Σε συνέχεια της εκδήλωσης που διενεργήθηκε την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 στο Επιμελητήριο Ημαθίας, όπου παρουσιάστηκε από τον υποψήφιο Βουλευτή Ημαθίας, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, η απόφαση ένταξης στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας του έργου για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων της πρώην Περιφερειακής αγοράς στην περιοχή Κουλούρα Βέροιας, που θα στεγάσει το Τελωνείο Βέροιας και λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι ενέργειες προς την εκπλήρωση ενός ιστορικού στόχου για την οικονομική ανάπτυξη της Ημαθίας.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε. - που αποτελεί το φορέα υλοποίησης του έργου - στο Επιμελητήριο Ημαθίας, κατά την οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των μετόχων (Π.Ε. Ημαθίας, Δήμος Βέροιας, Επιμελητήριο Ημαθίας), παρευρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην επίλυση του χρόνιου προβλήματος της αξιοποίησης των εγκαταστάσεων στον κόμβο της Κουλούρας, από την οποία θα ενεργοποιηθούν πολλαπλασιαστικά οφέλη όχι μόνο για την ευρύτερη περιοχή αλλά και για την τοπική οικονομία.
Ο κ. Βεσυρόπουλος ανέλυσε, μεταξύ άλλων, διεξοδικά τη χρησιμότητα του όλου εγχειρήματος και τις αναπτυξιακές προοπτικές του, τονίζοντας πως θα παραμένει διαρκώς στη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου για οτιδήποτε χρειαστεί, διευκρινίζοντας τα επόμενα βήματα και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, ώστε να μην χαθεί ούτε μια μέρα πολύτιμου χρόνου και το έργο να παραδοθεί εντός χρονοδιαγράμματος, δηλαδή έως τα τέλη του 2025.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
«Έσπασε» στην Ανάκριση και παραδέχθηκε ότι αυτός την χτύπησε! Ο ξυλοδαρμός έγινε στο σημείο όπου βρέθηκε η κοπέλα
-
Την κοπέλα εντόπισαν σε άθλια κατάσταση περαστικοί, οι οποίοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία
-
Δυστυχώς, δεν είσαι σε θέση να καταθέσει - Επάνω της βρέθηκαν πορτοφόλι και κινητό, οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο της
-
Φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ρήξη σπλήνας - Μεταφέρεται διασωληνωμένος - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας»
-
Η αδελφή της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό, να καταθέσει στην Αστυνομία - Τα σενάρια που
-
Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη Βέροια
-
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία - Κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό της
-
Τον βρήκε περαστικός - Η μητέρα του βρισκόταν στην εκκλησία - Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή
-
Σ' αυτό το σημείο χτύπησε το άτυχο παιδί Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Θεσσαλονίκη δίνει ένας 7χρονος από
-
Ξεσπά ο πατέρας της 24χρονης που ξυλοκοπήθηκε στη Βέροια: «Πήγε σε πιο βαρύ κώμα, ζητάω δικαιοσύνη»



.jpg)
Τις μακετες κρατειστε σε 4 χρονια θα τις χρειασθειτε παλι...διοτι πουθενα δεν υπαρχει εγκριση με αυτο το ποσο....ποσο παει ειπαμε το τυρι;;
ΑπάντησηΔιαγραφή