Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποθεώθηκαν οι Πυξ-Λαξ στο Άλσος - Δεν έπεφτε καρφίτσα!


Άλλη μια μεγάλη συναυλία πέρασε το βράδυ της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου 2023 στην ιστορία του Άλσους... Οι Πυξ-Λαξ, το θρυλικό συγκρότημα της ελληνικής ροκ, επανασυνδέθηκε και περιοδεύει τα τελευταία χρόνια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και χθες, έπειτα από αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών, έφτασε επιτέλους και στη Βέροια.

Ο καιρός ήταν όπως έπρεπε. Ο κόσμος άρχισε να γεμίζει από νωρίς το ανοιχτό θέατρο του Άλσους και πολύ σύντομα δεν έπεφτε καρφίτσα! Ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, μαζί με τους νέους μουσικούς του συγκροτήματος, μας ταξίδεψαν με την μουσική τους.

Τραγούδια - σταθμός στις ζωές μας, στίχοι που μας σημάδεψαν που και αν δεν τραγουδήθηκαν, καλοκαίρια με κιθάρες και φωτιές στις παραλίες! Τις εποχές που στις συναυλίες άναβαν οι αναπτήρες...


Χθες το βράδυ στο Άλσος η βραδιά ήταν μαγική, νοσταλγική. Οι αναπτήρες έγιναν φακοί κινητών αλλά η ατμόσφαιρα παρέμεινε ρομαντική. Εκατοντάδες φωνές ενώθηκαν με τις φωνές των Πυξ-Λαξ και τραγούδησαν μαζί για τις παλιές αγάπες, τις ανόητες, για τη μοναξιά, για νύχτες δίχως όνομα...

Όμορφα που έκλεισε το καλοκαίρι μας...

Δείτε βίντεο:


Βίντεο: Κατερίνα Γρηγοριάδου

3 σχόλια:

  1. αντε μετα απο δυο χρονοα παντε ξανα στην τελευταια συναυλια των πλατσα πλουτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα είναι να πηγαίνω να πληρώνω και να τραγουδάει το κοινό, εντάξει φτάνει δε μπορώ άλλο.
    Αρχίζω να πιστεύω ότι ούτε οι ίδιοι οι ΠΥΞΛΑΞ δεν τους θυμούνται τους στίχους τους και βάζουν το κοινό να τραγουδάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ