Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκλεισαν τα ΕΛΤΑ στον Κοπανό

Την περασμένη Παρασκευή, έκλεισε το τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ της Δημοτικής Ενότητας Ανθεμίων στον Κοπανό. Το κατάστημα εξυπηρετούσε και άλλα χωριά όπως Λευκάδια, Μαρίνα, Μονόσπιτα, Επισκοπή, Χαρίεσσα, Πολλά Νερά.

Η συγκεκριμένη απόφαση για κλείσιμο των ΕΛΤΑ έφερε την αντίδραση των κατοίκων, ειδικά του αγροτικού κόσμου, αφού για τις υπηρεσίες τους πρέπει να αναζητούν άλλα καταστήματα γειτονικών πόλεων.

8 σχόλια:

  1. Γυρνάμε πίσω 30 -50 χρόνια όταν ταχυδρομείο είχαν Βεροια Νάουσα Αλεξανδρεια
    Όπως επίσης 3 ήταν οι δήμοι πριν 50 χρόνια 3 κ σημερα
    Εμπρός προς τα πίσω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλευθερισμος,επιτελικοτητα,ανάπτυξη, ευημερία,κλιματική προστασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τον νωχελικότατο υπάλληλο που δούλευε εκει μεσα και πολυ αργησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μπας και ήταν συριζεος ο υπάλληλος. Θα το ξανανοίξουν με τον σωστό μπλε άνθρωπο,υπάρχουν πολλά στρουμφάκια που τα έχουν μια υποχρέωση.

      Διαγραφή
  4. Γιατί γκρινιάζετε αφού τους δώσατε 41% . Επομένως τα παράπονα σας στους Βεσυρόπουλο- Τσαβδαρίδη – Μπαρτζώκα – Αραμπατσή και τον νυν δήμαρχο Νάουσας Καρανικόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εδω ο καρανικολας δεν εχει βενζινες στα αυτοκινητα για την φροντιδα στο σπιτι.. ελτα θελετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παραμύθια!!! Θα κάνουν πρακτορείο. Το ταχυδρομείο είχε έναν υπάλληλο για διανομή 6 χωριών, άνοιγε για το κοινό 2ωρες (οταν δεν ειχε πληρωμές).....ηταν ακλόνητος.....τωρα το αγροτικό των 6χωριων θα το κάνει ξεκινόντας από την Νάουσα (απόσταση 5χιλ από κοπανό) και τα υπόλοιπα ο πρακτορας(που θα εξυπηρετεί ώρες καταστημάτων) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για οσους επιθυμούν από τους σχολιαστές να δηλώσουν ότι επιθυμούν να φορολογούνται για την διάσωση του ταχυδρομείου Κοπανού ......την δε διαχείριση των ΕΛΤΑ έχει αναλάβει το υπερταμείο(Έργο ΣΥΡΙΖΑ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ