Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τότε θα φυλακιστεί ο Καλαϊτζίδης – Τι είπε ο Γιώργος Μπιλέκας

Ο δικηγόρος Γιώργος Μπιλέκας μίλησε για την ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ιδιαίτερα αυστηρός είναι ο νέος αθλητικός νόμος, με αποτέλεσμα η ποινή φυλάκισης 12 μηνών που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την επίθεσή του στον φροντιστή της Βέροιας, Σάκη Βούλγαρη να μην προβλέπει αναστολή. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου πέτυχε αναβολή εκτέλεσης για έξι μήνες, οπότε θα την εκτίσει τον Δεκέμβριο.

Ο δικηγόρος της Βέροιας, Γιώργος Μπιλέκας σε δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 ανέφερε σχετικά:

“Το δικαστήριο διήρκησε 8 ώρες και εξετάστηκαν 8 μάρτυρες. Αντιλήφθηκε τα γεγονότα. Αποδείχτηκαν όλα με έγγραφα και καταθέσεις. Η ποινή είναι χωρίς αναστολή. Έτσι προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος. Προβλέπεται για εξαιρετικούς οικογενειακούς ή λόγους υγείας να ζητηθεί με αυτοτελή αίτηση από την Εισαγγελία η χορήγηση αναβολής εκτέλεσης της ποινής, η οποία είναι έως 6 μήνες. Το αίτημα έγινε αποδεκτό. Δεν έχει να κάνει με την ακροαματική διαδικασία. Είναι αυτοτελής και έγγραφη.

Πρόκειται για μία ειδική διάταξη. Ο κύριος Καλαϊτζίδης επικαλέστηκε οικογενειακούς, επαγγελματικούς και λόγους υγείας. Οι επαγγελματικοί έχουν να κάνουν με το ότι είναι προπονητής στον Απόλλωνα Πόντου και η ομάδα του βρίσκεται σε δύσκολη θέση και κινδυνεύει με υποβιβασμό”.

Σχετικά με τους περιορισμούς που του επιβλήθηκαν, είπε:

“Οι περιοριστικοί όροι του απαγορεύουν την είσοδό του σε αθλητικούς χώρους όπου πραγματοποιούνται αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων”.

Πότε θα εκτίσει την ποινή του ο Καλαϊτζίδης:

“Ο νόμος λέει ότι το ανώτατο όριο είναι έξι μηνών και εξαντλήθηκε. Η αναβολή εκτέλεσης είναι έξι μήνες. Μετά θα πρέπει να εκτελεστεί η απόφαση. Είναι μία εξαιρετική διάταξη για πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις τις οποίες επικαλέστηκε ο κύριος Καλαϊτζίδης και έγινε δεκτό το αίτημά του. Είναι πολύ σκληρό και αυστηρό το πλαίσιο νόμου. Δεν έχει διαβαθμίσεις και θα οδηγήσει σε αδιέξοδα στο μέλλον”.

Πηγή

4 σχόλια:

  1. τωρα ετσι που τα μαγειρεψατε ολοι σας το μονο που καταδικαζεται ειναι τον ιδιο τον αθλιτισμο,,μπραβο σε ολους σας
    χειροτερα τα κανετε και λυση δεν μπορειτε να δοσεται

    πρεπει να δειτε ενα video που παιζουν ποδοσφαιρο απο τον vatikan οι παπαδες ...η
    να δειτε το video του χαρρυ κληνν που παιζουμε εμεις με τους γερμανους...
    ολο νομοι νομοι νομοι και παντου οι αστινομοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιοι κύκλοι ακολουθούν την τακτική της τρομοκρατίας για να μην μπουν φυλακή, κύριοι αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε του τραμπούκισμου και της αλητειας, κρίμα για το μέτρο σπορτ στην ανάρτηση αυτή που ανέβασε άκουγα κάποτε αυτόν τον σταθμό αλλά πλέον δεν αξίζει γιατί μπερδεύει κάποια πράγματα με τον αθλητισμό,θα ήθελα να πω κάποια παιχνίδια που έκανε ο Μακεδονικός με ΠΑΟΚ Β ήταν φιλικά και είτε έπαιζε εντός έδρας ή εκτός με ΠΑΟΚ Β ήταν ένα και το αυτό είναι σωστό να γίνεται έτσι δεν πρέπει να παίζει σε δικό της γήπεδο κάθε ομάδα;

      Διαγραφή
  2. Για μια φαπα στο σβερκο δε πας φυλακη,εδω αλλοι μπεικαν με πιστολιστο γηπεδο,αλλοι παλι κανουν περιπατο στα αποδυτηρια στο ημιχρονο και ολα ειναι its under control,αρα μη πιστευεται αυτα που διαβαζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι έτσι κάτσε εσει να σε βαράμε και να μήν πάμε εμείς φυλακή,ρε μεγάλε τι είναι αυτά που μας λες ξεχνάς ότι αυτός ο τύπος είναι και αντιπρόεδρος μα και γενικός αρχηγός μιας ομάδας και όχι κάποιος τυχαίος σε έναν δρόμο, άντε κάνε μας την χάρη εάν δεν ξέρεις διάβασε τον Κ.Α.Π πρώτα και ύστερα μιλάμε.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ