Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλλάζει η εικόνα της Μάρκου Μπότσαρη

Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται τα έργα κρασπεδωσης και ασφαλτόστρωσης της Μάρκου Μπότσαρη. Ένας βασικός οδικός άξονας της πόλης, με μεγάλα κυκλοφοριακά φορτία. Η συγκεκριμένη παρέμβαση διασφαλίζει την ευκολότερη και ασφαλέστερη κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο! 


Θα βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητα της πόλης και ειδικά των ανθρώπων που διαμένουν σε Καλλιθέα, Πασακιόσκι, Τσερμένι και Παπάγου. Ένα έργο που φέρνει την υπογραφή του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Αλέξανδρου Τσαχουρίδη, ο οποίος δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών.


8 σχόλια:

  1. Τα σπασμένα αμορτισέρ και τα διαλυμένα συστήματα διευθύνσεως των αυτοκινήτων μας ποιος θα τα πληρώσει ???.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρος σταυθμευσης θα γινει,πεζοδρομος η διαπλατυνση της οδου για τα διερχομενα αυτοκινητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φτάνει η γκρίνια ο δρόμος έγινε όπως δεν ήταν ποτέ μέχρι σήμερα, για πρώτη φορά τέτοια έργα στο δρόμο, σοβαρευτείτε για μιά φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά για δες σήμερα τι έχει. Έχει στρωθεί ένας δρόμος για πάρκινγκ και όσοι περνούν στα ίδια σκατα πατάνε. Εγώ νόμιζα θα έκαναν διαπλάτυνση αλλά...... έχω αλλάξει 6 φορές ρουλεμάν και αναρτήσεις.

      Διαγραφή
  4. ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχουμε τους χειροτερους δρομους στην μακεδονια. αφηστε μα περασει κανενα μνμ που κανει κριτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι αλλά δεν έχεις πάει πουθενά ή ψεύδεσαι. Πήγες στη Θεσσαλονίκη ; στη Νάουσα ; στην Αλεξάνδρεια ; Γιαννιτσά ; και δεν συνεχίζω.
      Όσο για τη Βέροια θα συμφωνήσω ότι οι δρόμοι δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελα και εγώ αλλά με έργα Αερίου, οπτικών ινών και ύδρευσης αποχέτευσης τα τελευταία χρόνια μέσα στην πόλη, θεωρώ λογική την κατάσταση που υπάρχει.

      Διαγραφή
  6. Χρειάζονται ασφαλτόστρωση όλες οι κεντρικές οδοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ