Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Νικομήδεια


Με μεγάλη ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 στη Νέα Νικομήδεια το κάλεσμα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η ΑΓΑΠΗ», για εθελοντική αιμοδοσία.

Προσήλθαν πάνω από 60 συνάνθρωποι μας, όμως κατάφεραν να αιμοδοτήσουν οι 54. Όσοι δεν τα κατάφεραν, μπορούν να πάνε στο Νοσοκομείο Βέροιας και να αιμοδοτήσουν στο όνομα του συλλόγου με τον κωδικό 10683.


Ευχαριστούμε τους αιμοδότες που μας τιμούν, και ιδιαίτερα τους νέους, ευχαριστούμε το Νοσοκομείο Νάουσας, τις νοσηλεύτριες και γιατρούς για τη φροντίδα και την αγάπη προς τους αιμοδότες μας.

Ευχαριστούμε το Μορφωτικό σύλλογο Νικομήδειας που μας εμπιστεύτηκε την οργάνωση της αιμοδοσίας αφιερωμένη στα θύματα του ποντιακού Ελληνισμού, καμπάνια της Παμποντιακής. Ευχαριστούμε την κλινική Ευαγγελισμός που κάλεσε τους εργαζομένους της να αιμοδοτήσουν στο σύλλογο μας.


Ευχαριστούμε τους Αντιδημάρχους Τσαχουρίδη Αλέξανδρο και Γρηγοριάδη Καλλίστρατο που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τον Πρόεδρο του χωριού Ευτηριάδη Γιώργο που αιμοδότει. Τις κυρίες Τζωρτζίνα Αθανασίου, Συρμούλα Τζήμα και Μέλλιου Λίνα υποψήφιες περιφερειακές σύμβουλοι που μας επισκέφτηκαν εκτιμώντας τη δράση μας.

Ευχαριστούμε την οικογένεια Τσιγκογιάννη, πλυντήριο χαλιών «Κύκνος», που ανέλαβε τα έξοδα και κεράσματα της εκδήλωσης στη μνήμη 1 χρόνου από το θάνατο του παππού τους. Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ που προβάλλουν τις εκδηλώσεις μας. Ανανεώνουμε την υπόσχεση μας και αγωνιζόμαστε για τη διάδοση του εθελοντικού κινήματος στην Ημαθία και στην Ελλάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ