Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαν σήμερα «έφυγε» ο ήρωας αστυνομικός της Βέροιας - Ο κακοποιός έριξε χειροβομβίδα μέσα στο περιπολικό!

Συμπληρώθηκαν 26 ολόκληρα από τον θάνατο του Γιώργου Αθανασόπουλου που είχε συγκλονίσει την πόλη της Βέροιας. Ο Αρχιφύλακας, ο οποίος γεννήθηκε το 1965 στην Ημαθία και το 1997 υπηρετούσε ως Αστυφύλακαςστο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας έπεφτε νεκρός μετά από επεισόδιο που έλαβε χώρα στην Πατρίδα.

Πιο συγκεκριμένα ήταν 11 Ιουλίου 1997, όταν ένας υπαίτιος οικογενειακού επεισοδίου (για τη διευθέτηση του οποίου είχε κληθεί η Αστυνομία), πλησίασε και έριξε στο υπηρεσιακό όχημα μια χειροβομβίδα.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε βαριά ο 32χρονος Αστυφύλακας Γεώργιος Αθανασόπουλος, ο οποίος κατέληξε στις 28 Ιουλίου στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Στον Αστυφύλακα Γεώργιο Αθανασόπουλο απονεμήθηκε επ’ ανδραγαθία ο βαθμός του Αρχιφύλακα, ενώ η συγκεκριμένη πλατεία της Πατρίδας πήρε σε ένδειξη τιμής το όνομά του.


6 σχόλια:

  1. Αθάνατος..........αλλά δεν μας λένε ο δολοφόνος κυκλοφορά ελεύθερα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοείται! Λόγω της ελληνικής νομοθεσίας! Κρίμα σε αυτόν τον άτυχο άνθρωπο που έφυγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάθηκε άδικα. Αθάνατος. Ο δολοφόνος του κυκλοφορεί ελεύθερα δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι είναι Αθάνατος Ο Γιώργος για το παιδί που άφησε 20 ημερών η γυναίκα του που δεν πρόλαβε να χαρεί την οικογένεια ο Γιώργος που ήταν μες την τρελή χαρά να καμαρώνει για τον γιο που δεν πρόλαβε να χαρεί και ειρωνία τις τύχης δεν δικαιούται την σύνταξη του Γιώργου να μεγαλώσει το παιδί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ