Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Τόλκας αρνήθηκε την υποψηφιότητα για Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Κρίσιμο ρόλο στο επιτελείο του Νίκου Παππά έχει αναλάβει ο πρώην υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και βουλευτής Ημαθίας και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Άγγελος Τόλκας.

Παράλληλα, πριν την ένταξη του πρώην βουλευτή στο επιτελείο του Νίκου Παππά είχε προηγηθεί η άρνησή του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην περιοχή.

Παρότι το όνομά του έπαιζε δυνατά για τη θέση, μαζί με άλλους πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Άγγελος Τόλκας αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο ίδιος αρνήθηκε, καθώς φέρεται να μην ήταν σίγουρος για το κατά πόσο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έδινε τη μάχη ενιαία και χωρίς αποκλίσεις στις περιφερειακές εκλογές. 

Ανάλογη διαπίστωση, φέρεται να είχε κάνει και στις δεύτερες βουλευτικές εκλογές, ειδικότερα για την Ημαθία. Γεγονός είναι ότι πλέον βγαίνει εκτός κάδρου των υποψηφίων περιφερειαρχών.

9 σχόλια:

  1. Μπορεί να κατέβει υποψήφιος στην Βόρεια Μακεδονία. Να βάλει και το άλλο το λουλούδι μας που χαιρέτησε την συμφωνία των Πρεσπών στα σλάβικα μέσα στο κοινοβούλιο να του κάνει την μετάφραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε κατεβαίνουν όσοι από ΝΔ , Βελόπουλο και Σπαρτιάτες δεν εκλέχθηκαν υποψήφιοι στην ΠΓΔ Μακεδονία αφού πάρουν έγκριση από το νεοϊδρυθέν ινστιτούτο μακεδονικής γλώσσας της Φλώρινας,άμα είσαι πατριώτης να είσαι όχι προδότης αριστερός.

      Διαγραφή
    2. Σωστα...μονο φωνες, λογια...κατα τα αλλα πολυ σανο ρε παλικαρια της γαλαζιας επαναστασης

      Διαγραφή
  2. Λαθος προσωπικο του Τολκα,ο ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. ιδιαιτερα μετα την πετυχημενη συνθηκη των Πρεσπων εχει απηχηση στη Νοτια Μακεδονια και θα μπορουσε να δει τον Τζιτζικωστα στα ματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πλάκα μας κάνεις ….. ή εκτός από ψυχίατρο χρειάζεσαι και οφθαλμίατρο …:

      Διαγραφή
    2. Κουίζ ποιο από τα παρακάτω ονόματα δεν έλεγε Μακεδονία τα Σκόπια πριν τις Πρέσπες,Ομπάμα,Πούτιν,Μέρκελ, Σαρκοζί,Μπερλουσκόνι,Ερντογάν, Μπόρις,Ράμα,Σάντσεθ,Λι, Κασιδιάρης? Οι νικητές κερδίζουν μάρκετ passτουλα μπλε σκούρου χρώματος.

      Διαγραφή
  3. Ρε ΠΓΔΜιτες τόσα χρόνια 70 και βάλε όλα τα δεξιόστροφα σαινια που σας πασπαλισαν το μυαλό και σεις τα ψηφίζατε,δεν μπορείτε να αντιληφθείτε ότι το Β.Μακεδονια και το ΠΓΔ.Μακεδονια,έχουν συνθετικό τον όρο Μακεδονία μόνο που τώρα όλος ο πλανήτης εκτός από τους ίδιους, τους λεει Βόρεια Μακεδονία ,ενώ πριν όλος ο πλανήτης τους έλεγε Μακεδονία εκτός από εμάς που τους ονομάζαμε ΠΓΔΜακεδονια,χαιβανια εε χαιβανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία πινακίδα με το όνομα Β. Μακεδονία. Τάδε είπε προεκλογικά Τσιτζικωστας. ΑΥΤΌ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΕΦΆΡΜΟΣΕ ΦΤΆΝΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Ζητω στον Τζιτζι....α ρε υπνωτισμενοι...ολα τα δικα σας μορφωματα ευγνομονουν τον Συριζα που τους εβγαλε απο την δυσκολη θεση αυτο που γραφαν στα χαρτια να βαλουν και σφραγιδα....Ξυπνηστε ρε πατριωτες και δεστε την υποχωρηση στο Αιγαιο...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ