Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επικό λαϊκοδημοτικό γλέντι έγινε στην Πατρίδα με Χαρά Βέρρα και Γιάννη Καψάλη!


Ποιοι Guns N' Roses και ποιο ΟΑΚΑ; Εδώ βουλιάζουν γήπεδα! Απόψε ποντιακή βραδιά... για να μην ξεχνιόμαστε
 
Με ένα άνευ προηγουμένου λαϊκο-δημοτικό γλέντι, με Χαρά Βέρρα και Γιάννη Καψάλη, συνεχίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιουλίου 2023 οι πενταήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο στο γήπεδο της Πατρίδας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευστάθιος Χωραφάς, στο πλαίσιο του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής.


Το γήπεδο της Πατρίδας γέμισε από νωρίς με χιλιάδες κόσμου και κυρίως νεολαία, που βούλιαξαν την πίστα και χόρευαν μέχρι αργά το βράδυ. Οι ουρές για τα κρεατικά ήταν μεγάλες, με τους εθελοντές του Συλλόγου να εργάζονται πυρετωδώς όλο το βράδυ για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου σε φαγητό και ποτό.


Περίπου στα μεσάνυχτα στη σκηνή ανέβηκε η Χαρά Βέρρα και αυτό που ακολούθησε ήταν άνευ προηγουμένου. Σε δευτερόλεπτα η μεγάλη πίστα γέμισε ασφυκτικά, με νέους ανθρώπους που χόρευαν στους ρυθμούς της αγαπημένης λαϊκο-δημοτικής τραγουδίστριας. «Ο χαδιάρης», «Στην ευχή στο καλό», 
«Θα κάνω ζημιές», «Στραβοτιμονιές» και πολλά ακόμα σουξέ, κράτησαν τον κόσμο στα... κόκκινα όλο το βράδυ.


Το ίδιο σκηνικό και στην εμφάνιση του Γιάννη Καψάλη που η πίστα γέμισε... 0→100 σε 10 δευτερόλεπτα που λένε! Παρέες αγοριών και κοριτσιών τα έσπασαν στην πίστα και γλέντησαν χορεύοντας και τραγουδώντας.


Τους δημοφιλείς τραγουδιστές συνόδευε ο... βιρτουόζος του κλαρίνου Μάκης Τσίκος, μια μουσική παρέα που όπου πάει προκαλεί... ζημιές και η Πατρίδα τους υποδέχθηκε με την πιο καλή της διάθεση.

Σειρά έχει απόψε μια ακόμα ποντιακή βραδιά, με Τσιτιρίδη, Θεοδωρίδη και Ιντζεβίδη.




Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:









































1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ