Αποδόθηκε σήμερα στις 17:00 ξανά στην κυκλοφορία η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης και στις δύο κατευθύνσεις, το τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου μεταξύ Α/Κ Συκουρίου και Α/Κ Γυρτώνης, που είχε αποκλειστεί λόγω της υπερχείλισης του Πηνειού ποταμού, με τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα και στις δύο κατευθύνσεις αποκλειστικά για Ι.Χ. αυτοκίνητα και οχήματα βάρους έως 3,5 τόνων.
Εκ νέου ανακοίνωση για τα βαρέα οχήματα
Για τα βαρέα οχήματα θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση σε μεταγενέστερο χρόνο με βάση την εξέλιξη του φαινομένου και τη δυνατότητα ολοκλήρωσης των ελέγχων στο σώμα της οδού, το οποίο παραμένει πλημμυρισμένο στην επίμαχη περιοχή.
Εξαιρούνται του περιορισμού τα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας, τα κρατικά οχήματα κάθε κατηγορίας τα οποία παρέχουν υπηρεσίες στις πληγείσες περιοχές καθώς και οχήματα άνω των 3,5 τόνων τα οποία χρησιμοποιούνται για την αποκομιδή και μεταφορά νεκρών ζώων.
Την ίδια ώρα, αίρεται αύριο, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και από τις 6:00 π.μ. η εντολή παύσης είσπραξης διοδίων στα οχήματα έως 3,5 τόνων, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», στα διόδια της Εγνατίας οδού μεταξύ Θεσσαλονίκης και διασταύρωσης με Ιόνια Οδό και κατά μήκος της Ιόνιας Οδού (ανεξαρτήτως κατευθύνσεως)
Για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων, ορίζεται παράταση 48 ωρών στην εντολή μη είσπραξης διοδίων στους ανωτέρω δρόμους.
Επιπλέον, ορίζεται παράταση 48 ωρών, έως τις 6:00 π.μ. της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, στην εντολή για παύση είσπραξης διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Ε65 και στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου από Νίκαια έως Μαλιακό Κόλπο (συμπεριλαμβανομένων και των πλευρικών διοδίων στην εν λόγω περιοχή του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου).
Σημειώνεται ότι οι παραχωρησιούχοι οφείλουν να τηρήσουν αρχείο με αναλυτική καταγραφή των διελεύσεων. Το κόστος θα αναλάβει το Δημόσιο, δυνάμει των Συμβάσεων Παραχώρησης, ενώ θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση εάν απαιτηθεί τυχόν παράταση του έκτακτου αυτού μέτρου.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 χρονών η Καλλιόπη Ζώκου. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στον
-
Η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης χτυπούσε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον πεζόδρομο της Έλλης
-
Απόκοσμες φωνές, ψίθυροι από το πουθενά και αινιγματικές οπτασίες νεαρών κοριτσιών «φτιάχνουν» το μύθο της Μόρνας
-
Καθημερινά, χιλιάδες οδηγοί περνούν από την συγκεκριμένη διασταύρωση. Δυστυχώς όμως, αρκετοί απ' αυτούς δεν γνωρίζουν ποιος
-
Ανοίγει αύριο Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025 το μεγάλο μαγευτικό παγοδρόμιο που στήνεται φέτος στην πλατεία της Ελιάς.
-
Έξι χρόνια μετά την απελευθέρωσή της από τον Ελληνικό Στρατό, στις 16 Οκτωβρίου 1912, η Βέροια εξακολουθεί να είναι μια ζωντανή και
-
Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ζεστό κρασί και συναυλία με τον Χάρη Βαρθακούρη, άναψε το βράδυ της Δευτέρας 1 Δεκεμβρίου 2025 το
-
Από την Παλιά Εθνικής Αλεξάνδρειας - Βέροιας η κυκλοφορία Την Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης απέκλεισαν πριν από λίγο
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Πτολεμαΐδα, όταν λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 40 εργαζόμενοι στη ΔΕΗ εξετράπη της
-
Παρατεταμένα προβλήματα καταγράφονται σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Hμαθίας, καθώς η έντονη και συνεχής βροχόπτωση των




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.