Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

O Kώστας Λαγός υποψήφιος σύμβουλος κοινότητας Βέροιας - Το βιογραφικό του

Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Βέροιας με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΑλλάΖΟΥΜΕ» κατεβαίνει ο Κωνσταντίνος Λαγός. Ο γνωστός γεωπόνος είναι έτοιμος να ριχτεί στην μάχη του σταυρού και συστρατεύεται στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Βέροιας Θεόφιλου Κορωνά. 

Διαβάστε αναλυτικά το βιογραφικό του:

«Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Λαγός – Μερίτζος. Γεννήθηκα, μεγάλωσα, και ζω στη Βέροια. Οι γονείς μου, Γεώργιος Λαγός - Μερίτζος, με καταγωγή από την Πρέβεζα, και η μητέρα μου Χρυσούλα, το γένος Σερεμέτα.

Είμαι Απόφοιτος του πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Πρώην Α.Τ.Ε.Ι. Λάρισας) του Τμήματος Γεωπονίας, με ειδίκευση στην βιολογική προστασία – θρέψη από το Agricultural Institute TAFE of Melbourne, καθώς και, κάτοχος μεταπτυχιακού Τίτλου Master του Οικονομικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών «Επαγγελματική Διοίκηση & Marketing».

Είμαι διαπιστευμένος Γεωργικός Σύμβουλος με Αρ. Μητρώου ΓΕΩΤΕΕ ΣΓ 271. Και Επιβλέπων Πρωτοκόλλου Συστημάτων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης AGRO 2.1 – 2.2. Από τον Ο.Π.ΓΕ.Π. ( Οργανισμός Πιστοποίησης Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων).

Τα τελευταία 25 χρόνια, ασκώ το επάγγελμα του Γεωπόνου, εργαζόμενος σε Εταιρίες Εμπορίας και Διάθεσης Αγροεφοδίων, σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Ημαθία. Στα εφηβικά και φοιτητικά μου χρόνια εργάστηκα σε κέντρα εστίασης και διασκέδασης στην πόλη της Βέροιας, κυρίως, αλλά και σε άλλες περιοχές. 

Έχω αρθρογραφήσει για επαγγελματικά θέματα, αρκετές φορές στον τοπικό, αλλά και πανελλαδικά ΜΜΕ. Με συμμετοχή σε διεθνη συνέδρια για παρουσιάσεις Εργασιών με Γεωτεχνικό Περιεχόμενο.

Η αγροτική Ανάπτυξη, το περιβάλλον, και η εξέλιξη του αγροτικού επαγγέλματος, ήταν προσωπικά ο κύριος στόχος επίτευξης, σε επαγγελματικόεπίπεδο. Ήμουν και είμαι συνδικαλιστικά, ενεργός στα όργανα του γεωτεχνικού τομέα από τα φοιτητικά μου χρόνια.

Σε αυτές τις κρίσιμες δημοτικές εκλογές, θεώρησα με περίσσια δύναμη να είμαι στο πλευρό του επικεφαλή του Συνδυασμού Νέα Εποχή – ΑλλάΖΟΥΜΕ, Θεόφιλου Κορωνά, και όλων των ικανών υποψηφίων του Συνδυασμού, να συνδράμω στην επίλυση πολλών προβλημάτων της πόλης της Βέροιας, καθώς και στο να γίνει η Ναυαρχίδα της Αγροτικής Οικονομίας στην ευρύτερη περιοχή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ