείξε πνεύμα ανακωχής και επικοινωνιακά αξιοποίησε τόσο την αντίληψη όσο και την διαίσθηση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδωνά ονειροβατείς και φαντασιώνεσαι στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα. Θέτεις ψηλά τον πήχη, κάνεις μεγάλα σχέδια για την πορεία μίας σχέσης, προσοχή όμως γιατί μπορεί είτε να ξεγελάς τον εαυτό σου, είτε να σε ξεγελούν! Η εβδομάδα προσφέρεται για να δείξεις τα συναισθήματά σου σε μία σχέση χρόνια, που έχετε περάσει μαζί δια πυρός και σιδήρου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού στα επαγγελματικά κυριαρχεί ένα παρασκηνιακό κλίμα και καλό είναι από πλευράς σου να μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου και να είσαι πιο επιφυλακτικός με τους συνεργάτες σου! Κάποια επαγγελματική ικανοποίηση που θα συνδυαστεί με τόνωση των οικονομικών είναι μέσα στις τάσεις της Πέμπτης και Παρασκευής!

♐ Τοξότης

Γενικά

Η εβδομάδα που ξεκινά σου δίνει την δυνατότητα φίλε μου Τοξότη να απαλλαγείς από ένα παρασκήνιο που σε ταλαιπώρησε και από κάποια εμπόδια που σε καθυστέρησαν. Ο Άρης από τον Ζυγό σου επιτρέπει να είσαι πιο διπλωμάτης και να διαπραγματεύεσαι καλύτερα ένα ζήτημα που αφορά την εργασία. Ερωτικά το κλίμα παραμένει έντονο, αλλά εξακολουθείς να αντιστέκεσαι σε δεσμεύσεις που επηρεάζουν άλλους τομείς της ζωής σου. Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα σε κρατά στην αίθουσα αναμονής για κάτι σπουδαίο το οποίο έχεις δρομολογήσει αλλά δεν έχει ακόμα ευδοκιμήσει. Μη χάνεις τον ενθουσιασμό σου και μην αφήνεις άλλους να χειρίζονται δικές σου, ζωτικές υποθέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το Λέοντα με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού είναι βέβαιο ότι ευνοεί τις ερωτικές σου υποθέσεις αυτή την εβδομάδα! Μία νέα ερωτική περιπέτεια αναμένεται για σένα που είσαι χωρίς ταίρι, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό κύκλο ή το διαδίκτυο και να σε ενθουσιάσει. Αν έχεις σε σχέση, όμορφες δραστηριότητες με το ταίρι σου, θα σας φέρουν πιο κοντά, πες ναι σε μία συναυλία, ένα πάρτι με φίλους, μία βόλτα στην παραλία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να είσαι ανασφαλής με τα επαγγελματικά σου γιατί οι ρυθμοί δεν είναι τόσο γρήγοροι όσο θα θελες και αισθάνεσαι ότι είσαι σε μία στασιμότητα. Πολύ γρήγορα θα ξεφύγεις από αυτή την αδράνεια και από την Τετάρτη αναμένεται να έχεις συζητήσεις, ραντεβού και απαντήσεις για δουλειά που θα σε τονώσουν! Μία οικονομική ευκαιρία σε κάνει να νιώθεις περισσότερη δύναμη και ανεξαρτησία!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, οι εξελίξεις είναι ενδιαφέρουσες στις υποθέσεις σου, είτε κοινωνικές, είτε εργασιακές. Δεν μπορώ να πω ότι ευνοείσαι αλλά μπορώ να πω ότι οι συνθήκες που διαμορφώνονται τώρα σε διευκολύνουν σημαντικά. Συναισθηματικά δείξε κατανόηση στις ιδιοτροπίες του συντρόφου σου, κοινωνικά επιμελήσου την εικόνα που θέλεις να δείξετε προς τα έξω, και ψυχολογικά στηρίξου στις δυνάμεις σου και όχι στις υποσχέσεις τρίτων. Ο Άρης από τον Ζυγό σε βοηθά να ξεπεράσεις ανταγωνιστές, να βρεις λύση σε ζητήματα που πρέπει να προχωρήσουν και να κάνετε μια νέα αρχή, ή να λύσεις μια παρεξήγηση με τον σύντροφό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην κάνεις σχέδια χωρίς να λογαριάζεις τον ξενοδόχο αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε, γιατί στο τέλος θα έχεις παρεξηγήσεις και θα θυμώσεις! Κάποια λόγια που θα κάνεις με το ταίρι σου θα σε μπερδέψουν, ίσως και οι δικές σου προσδοκίες να είναι υψηλές. Αν είσαι χωρίς σχέση νιώθεις ότι δεν υπάρχει αυτή την περίοδο το άτομο που εύκολα θα ιντριγκάρει το μυαλό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης από την κορυφή του ωροσκοπίου σου σε παρακινεί να τολμήσεις και να διεκδικήσεις ένα καλύτερο αύριο στα επαγγελματικά και οι ευκαιρίες δεν λείπουν, σημαντικό όμως είναι να είσαι ξεκάθαρος ποια κατεύθυνση θέλεις να ακολουθήσεις. Στα οικονομικά αναμένεται κάποιο έξτρα έσοδο το οποίο και θα σε ανεβάσει πολύ!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, οι εξελίξεις είναι ενδιαφέρουσες στις υποθέσεις σου, είτε κοινωνικές, είτε εργασιακές. Δεν μπορώ να πω ότι ευνοείσαι αλλά μπορώ να πω ότι οι συνθήκες που διαμορφώνονται τώρα σε διευκολύνουν σημαντικά. Συναισθηματικά δείξε κατανόηση στις ιδιοτροπίες του συντρόφου σου, κοινωνικά επιμελήσου την εικόνα που θέλεις να δείξετε προς τα έξω, και ψυχολογικά στηρίξου στις δυνάμεις σου και όχι στις υποσχέσεις τρίτων. Ο Άρης από τον Ζυγό σε βοηθά να ξεπεράσεις ανταγωνιστές, να βρεις λύση σε ζητήματα που πρέπει να προχωρήσουν και να κάνετε μια νέα αρχή, ή να λύσεις μια παρεξήγηση με τον σύντροφό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην κάνεις σχέδια χωρίς να λογαριάζεις τον ξενοδόχο αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε, γιατί στο τέλος θα έχεις παρεξηγήσεις και θα θυμώσεις! Κάποια λόγια που θα κάνεις με το ταίρι σου θα σε μπερδέψουν, ίσως και οι δικές σου προσδοκίες να είναι υψηλές. Αν είσαι χωρίς σχέση νιώθεις ότι δεν υπάρχει αυτή την περίοδο το άτομο που εύκολα θα ιντριγκάρει το μυαλό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης από την κορυφή του ωροσκοπίου σου σε παρακινεί να τολμήσεις και να διεκδικήσεις ένα καλύτερο αύριο στα επαγγελματικά και οι ευκαιρίες δεν λείπουν, σημαντικό όμως είναι να είσαι ξεκάθαρος ποια κατεύθυνση θέλεις να ακολουθήσεις. Στα οικονομικά αναμένεται κάποιο έξτρα έσοδο το οποίο και θα σε ανεβάσει πολύ!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η περίοδος αυτή είναι λίγο δύσκολη και το έχεις ήδη νιώσει με την παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου και την αντίθεση που σχηματίζει με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου. Υπάρχουν έτσι πολλοί παράγοντες που δεν σου αφήνουν περιθώρια να κινηθείς τόσο άνετα όσο θα θελες. Ωστόσο εσύ πρέπει να συνεχίσεις να ασκείς άμυνα, στην επιδίωξη της επιτυχίας και στην διατήρηση των κεκτημένων. Οικονομικά απόφυγε να κάνεις λάθη καθώς θα έχουν δυσβάσταχτο κόστος. Αισθηματικά όμως εκφράσου θετικά και κάλυψε το χαμένο έδαφος του πρόσφατου παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινά με την επιθυμία σου να εκπληρώσεις τα βαθύτερα ζητούμενα της ψυχής σου στα αισθηματικά! Ίσως όμως βλέπεις κάποιες καταστάσεις περισσότερο ρομαντικά από ότι θα έπρεπε ή γλυκαίνεσαι και γοητεύεσαι για ένα άτομο που αν βάλεις την λογική μπροστά ξέρεις ότι δεν μπορείς να έχεις κοινή πορεία και μέλλον! Μην ονειροφαντάζεσαι και θυμήσου ότι τα παθήματα πρέπει να σου γίνονται μαθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να αναγνωρίζεις ότι είναι απαραίτητο να γίνονται μικρά και σταθερά βήματα και όχι άλματα … Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ρίσκο, ξέρεις ότι είσαι «γουρλής» όμως σε αυτή την χρονική στιγμή δεν πρέπει να κυνηγάς την τύχη σου! Στήριξη θα δεχθείς μέσα από πρόσωπο του κοινωνικού περιβάλλοντος για ζήτημα δουλειάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ