Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέος χειρουργός στο Νοσοκομείο - Τον καλωσόρισε ο Πλιόγκας

Διαρκής είναι η ενίσχυσή του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας σε ιατρικό προσωπικό. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου εντάχθηκε στο ιατρικό δυναμικό, ο Επιμελητής Β' Χειρουργικής Β. Ποζίδης. Τον εξαίρετο επιστήμονα καλωσόρισε προσωπικά ο Διοικητής Ημαθίας Πλιόγκας, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

7 σχόλια:

  1. Ποια ενίσχυση? Πείτε μας και πόσοι αποχώρησαν πριν έρθει! Αλλοι 3 χρειάζεται να έρθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επικουρικός είναι ο γιατρος, όχι μόνιμος! Επιμελητής Β είναι μεν όχι όμως μόνιμος. Κοινώς αν προκύψει μόνιμη θέση κάπου άλλου, θα φύγει. Παρόλα αυτά είναι μια σημαντική ενίσχυση σε ένα πολύπαθο τμήμα. Το ζητούμενο όμως είναι οτι όσοι χειρουργοί και αν έρθουν χωρίς αναισθησιολόγους δεν γίνονται χειρουργεία. Όποτε μάλλον υπερβολικοί οι πανηγυρισμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον Άγιο Λουκά και στην Γενική έχει αναισθησιολογους,έχεις λεφτά ζεις ,δεν έχεις ; έτσι είναι η ζωή σήμερα ζεις αύριο δεν ζεις,η επιτελικη αξιοκρατία στις δόξες της.

      Διαγραφή
  3. Φέρνει μηχανήματα, τον κράζουν πως δεν έχουμε γιατρούς! Φέρνει γιατρούς, τον κράζουν πως δεν φτάνουν! Παιδιά να ξέρετε πως το Νοσοκομείο μας έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης τετοια που δεν ειχαμε ποτέ. Κι όταν όλα τα γειτονικά μαραζωνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πχ. όταν οι γείτονες σου είναι στο 2 με άριστα το 10 ,και εσύ πας για το 3, εεεεεεε δεν είσαι ΑΡΙΣΤΟΎΧΟΣ στις πράξεις, μόνο στα λόγια,και από λόγια επιτελικά και αξιοκρατικά άκρως επικοινωνιακά χορτάσαμε. Όταν το αντιληφθείς και εσύ αγαπητή Βασιλική και οι ομοϊδεάτες σου τότε υπάρχει ελπίδα για την βάση. Το αν μου αρχίσεις για τον τσυριζα ,τις Πρέσπες κτλ τότε επιβεβαιώνεις τα λόγια μου.

      Διαγραφή
  4. Σαν τα φροντιστήρια μοιάζει η είδηση. Ανακοινώνουν μόνο τους επιτυχόντες και όχι τους αποτυχόντες. Καλά λέει πιο πάνω ο φίλος, εφόσον δεν ανακοινώνονται και οι αποχωρήσεις δημιουργήται ψευδή εντύπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ