Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιες ημέρες θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω εκλογών

Κλειστά, από δύο μέχρι και τέσσερις ημέρες, θα παραμείνουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προκειμένου να λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στους δήμους και τις περιφέρειες.

Ευνοημένοι θα είναι μαθητές και εκπαιδευτικοί στους δήμους όπου θα πραγματοποιηθούν και επαναληπτικές εκλογές, με αποτέλεσμα να έχουν έξτρα δύο ημέρες ξεκούρασης από τους υπόλοιπους.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ποιοι μαθητές και εκπαιδευτικοί θα έχουν δύο ημέρες έξτρα ξεκούρασης

Συγκεκριμένα, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 6 και την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου λόγω των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Παράλληλα, στις περιφέρειες και τους δήμους όπου θα διεξαχθεί επαναληπτική ψηφοφορία την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

7 σχόλια:

  1. Και να ανοίξουν τα σχολεία δεν υπάρχει διαφορά, τα παιδιά μας δεν μαθαίνουν τίποτα εκεί.
    Αν δεν τα διαβάσουμε εμείς, ή αν δεν πληρώσουμε φροντιστήρια προκοπή δεν βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να γίνουν και αυτά αργότερα δάσκαλοι και καθηγητές και ο κύκλος συνεχίζεται . Ντροπή σου να εκφράζεσαι έτσι , προσβάλεις τον εαυτό σου !

      Διαγραφή
  2. Μην τα στέλνετε τότε...κρατήστε τα σπίτι για κατ'οικον διδασκαλία αφού δεν μαθαίνουν τίποτα στο σχολείο. Αυτές τις απόψεις περνάτε στα παιδιά σας και έρχονται στο σχολείο χωρίς να σέβονται ούτε τη διαδικασία της μάθησης ούτε το δάσκαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς είναι πολλοί οι γονείς που προσπαθούν να κάνουν τα παιδιά τους χειρότερα από αυτούς.. κα το καταφέρνουν!!

      Διαγραφή
    2. Οι γονείς για να λένε αυτά τα πράγματα κατά των εκπαιδευτικών έχουν κάποιους λόγους, δεν τα λένε από εμπάθεια.

      Διαγραφή
  3. ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν κατηγορείτε κύριοι να καταθέτετε στοιχεία, αλλιώς όλοι εσείς που κατηγορείτε τους εκπαιδευτικούς είστε τζάμπα μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ