Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Ουρές» στο εκλογικό κέντρο της Βέροιας - Φωτορεπορτάζ

Στις 8 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και έως τώρα η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη στα εκλογικά τμήματα της Ημαθίας, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έχουν σχηματιστεί ουρές από τους ψηφοφόρους που θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, έως τις 16:30 έχουν ψηφίσει 96.000 άτομα πανελλαδικά, εκ των οποίων τα 24.600 είναι νέα μέλη. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τώρα το 25,6% των ψηφισάντων είναι νέα μέλη που εγγράφηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να ψηφίσουν, καταβάλλοντας και το σχετικό αντίτιμο.

Πολιτικά, αυτή η «αιμοδοσία» μένει να φανεί ποιον θα ευνοήσει, καθώς όπως όλα δείχνουν δεν θα ψηφίσει μόνο ένα κομματικό ακροατήριο αλλά ένα διευρυμένο σώμα από την κοινωνία.

Απ' ότι φαίνεται τα δύο μεγάλα φαβορί που αναμένεται να πάνε και στον δεύτερο γύρο είναι ο Στέφανος Κασσελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου. Δείτε φωτογραφίες τι γίνεται στο εκλογικό κέντρο στο Δημαρχείο Βέροιας:














24 σχόλια:

  1. Καλά δεν τις λες και ουρές κρίθηκε το αποτέλεσμα στις βουλευτικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα τα έξοδα και οι διαδικασίες.
    Οι εξελίξεις έρχονται απουσία των οπαδών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προδότες άθεοι μου θέλετε και ψήφο, ούτε στην Βουλή δεν θα έπρεπε να είστε, ούτε πίστη ούτε δημοκρατία ούτε πατρίδα, γιατί υπάρχετε απορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ υπάρχεις εσύ,αυτοί γιατί όχι. Εσύ θεωρείς τον εαυτό σου σωστό ( πλάνη) , αυτοί το ίδιο γιαυτους. Μάλλον φασιστιειδες είσαι.

      Διαγραφή
    2. Μην αγχώνεσαι θα διαλυθούν , άμα βγει ο/η Στέφανος , έτσι είπε ο μεγάλος δικηγόρος , θα κάνουν παιδιά ?

      Διαγραφή
    3. Είπες την αλήθεια.

      Διαγραφή
    4. Για να είσαι εσύ ελεύθερος, να ζεις σε ένα δημοκρατικό με κοινωνικά δικαιώματα κράτος.

      Διαγραφή
    5. Βρε άντε τελείωνε από εδώ.

      Διαγραφή
    6. Πέστα πέστα....................

      Διαγραφή
    7. προς τον 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9:42 μ.μ.... Έτσι σε έμαθαν οι γονείς σου για δημοκρατικό κοινωνικά δικαιώματα κράτος για να αισθάνεσαι ελεύθερος , δηλαδή να είσαι τεμπέλης , να λες ότι σου κατέβει , να κάνεις ότι θέλεις , να πίνεις για να κάνεις κεφάλι και το χειρότερο να τον παίρνεις για να ικανοποιήσεις το εγώ σου.....για αυτή την δημοκρατία αγωνίζεσαι βακτηρίδιο του σατανά ...........έλεος !

      Διαγραφή
    8. Προς 18 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9:15 π. μ. Δουλευταρα λέγε πόσα pass, εσπα, επιστρεπτεα και δάνεια έχεις πάρει;

      Διαγραφή
    9. Προς 18 Σεπτεμβρίου 2023 στις 2:58 μ.μ.. Κανένα ρε μαϊντανέ , κτυπημένε από καλά καπνά , μήπως τα παίρνεις εσύ ?

      Διαγραφή
  4. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΡΕ 1.180.500 ΨΗΦΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 103.000, ΔΗΛ, ΤΟ 9 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΙΖΙΑΖΑΤΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 25 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ GOLTEN BOY...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κύριος 41%, προσπερνά φωτιές, πλημμύρες,καταστροφές και μιλά για γκρίνια με ποσοστά ,γελώντας στο τέλος για τις αμερικανοθρεμενες κρυφές και φανερες. Τι φοβάται ο ποιητής ; τις κουλιες στον Κούλη;

      Διαγραφή
  5. ΠΡΟΒΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα γιατί αναφέρεσαι σε σένα και τους ομοίους σου.

      Διαγραφή
  6. πω ρε φίλε, και δεν ντρέπονται να φωτογαφηθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή που ακόμα πάτε και τους στηρίζεται!! Πολύ εύκολα ξεχνάτε!!! Οι περισσότεροι τρεχάτε για το ξεπούλημα της Μακεδονίας στα συλλαλητήρια !! Τώρα το ξεχάστε!! ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ!!! Κ μόνο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ έπρεπε να πατήσετε το πόδι σας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προδότες!! Εσείς ξεχνάτε εύκολα! Γιαχτη Μακεδονία και μόνο δεν έπρεπε να παρευρεθειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιστεύω ότι τυχόν εκλογή του Κασελάκη θα κάνει καλό στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι το νέο και φρέσκο. Οι δεινόσαυροι και οι "ιδιοκτήτες" του κόμματος και της αριστεροσύνης που μύριζαν μούχλα καλά θα κάνουν ή να αποσυρθούν ή να παραδεχτούν την ήττα τους. Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ασχοληθεί με το αποτέλεσμα γιατί το αφορά, ενώ η ΝΔ μπορεί προς το παρόν να είναι άνετη, αλλά μάλλον το μέλλον δεν θα είναι. Ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κρίμα στα φώτα που έκαιγαν στο δημαρχείο...πάλι εμείς οι πολίτες θα πληρώσουμε το μάρμαρο για λίγους μαλακές που πήγαν και ψήφισαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ με τις μαλ....Ες που ψηφηζεις δεν μπορούμε να εισπράξουμε τα φέσια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο 1 δις για 20€ ρεύμα θα στεναχωριθουμε

      Διαγραφή
    2. Άμα έχουν ψηφοφόρους σαν την Βαγγελιώ ....ζήτω που χαθήκαμε !

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ