Quantcast

http://picasion.com/

Τα ασυνήθιστα συγχαρητήρια της Βέροιας για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου

Ο αγώνας της Βέροιας με τον Απόλλωνα Πόντου επισκιάστηκε από την βιαιοπραγία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη σε βάρος του Σάκη Βούλγαρηωστόσο υπήρξαν και θετικά από την χθεσινή αναμέτρηση. Αυτά αφορούν την διαιτησία, από την οποία η Βέροια έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη.

Υπενθυμίζεται ότι η “Βασίλισσα” ήταν αυτή που είχε αιτηθεί τον ορισμό διαιτητή πρώτης κατηγορίας και το αίτημά της ικανοποιήθηκε.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, παρά την πικρία του αποτελέσματος του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί την διαιτητική τριπλέτα των κ.κ. Πολυχρόνη, Μηνούδη και Νίκζα για την ομολογουμένως πολύ καλή παρουσία τους. Τέτοιοι διαιτητές κοσμούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

5 σχόλια:

  1. φυλάκιση Καλαιτζίδη είναι η ποινή? ωρε μάγκα!!!! Τα λάθη πληρώνονται κύριε Καλαιτζίδη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο γέλια ανακοίνωση δεν έχω ξαναδεί . Τελικά καλύτερα στη Γ εθνικη με τέτοιους ερασιτέχνες παράγοντες λάτρεις των δηλώσεων και της δημοσιότητας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν παίζουμε καλύτερα μια παρτίδα ταβλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μονοπολη να παιξουν δε προκειτε να κερδησουν,ουτε φιδακι θα ανεβαινουν τη σκαλα και στην επομενη ζαρια θα κατεβαινουν παλι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ