Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μ' ένα «Γλυκό Σ’ αγαπώ» από τον Ημαθιώτη στιχουργό Βασίλη Μπαρλάκα η καρδιά της Ελλάδας χτυπά μελωδικά


Ο Χρήστος Μόραλης, με μεγάλη χαρά, παρουσιάζει το νέο ολοκληρωμένο digital album με τίτλο «ΙΙ», ένα album που το πλαισιώνουν αξιόλογοι δημιουργοί και κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music.

Η ήχος στη νέα δισκογραφική δουλειά του Χρήστου Μόραλη είναι ένας συνδυασμός «rock και dance electronic» βασιζόμενος πάντα στην φρέσκια μοντέρνα αισθητική του καλλιτέχνη.

Το νέο album έρχεται από το Λονδίνο και μέσα από 11 νέα τραγούδια ταξιδεύει τους ακροατές στον κόσμο των συναισθημάτων. Από τραγούδι σε ιστορία που ξεκινά με τη μεθυστική ευφορία της αγάπης, βυθίζεται στην καρδιά του χωρισμού και τελικά οδηγείται σε μια θριαμβευτική λύτρωση και στην ανακάλυψη της αληθινής αγάπης που εδραιώνουν την αληθινή μοναδική αγάπη μέσα από τις εμπειρίες της.


Σε 1 από τις 11 καλλιτεχνικές εμπνεύσεις των δημιουργών έχουμε την χαρά να αφουγκραστούμε το ταλέντο ενός αξιόλογου Ημαθιώτη δημιουργού, του «Βασίλη Μπαρλάκα» που στα τόσα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας έδωσε το δικό του στίγμα ως Στιχουργός, σε δημόσιες σχέσεις τηλεόραση και ραδιόφωνο, ως αποκλειστικός manager των Θρυλικών Olympians Live και πολλών άλλων Ερμηνευτών και συγκροτημάτων.

Αλλά και ως αρθρογράφος και συγγραφέας, διότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο του βιβλίο, που 12 χρόνια τώρα, από το 2012, συγγράφει οργανωμένα και με αστείρευτη έμπνευση, μαζεύοντας υλικό με μικρά φιλοσοφικά κείμενα και ατάκες που έχουν θέμα κοινωνικό, πολιτιστικό, πολιτικό, ερωτικό, ευχές ως και ανέκδοτα.


Ας ευχηθούμε στον συντοπίτη μας στο δικό μας παιδί τον Βασίλη Μπαρλάκα που κατάγεται από την Επισκοπή Αλεξανδρείας, καλή επιτυχία σε όλες τις ασχολίες του αλλά και στην νέα του συνεργασία από την Heaven Music με τον συνεργάτη του ερμηνευτή Χρήστο Μόραλη που γράψανε μαζί το ένα και το τελευταίο από τα έντεκα νέα τραγούδια με τίτλο «Γλυκό Σ’ αγαπώ» σε Στίχους Βασίλη Μπαρλάκα και φυσικά Μουσική Σύνθεση και Ερμηνεία του Χρήστου Μόραλη.

Από την μεριά μας ας ευχηθούμε Καλή επιτυχία σε όλους τους συντελεστές του νέου Album «ΙΙ»…


2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ