Μεγάλη αναστάτωση, παραπολιτικά σχόλια και σενάρια επί σεναρίων διακινούνται τις τελευταίες ώρες στον Δήμο Αλεξάνδρειας. Και ενώ όλα έδειχναν πως θα υπάρχουν συνολικά τέσσερις συνδυασμοί (Γκυρίνης, Κουρκουτά, Σιδηρόπουλος, Ιακωβίδης), τελικά μια απρόσμενη εξέλιξη, της τελευταίας στιγμής ήρθε για να ταράξει τα πολιτικά νερά του «Γιδά».
Πιο συγκεκριμένα, από το πρωί της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου, διακινούνται ορισμένα σενάρια που θέλουν τον συνδυασμό «Μαζί αλλάΖΟΥΜΕ» της υποψήφιας δημάρχου Αλεξάνδρειας Δώρας Κουρκουτά να μην έχει πάρει έγκριση από το Πρωτοδικείο (η προθεσμία έληγε επισήμως στις 23:59 της Πέμπτης 31 Αυγούστου 2023). Και αυτό γιατί υπήρξαν κάποια προβλήματα με τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου.
Προς το παρόν, επίσημη ενημέρωση από την υποψήφια δήμαρχο Αλεξάνδρειας δεν υπάρχει και εκφράζονται φόβοι πως ίσως υπάρξει μπλοκάρισμα του συνδυασμού. Πάντως, από το περιβάλλον της κ. Κουρκουτά εμφανίζονται καθησυχαστικοί πως το εν λόγω πρόβλημα θα επιλυθεί και ότι ο συνδυασμός «Μαζί αλλάΖΟΥΜΕ» θα κατέβει κανονικά στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 24 Αυγούστου 2026 στην Ημαθία, με έναν 65χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του έπειτα από
-
Πικ-νίκ μέσα στη φύση, βόλτες στο καταπράσινο δάσος και φωτογραφίες με τα πρόβατα!
-
Μέσα σε κλίμα οδύνης και μεγάλης συγκίνησης τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Αυγούστου 2026, στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο
-
Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας 24 Αυγούστου σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο της Ημαθίας, προκαλώντας την άμεση και ισχυρή
-
Oικογένεια, κοσμοπολίτικες εξόδους στα Μ ατογιάννια , πολυτέλεια, θάλασσα και, πάνω απ' όλα, έρωτας - Το απρόοπτο
-
«Βαρετή πόλη, χωρίς κάτι να δεις και με ανύπαρκτη νυχτερινή ζωή - Mόνο το ρεβανί αξίζει»
-
Η Βεροιώτισσα εκπαιδευτικός, Ολυμπία Πατινέα – Κόβα, σύζυγος του δικηγόρου, Φώτη Κόβα, διακρίθηκε στον 9ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό
-
Στην υπογραφή της σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην
-
Σκηνές, παράγκες, σκουπίδια και δυσοσμία άφησαν πίσω τους οι 300+ παράνομοι κατασκηνωτές του Δεκαπενταύγουστου
-
Εκστρατεία ενημέρωσης μέσα από τα social media - Αναδημοσιεύουν την αφίσα στους λογαριασμούς τους, για να





Μόλις το έμαθα πανικοβλήθηκα.....έγινε τέτοιο πράγμα στην Αλεξάνδρεια ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΌταν κανείς ότι τα ξέρεις όλα και διεκδικείς αξίωμα ενώ είσαι ανίδεος αυτά παθαίνεις....η θεία δίκη τιμωρεί!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚ εσύ ως ειδικός έχεις άποψη φαίνεται..
ΔιαγραφήΠολύ καλά
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν δεχτούν τα επιχειρήματα της κ.Κουρκουτά τότε να δώσουν το δικαίωμα σε όλους τους συνδιασμους να βάλουν και άλλες γυναίκες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤρεχάτε χωριανοί!!! Όλοι πανικό τώρα, δεν τεμπελιάζουμε! Έλα, χοπ χοπ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΈΧΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ 3 ΗΜΕΡΕΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφή