Κλειστά, από δύο μέχρι και τέσσερις ημέρες, θα παραμείνουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προκειμένου να λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στους δήμους και τις περιφέρειες.
Ευνοημένοι θα είναι μαθητές και εκπαιδευτικοί στους δήμους όπου θα πραγματοποιηθούν και επαναληπτικές εκλογές, με αποτέλεσμα να έχουν έξτρα δύο ημέρες ξεκούρασης από τους υπόλοιπους.
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ποιοι μαθητές και εκπαιδευτικοί θα έχουν δύο ημέρες έξτρα ξεκούρασης
Συγκεκριμένα, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 6 και την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου λόγω των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.
Παράλληλα, στις περιφέρειες και τους δήμους όπου θα διεξαχθεί επαναληπτική ψηφοφορία την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Νικόλας της παλιάς γειτονιάς του κέντρου της Βέροιας.
-
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου 2026 στο Μακροχώρι, όταν ΙΧ παρέσυρε και χτύπησε πεζή.
-
Σάλος έχει προκληθεί στα social media, μ' ένα βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και τρεις ημέρες και απεικονίζει έναν ηλικιωμένο άνδρα, να έχει ...
-
Γράφει η δημοσιογράφος Μαρία Ζαχαροπούλου Μπορεί η τραγική ιστορία της Κικής Κούσογλου να έχει σημαδέψει την
-
LSD, ecstasy και εκατοντάδες χαπάκια εντόπισε η Δίωξη Στη σύλληψη ενός 48χρονου σε χωριό έξω από τη Βέροια, προχώρησαν
-
Ο Ουγγαρέζος θα είναι ο παρουσιαστής της παρέλασης, ο Τόνι Σφήνος και η Ντί Τζέι Αντώνα θα εμφανιστούν στον πεζόδρομο
-
Είναι κίνδυνοι θάνατοι - Αυτό που μου συνέβη με έχει πάει πάρα πολύ πίσω σε όλους τους τομείς της ζωής μου - Λειτούργησα
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 64 ετών ο Αθανάσιος Ραφτόπουλος. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026 και
-
Η εκδήλωση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 71 ετών ο Γεώργιος Θεοδ. Γιαρήμπαμπας. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026 και ώρα




Και να ανοίξουν τα σχολεία δεν υπάρχει διαφορά, τα παιδιά μας δεν μαθαίνουν τίποτα εκεί.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν δεν τα διαβάσουμε εμείς, ή αν δεν πληρώσουμε φροντιστήρια προκοπή δεν βλέπουμε.
Να γίνουν και αυτά αργότερα δάσκαλοι και καθηγητές και ο κύκλος συνεχίζεται . Ντροπή σου να εκφράζεσαι έτσι , προσβάλεις τον εαυτό σου !
ΔιαγραφήΜην τα στέλνετε τότε...κρατήστε τα σπίτι για κατ'οικον διδασκαλία αφού δεν μαθαίνουν τίποτα στο σχολείο. Αυτές τις απόψεις περνάτε στα παιδιά σας και έρχονται στο σχολείο χωρίς να σέβονται ούτε τη διαδικασία της μάθησης ούτε το δάσκαλο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔυστυχώς είναι πολλοί οι γονείς που προσπαθούν να κάνουν τα παιδιά τους χειρότερα από αυτούς.. κα το καταφέρνουν!!
ΔιαγραφήΟι γονείς για να λένε αυτά τα πράγματα κατά των εκπαιδευτικών έχουν κάποιους λόγους, δεν τα λένε από εμπάθεια.
ΔιαγραφήΜΕ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΗΜΕΡΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌταν κατηγορείτε κύριοι να καταθέτετε στοιχεία, αλλιώς όλοι εσείς που κατηγορείτε τους εκπαιδευτικούς είστε τζάμπα μάγκες.
ΑπάντησηΔιαγραφή