Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στηρίζει Παππά η Φανή Γιωτάκη

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, οι υποψήφιοι Πρόεδροι είναι η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νίκος Παππάς, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Στέφανος Τζουμάκας. Και οι τέσσερις θα δώσουν σκληρή μάχη για να καταφέρεουν να εκλεγούν και να ηγηθούν του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά το νομό Ημαθίας, όσο οδεύουμε προς τις εκλογές της 10ης Σεπτεμβρίου, τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής άρχισαν να εκδηλώνονται σιγά-σιγά. 

Την αρχή έκανε ο Άγγελος Τόλκας, ο οποίος βρίσκεται στο επιτελείο του Νίκου Παππά και τον συνοδεύει σ' όλες τις επαρχιακές πόλεις, ενώ την Έφη Αχτσιόγλου στηρίζουν οι πολιτευτές Αντώνης Μαρκούλης, Φρόσω Καρασαρλίδου και Βαρβάρα Σαράντη. 

Από την πλευρά της η Φανή Γιωτάκη, με ανάρτησή της στα social media, όχι μόνο τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Παππά, αλλά και παρακινεί τον κόσμο να παρευρεθεί στην εκδήλωση προς τιμήν του πρώην υπουργού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Αυγούστου στον πολυχώρο της Ελιάς.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ