Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γενική συνέλευση και εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο

Ο Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει τα μέλη του για την σύγκληση της 3ης επαναληπτικής και τελικής Γενικής Συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί κανονικά ανεξάρτητα από την ύπαρξη ή μη απαρτίας (άρθρο 15 Καταστατικού). Η συνεδρίαση θα γίνει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα, στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου, στην Οδό Παπάγου 43 . 

Τα θέματα  της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν στην 3η Γενική Συνέλευση είναι τα παρακάτω:

1. Εκλογή τετραμελούς Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης 

2. Έκθεση Πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου

3. Οικονομικός Απολογισμός

4. Έκθεση Ελεγκτικής  Επιτροπής

5. Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής 

Την  Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, στην οδό Μητροπόλεως 46, από τις 10:00 το πρωί έως τις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη:

1. Εκλογή 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και νέας 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής

2. Εκλογή αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής &  Κεντρικής  Μακεδονίας 

Κατά τις ψηφοφορίες, στην Γενική Συνέλευση και στις εκλογές, τα μέλη θα πρέπει να έχουν  μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα  ή το Ασφαλιστικό Βιβλιάριο Ασθενείας.

Οι εκλογές θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής και τα μέλη μπορούν να ψηφίσουν είτε με την φυσική τους παρουσία ή ηλεκτρονικά, μέσω κωδικών που θα σταλούν με email στον καθένα ξεχωριστά. Για την ηλεκτρονική ψηφοφορία τις επόμενες μέρες θα σταλεί email με όλες τις πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ