Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

36χρονη οικιακή βοηθός «ξάφριζε» για 5 μήνες σπίτι στη Βέροια

Σήκωσε συνολικά 43.000 ευρώ - Συνελήφθη από την Ασφάλεια και τώρα... «καθαρίζει» το κρατητήριο


Θύμα κλοπής από την 36χρονη οικιακή βοηθό της έπεσε 51χρονη γυναίκα από χωριό έξω από τη Βέροια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, η 51χρονη γυναίκα, με καταγωγή από την Γερμανία, απασχολούσε περιστασιακά την 36χρονη ελληνίδα, προκειμένου να την βοηθάει σε κάποιες δουλειές του σπιτιού και στην περιποίηση του ανήμπορου συζύγου της.

Η 26χρονη όμως, από τον περασμένο Μάιο μέχρι και χθες, παράλληλα με τις υπηρεσίες της, έκλεβε συστηματικά χρήματα από την οικεία της 51χρονης, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται στα 43.650 ευρώ, ενώ χθες που τελικά συνελήφθη από την Ασφάλεια, είχε αφαιρέσει 4.650 ευρώ.

Ανακοίνωση για την σύλληψη εξέδωσε και η Αστυνομία:

Συνελήφθη χθες (14 Σεπτεμβρίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, μία ημεδαπή γυναίκα, για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός σε οικία αλλοδαπής γυναίκας αφαίρεσε τμηματικά από τον περασμένο Μάιο έως και χθες (14 Σεπτεμβρίου 2023) το συνολικό χρηματικό ποσό των 43.650 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 4.650 ευρώ, που όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από την παραπάνω οικία.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.



1 σχόλιο:

  1. Οταν ειναι να βαλεις οικιακη βοηθο ρωτας και τους υπολοιπους συγχωριανους αν το ιδιο συγκεκριμενο ατομο εχει κανει καθαριοτητες σε αλλα σπιτια επι χρονια και για φροντιδα ανημπορων ηλικιωμενων . Μονο ετσι καταλαβαινεις αν ειναι αξιοπιστη η οικιακη βοηθος που θα σε βοηθαει στο ιδιο σου το σπιτι. Εγω πιστευω οτι η 36χρονη εψαχνε λεφτα για καλυτερη ζωη αντι για δουλεια. Οταν μαθαινει οτι η οικογενεια αυτη ειναι απο γερμανια σημαινει οτι εχουν πολλα λεφτα. Και βρηκε τροπο να ξαφριζει τα χρηματικα ποσα κομματι κομματι. Και αφου το συνεχιζει κατεξακολουθηση θα το κανει και σε ααλα σπιτια με μανια. Στο ιδιο μου το σπιτι δεν θα εβαζα βουλγαρες γεωργιανες. Αλβανιδες θα εβαζα που ασχολουνται με καθαριοτητες του σπιτιου επι χρονια. Φροντιστε να υπαρχουν καμερες στην κρεβατοκαμαρα στο σαλονι και στα δωματια για να ξερετε εσεις οι ιδιοι οι ιδιοκτητες οτι η οικιακη βοηθος κανει σωστα την δουλεια της. προτιμηστε τις αυτοσχεδιες καμερες για να εχετε αποδεικτικα στοιχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ