Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πήρε τον πρώτο της βαθμό στη Γ' Εθνική η Αγία Μαρίνα - Εντός έδρας ισοπαλία με ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Χωρίς να αποδόσει τα μέγιστα, δείχνοντας όμως σημάδια βελτίωσης, ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας πήρε τη «λευκή» ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στην εξ αναβολής 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και παράλληλα τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να δείχνει πιο επιθετικός και να είναι αυτός που δημιούργησε τα πρώτα προβλήματα στην άμυνα της Αγίας Μαρίνας. Πρώτη στιγμή ήταν αυτή του 3ου λεπτού, όπου μετά από κόρνερ και άστοχη κεφαλιά του Σουλτς, ο Αϊβαλής βρέθηκε σε θέση βολής, ωστόσο ο Ιωαννίδης του είπε «όχι».

Η επόμενη στιγμή ήρθε και πάλι για τους φιλοξενούμενους, με τον Χατζηασλανίδη να επιχειρεί ένα σουτ στο 9ο λεπτό, με την προσπάθειά να καταλήγει απελπιστικά άουτ.

Σε εκείνο το σημείο, ο Μέγας Αλέξανδρος προσπάθησε να βγει στην επίθεση, κυρίως με μακρινές μπαλιές, οι οποίες όμως δεν οδηγούσαν σε κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

Η πρώτη τελική για τους γηπεδούχους ήρθε από τον Καραγιάννη με ένα μακρινό σουτ στο 22ο λεπτό, χωρίς να ανησυχεί ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Χωρίς καμία απολύτως συγκίνηση συνεχίστηκε το πρώτο ημίχρονο, με τις ομάδες να φαίνονται επηρεασμένες από τη ζέστη και να αδυνατούν να αγωνιστούν σε υψηλούς ρυθμούς.

Από το πουθενά, ήρθε και η πρώτη καλή στιγμή του «Μέγα» με τον Ακένα στο 40′ να επιχειρεί ένα τολμηρό σουτ από τα 25 μέτρα και την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική μεριά των διχτύων του Σακαλίδη, ελάχιστα δίπλα από τη συμβολή των δοκών.

Και στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν, με ένα απευθείας φάουλ του Αγαθαγγελίδη, το οποίο κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ιωαννίδη.

Τεράστια ευκαιρία για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας στο 53′, με τον Ακένα να κάνει μια τρομερή ατομική ενέργεια, να προωθεί τη μπάλα στον Αναστασιάδη και αυτός με τη σειρά του να τη «σπάει» στον Νίκου. Ο νεαρός εκτέλεσε με μιας από το ύψος του πέναλτι, ωστόσο οι κόντρες έστειλαν τι μπάλα ελάχιστα κόρνερ.

Ο Ακένα είναι αυτός που πρωταγωνίστησε και στην επόμενη φάση του Μέγα. Ο 21χρονος πήρε την μπάλα από το κέντρο, κάλυψε όλη την απόσταση ως τη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε στο 61′ ήταν πολύ κακό.

Ο «Μέγας» ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και αναζήτησε δυναμικά το γκολ. Στο 65′, ο Δημητρούσης πήρε την μπάλα από την δεξιά πλευρά, σέντραρε στον Μουστάκα και αυτός με ένα φιλόδοξο γυριστό σουτ την έστειλε άουτ.

Μετά από διαδοχικές δυνατές μονομαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης ήταν αυτός που κατάφερε να απειλήσει, με τον Αγαθαγγελίδη να σουτάρει από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και τον Ιωαννίδη χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία να μαζεύει την μπάλα στο 79′.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα, με τον Νίκου να ελίσσεται όμορφα και να εκτελεί έξω από τη μεγάλη περιοχή, αναγκάζοντας τον Σακαλίδη να εκτιναχθεί και να αποκρούσει στη δεξιά του γωνία.

Χωρίς κάποια άλλη μεγάλη στιγμή στον αγώνα, ήρθε το τελικό σφύριγμα από τον διαιτητή, με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης να έρχονται ισόπαλοι με 0-0.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ): ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΡΑΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟ, ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ, ΑΚΕΝΑ (ΔΗΜΗΤΡΟΥΣΗΣ 63′), ΣΑΜΙΩΤΗΣ (ΝΙΚΟΥ 46′), ΤΣΑΛΙΛΗΣ (ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ 84′), ΛΕΚΑ (ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ 46′).

ΠΑΟΚ Κρηστώνης (ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ): ΣΑΚΑΛΙΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (ΓΚΙΩΝΗ 84′), ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ (ΖΑΛΤΟΣ 46′), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΥΛΤΣ (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ 46′), ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ 46′), ΑΪΒΑΛΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ (ΚΥΡΑΝΑΣ 69′).

Δείτε φωτορεπορτάζ στο sportsfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ