Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Δια πυρός και σιδήρου» η Βέροια, νίκησε με 1-0 την Καρδίτσα και βλέπει παραμονή!

Παλικαρίσια εμφάνιση από την Βέροια για την 28η αγωνιστική της Super League 2, στην οποία φιλοξένησε την Αναγέννηση Καρδίτσας και μ' ένα πολύ γρήγορο γκολ κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα και να πάρει τη νίκη με 1-0.

Σημαντική η στήριξη του κόσμου, με περίπου 1000 φιλάθλους στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας και τους οργανωμένους και των δύο πλευρών να δίνουν δυναμική παρουσία.

Πολύ αγριεμένες ήταν οι διαθέσεις της Αναγέννησης Καρδίτσας στα πρώτα λεπτά, σημειώνοντας μάλιστα τελική πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού με τον Πολίτη να σουτάρει και τον Βενετικίδη να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Άμεσα η Βέροια όχι μόνο απάντησε, αλλά έκοψε και την φόρα της ΑΣΑ ανοίγοντας το σκορ. Μια σέντρα του Ντουμάνη δημιούργησε αναστάτωση στην άμυνα των φιλοξενούμενων και οι κόντρες φέρανε την μπάλα στα πόδια του Γιουκούδη, ο οποίος με ένα μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι σημείωσε το 1-0 στο 4ο λεπτό.

Η Αναγέννηση κατέβασε ταχύτητα, αλλά περέμεινε απειλητική με βασικούς πρωταγωνιστές τους Βερνάρδο και Αναστασόπουλο. Πρώτα ο Βερνάρδος με ατομική ενέργεια έβγαλε τον Αναστασόπουλο σε θέση βολής, με τον δεύτερο να την στέλνει άουτ στο 8ο λεπτό, ενώ στο 15′ οι ρόλοι άλλαξαν με τον Αναστασόπουλο να σεντράρει και τον Βερνάρδο με προβολή να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Η Βέροια φάνηκε να αφήνει την μπάλα στους φιλοξενούμενους και σημείωσε την επόμενη ευκαιρία της στο 18′, με ένα εκτός περιοχής σουτ του Ελευθεριάδη να φεύγει αρκετά άουτ.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα στη συνέχεια, με την Αναγέννηση να είναι πιο δραστήρια και να προσεγγίζει αρκετές φορές την άμυνα της Βέροιας, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Χαρακτηριστικό είναι ότι η μοναδική τελική της Βέροιας ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνο, με ένα σουτ του Μπλέτσα το οποίο έφυγε απελπιστικά άουτ.

Το 1-0 υπέρ της Βέροιας ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο 45λεπτο η Βέροια ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά και είχε την πρώτη τελική στο 47′, με ένα σουτ και πάλι του Μπλέτσα, το οποίο έφυγε αρκετά μακριά από την εστία του Γκέκα.

Η ΑΣΑ απάντησε στο 48′ με τετ-α-τετ του Βερνάρδου, αλλά αυτός επέλεξε τον λάθος τρόπο να εκτελέσει και με το εξωτερικό έστειλε την μπάλα άουτ.

Το ματς από το 50′ και για το επόμενο δεκάλεπτο απέκτησε μια “άγρια ομορφιά” με την μπάλα πάνω-κάτω και ξανά τον Βερνάρδο να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της Βέροιας, με το σουτ του αυτή τη φορά να εξουδετερώνεται από τον Βενετικίδη.

Ο ρυθμός έπεσε ξανά και η επόμενη ευκαιρία ήρθε στο 69′, με τον Μπάλα για τους φιλοξενούμενους σαν κρυφός επιθετικός να πιάνει την κεφαλιά-“ψαράκι”, αλλά ο Βενετικίδης ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε αποτελεσματικά.

Παραλίγο ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους στο 81′ με τον Κοζορώνη να σουτάρει από μακρινή απόσταση, την μπάλα κάπου να κοντράρει, αιφνιδιάζοντας τον Ριμπέιρο, ο οποίος από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Η Βέροια είχε ανεπανάληπτη ευκαρία για το 2-0, με τον Μπλέτσα να βγαίνει στην αντεπίθεση, να διασχίζει όλο το γήπεδο, αποδέκτης της πάσας του ήταν ο Ιωάννου, ο οποίος δεν πήρε την σωστή απόφαση και με ένα αδύναμο σουτ έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Γκέκα. Σειρά είχε η ΑΣΑ για αντεπίθεση, αλλά το σουτ του Πολίτη δεν απείλησε.

Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενος και στο 91′, με κεφαλιά του Ριμπέιρο να μην ανησυχεί καθόλου τον Βενετικίδη. Το 1-0 της Βέροιας ήταν και το τελικό σκορ που την χαρίζει το τρίποντο και την ευκαιρία να ελπίζει σε παραμονή!

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια (ΚΑΡΥΔΑΣ): ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΜΟΥΧΑΛΗΣ (ΖΙΩΓΑΣ 78′), ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ, ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ, ΠΕΡΔΙΚΗΣ (ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ 55′), ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΜΠΟΥΟΛΙ (ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ 55′), ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΜΠΑΪΝΤΟΥ (ΙΩΑΝΝΟΥ 70′).

Αναγέννηση Καρδίτσας (ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ): ΓΚΕΚΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΙΑΚΟΣ 54′), ΚΟΖΟΡΩΝΗΣ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ, ΓΚΟΛΙΑΣ (ΜΠΑΤΡΟΒΙΤΣ 76′), ΛΑΓΟΣ, ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΛΑΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ, ΡΙΜΠΕΪΡΟ, ΒΕΡΝΑΡΔΟΣ (ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 54′).

12 σχόλια:

  1. Α,ρε Βασίλισσα..Έτι μία φορά μας έβγαλες την ψυχή,αλλά στο τέλος χαμογελάσαμε επιτέλους. Στην αρχή της φάσης του 85,πίστεψα ότι κλειδώσαμε τη νίκη, αλλά ο κατά τ'άλλα συμπαθέστατος Ιωάννου κάνοντας την χειρότερη δυνατή επιλογή, μας υπενθύμισε ότι είμαστε Βέροια και δε μπορούμε να ζήσουμε χωρίς άγχος και αγωνία. Συγχαρητήρια στα παλληκάρια μας και τώρα πάμε για το απόλυτο μέχρι το τέλος. FORZA Βασίλισσα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενας παιχτης που ματωνει τη φανελα σε καθε ματς δινει οτι εχει κυριολεκτικα. Το αξιζε αυτο το γκολ. Μπραβο σε ολους κοιταμε μπροστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο "Πάμε παλικάρια" γιατί έβριζε συνέχεια τους παίχτες μας;; Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος; Στην διπλανή κερκιδα ήμασταν και τον άκουγαμε νομίζαμε ήταν κάποιος της Καρδίτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εβριζε τον Μπελεβωνη σαν νταλικερης. Τον ακουγαμε παντου και ηταν πολυ ασχημο.

      Διαγραφή
  4. το χειροτερο ειναι πως δινουν οδηγιες απ την κερκιδα στους παικτες… γελα ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα ειδε ο Ανυφαντακης και μας την εκανε ο κρητικαρος.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ 10.000.000 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ...
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  5. Κι ενα μπραβο στους Καρδιτσιωτες που δε σταματησανε να φωναζουν λεπτο για την ομαδα τους. Οταν λεμε λεπτο εννοουμε λεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτόν που φώναζε κι έβριζε σαν νταληκιερης αυτοί που ήταν εκεί κοντά γιατί δεν του έλεγαν να σκάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΝΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ...

      Διαγραφή
    2. Γιατί ειναι διοικητικό στέλεχος της ομάδας και συμπέθερος του ιδιοκτήτη...

      Διαγραφή
  7. Μια σεζόν πέρασε και ακόμα κυλικείο για ενοικίαση δεν βρέθηκε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ