Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια στον γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας - Τι δήλωσαν στον ΑΝΤ1 Ασλανίδης και Μαλλιάρας

Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 φιλοξενήθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Βεργιώτικο» Νίκος Μαλλιάρας. Οι δύο άντρες έδωσαν συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», με παρουσιαστές τους Νίκο Ρογκάκο και Γιώργο Γρηγοριάδη.

Η παρουσίαση έγινε με αφορμή τις ενέργειες του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου για την προώθηση της γαστροδιπλωματίας της πόλης, της ανάδειξης των τοπικών προϊόντων σε συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις τουρισμού και εστίασης, για την ένταξη της Βέροιας στον γαστρονομικό χάρτη της χώρας.

Δείτε το video:

7 σχόλια:

  1. Σε ποια συνοικία της Βέροιας είναι οι Βέργες και γράφετε βεργιώτικο; Μάλλον δεν είμαστε από δώ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν κύριε ή κυρία αγραμματε το όνομα δεν είναι από τη βέργα αλλά από τη λέξη Βέροια και αν διαβάσετε γραμματική στη λέξη βεροιωτηκο το ο γίνεται γ ενημερωθείτε πριν βγάλετε τη ζήλεια σας και τη χολή σας αλλά η ζήλεια σας ότι και να κάνετε λυπάμαι θα κρατήσει χρόνια ακόμη γιατί ήταν είναι και θα είναι πρωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άνοιξε ένα βιβλίο γραμματικής και μετά βγάλε τη χολή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλι καλα που απο τους 12 μηνες ζω μονο τρεις μηνες στη βεροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς.....και λιγότερο αν μπορείς καλό θα σου κάνει

      Διαγραφή
  5. Στην οδό Θωμαϊδη 2 Βέροια , είναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ