Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγάπιος Αναστασιάδης: «Δεχόμαστε πόλεμο από παντού»

Τα παράπονά του για την παραμέληση της ομάδας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βέροιας, Αγάπιος Αναστασιάδης. Μετά το ισόπαλο παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής για τη 2η αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, το οποίο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ο Πρόεδρος της Βέροιας προχώρησε μια σύντομη δήλωση, στην οποία εκφράζει την αγανάκτησή του προς τις τοπικές αρχές, κατηγορώντας τες για αδιαφορία.

«Δεχόμαστε πόλεμο από παντού», δήλωσε αρχικά στο sportsfan.gr και συνέχισε: «Έχουμε μείνει μόνοι μας. Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι… και θέλουν να μας στερήσουν και το τρίτο στοιχείο», ανέφερε συντόμως και με αυστηρό ύφος ο κ. Αναστασιάδης.

5 σχόλια:

  1. Καλα ρε αφου το ξερατε απο αρχες της βδομαδας οτι υπηρχε θεμα τι παραμυθια της χαλιμας μας πουλας απο χθες ολο ανακοινωσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην θέση σου η λύση είναι σε ποια σημεία υπάρχουν προβλήματα και ποια άτομα παραμέλησαν την ομάδα. Σε εκείνο το σημείο να βρεις τρόπους να λύσεις ότι ύποπτο και υπουλο υπάρχει. Ζύγισε τα πράγματα ώστε να είναι στην σωστή σειρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τα πλάνα τριετίας με αφετηρία τό τοπικό πρωτάθλημα, καταλήξαμε εκεί πού βρέθηκε η ΒΕΡΟΙΑ με τον υποβιβασμό, δηλαδή την Γ' Εθνική. Βγήκαν διαρκείας εισιτήρια με τιμές Α' Εθνικής. Χαμπάρι δεν πήραν για τό ποιές υποχρεώσεις έχει ο γηπεδούχος. Καί αντί νά κάνει αυτοκριτική, τά βάζει με τίς τοπικές αρχές ανακαλύπτοντας ως νέος δον Κιχώτης εχθρούς. Καλά μυαλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τά λάθη συγχωρούνται. Την σοβαρότητα όμως ή την έχεις καί την δείχνεις ή δεν την έχεις καί φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ