Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τριήμερο εξέλιξης για την Tsichlakidis group στην Ιταλία

Ετοιμάζει νέα, μεγάλα πράγματα η Tsichlakidis group, η οποία βρέθηκε για τρεις ημέρες στην Ιταλία. Σκοπός είναι η εκπόνηση νέων project που θα ξεπερνάνε τα σύνορα της Ελλάδας. Ατελείωτες ώρες δουλειάς στη γειτονική χώρα και οι εξελίξεις αναμένονται εντυπωσιακές.

«Η διαφορά με εμάς είναι απλή, η προσπάθεια μεγάλη για ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, η εξέλιξη στον πραγματικό όρο των υπηρεσιών logistics, διότι εδώ στην Ελλάδα ο όρος logistics είναι κάτι διαφορετικό από την πραγματικότητα», αναφέρει αρχικά και συνεχίζει: «Τρεις μέρες στην Ιταλία, τρεις μέρες συναντήσεων, ενημερώσεων, συζητήσεων, δουλειάς. 

Σχεδιασμός για νέα έργα στην Tsichlakidis group με τους βασικούς μας συνεργάτες που εμπιστεύονται το όραμα και την όρεξη μας για δουλειά. Πάμε μπροστά ακούραστη όλη η ομάδα πιο ενωμένη από ποτέ».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ