Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Κουλούρια» στο Πολύκαστρο - Η Βέροια δεν κατάφερε να κερδίσει τον Απόλλωνα Πόντου

Στο πολεμικό κλίμα του Πολυκάστρου, μετά και τα όσα συνέβησαν πριν το ματς, η Βέροια δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου για την 27η αγωνιστική της Super League 2.


Η σέντρα βρήκε τον Απόλλωνα Πόντου με πιο επιθετικές διαθέσεις και ευκαιρίες να απειλήσει την άμυνα της Βέροιας, χωρίς όμως να σημειώνει τελική. Αντιθέτως, η πρώτη τελική προσπάθεια ήταν της Βέροιας στο 20ο λεπτό και ήρθε με σουτ του Μπαϊντού εκτός περιοχής, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Πίτκα.

Ευκαιρία και στο 24ο λεπτό, με την Βέροια να κρατάει για λίγη ώρα την μπάλα στην περιοχή του Απόλλωνα και στο τέλος μια σέντρα του Γιουκούδη βρήκε τον Ελευθεριάδη ξεμαρκάριστο στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό.


Ο αγώνας συνεχίστηκε σε χαμηλούς ρυθμούς, μέχρι το 40′, οπότε και σημειώθηκε η μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο και ανήκε στον Απόλλωνα. Ο Εσάλο έβγαλε μια πολύ επικίνδυνη σέντρα στην “καρδιά” της περιοχής του Βενετικίδη, ο Αμπουντού πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Βεροιώτης τερματοφύλακας επενέβη σωτήρια διώχνοντας σε κόρνερ.

Η ευκαιρία έδωσε και ψυχολογία στους γηπεδούχους, οι οποίοι γίνανε ξανά απειλητικοί. Η μεγάλη στιγμή έλειψε, όμως, κι έτσι οι δύο ομάδες πήγανε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια χτύπησε στην αντεπίθεση και παραλίγο να ανοίξει το σκορ στο 55′ με αντεπίθεση, η οποία έφερε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας τον Μπαϊντού, αλλά η εκτέλεσή του στο τετ-α-τετ έφυγε ελάχιστα δεξιά από την εστία του Πίτκα.

Μετά από ένα πεντάλεπτο με την μπάλα να εναλλάσσεται στα δύο μισά του γηπέδου, επήλθε και πάλι ηρεμία. Παραλίγο ήρωας ο Φλορεντίν Μπουόλι, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 71′ και δύο λεπτά αργότερα είχε ένα δοκάρι, ενώ άλλο ένα σουτ του απομακρύνθηκε σε κόρνερ από την άμυνα του Απόλλωνα.


Οι στιγμές του Απόλλωνα ήρθαν μετά το 80′, αλλά είτε βρήκανε στα σώματα της βεροιώτικης άμυνας είτε τα σουτ έφευγαν μακριά από την εστία.

Χωρίς κάτι αξιόλογ στην συνέχεια, Απόλλων Πόντου και Βέροια μοιράστηκαν τον βαθμό με το 0-0 και συνεχίζουν την μάχη παραμονής.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Απόλλων Πόντου (ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ): ΠΙΤΚΑΣ, ΔΑΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ 84′), ΜΟΥΜΙΝ, ΖΑΜΠΟΥ, ΑΜΠΟΥΝΤΟΥ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, ΝΤΙΑΛΟΣΙ, ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ (ΛΑΜΠΙΡΗΣ 60′), ΕΣΑΛΟ.

Βέροια (ΚΑΡΥΔΑΣ):
ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ (ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ 62′), ΠΕΡΔΙΚΗΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΚΟΛΛΑΡΑΣ, ΜΠΑΙΝΤΟΥ (ΜΠΟΥΟΛΙ 71′), ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΜΟΥΧΑΛΗΣ (ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ 82′), ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ (ΙΩΑΝΝΟΥ 82′), ΖΕ ΕΣΟΝΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ 71′).

4 σχόλια:

  1. Αυτος που εφερε τον χασογκολη Μπουολι ως μοναδικο σεντερ φορ στη Βεροια θελει κρεμασμα στην πλατεια Ωρολογιου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού δεν κερδίζω το ΚΑΠΗ Καλαμαριάς : ας πέσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε,καλα αυτο ειναι στανταρ οτι θα πεσετε στη football league.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ Η ΒΑΣΣΙΛΗΣΑ! ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΒΑΣΣΙΛΗΣΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΗ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ