Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συστράτευση κι αγώνας - Ανάγκη για προοδευτική Ημαθία

Από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Συνεδρίασε την Πέμπτη 1/6 η Διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσία του πρώην Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Στην ανοικτή αυτή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, οι υποψήφιοι βουλευτές, τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συζήτησαν σε κλίμα ενότητας και συσπείρωσης το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα.

Υπήρξε αποδοχή των πρώτων εκτιμήσεων της Κεντρικής Επιτροπής για τα αποτελέσματα της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης και πλήρης συμφωνία με τη στρατηγική της ανατροπής των σημερινών πολιτικών συσχετισμών στις εκλογές της 25ης Ιούνη.

Σε τοπικό επίπεδο, με τα σημερινά δεδομένα κι αποτελέσματα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να εκπροσωπήσει τους προοδευτικούς πολίτες και να αποτελέσει την δυνατή φωνή για τον τόπο μας στο ελληνικό κοινοβούλιο, ώστε να έχει η Ημαθία μια ισχυρή εκπροσώπηση προτάσεων και παρεμβάσεων.

Το δίλημμα, λοιπόν, είναι κρίσιμο και πρέπει να απαντηθεί. Θα επιλέξει η Ημαθία την προοδευτική, δημοκρατική φωνή ή μια ακροδεξιά πατερίτσα της κυβέρνησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα επιδιώξει την άμεση ανασύνταξη και συστράτευση των δυνάμεων του στην Ημαθία και θα δώσει με σθένος και αυτοπεποίθηση τη μάχη της επικοινωνίας του πολιτικού μηνύματος και του προγράμματος του στην τοπική κοινωνία. Είναι μια μάχη συλλογικής αξιοπρέπειας για την προοδευτική παράταξη αλλά και ένας κρίσιμος αγώνας για την αξιόπιστη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Ημαθίας και των ανθρώπων της».

26 σχόλια:

  1. Περνάς έξω από το εκλογικό κατάστημα του ΣΥΡΙΖΑ και βλέπεις 2-3 άτομα μέσα με κατάθλιψη και τους λυπάσαι.
    Τι να να μας πουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οτι και να μας πουνε εμεις σαν λαος δε βαζουμε μυαλο. μας τρομαξαν και πλεον δεν εχουμε καμια απαιτηση ή ελαχιστα πραγματα ζηταμε. λεμε παλι καλα που μας δινουν και 2-3 κουπονια για τροφιμα βενζινη δεη κτλ . ΔΎΣΤΥΧΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

      Διαγραφή
  2. Συντροφιαααααα γεραααααα η νίκη έρχεται!!! αυτοδύναμα και όλας!! Και ο Ρόκυ πάντα τις έτρωγε αλλά στο τέλος ο τίτλος ήταν δικός του,τώρα τι τίτλο θα πάρετε δε ξέρω αλλά μη μασάτε,πάμε γεραααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ να μας πείσει να τους ψηφίσουμε. Όπως είχε δηλώσει ο νεαρός, τότε Τσίμπρας, το κόλπο είναι στο παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεχίστε έτσι. Εσείς οι προοδευτικοί και εμείς οι οπισθοδρομικοί. Συνεχίστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,Ρε μάστορα,τι δε καταλαβαίνεις και εσύ και όλα τα συντροφια;;όλοι σας παίζουν σε κάθε ανάρτηση,δε σας γουστάρει άλλο ο κόσμος,τι δε σας αρέσει σε αυτό;τώρα ήρθατε να μας δείξετε ποιος την έχει πιο μεγάλη και ποιος θα την πει σε ποιον;φτάνει κουρασατε,ας ξημερώσει η 26η να ησυχάσουμε από εσάς τους προοδευτικούς αλλά παράλληλα κακιασμενους στα έργα, λόγια, πράξεις.και μην αρχίσεις τώρα πάλι τα έξυπνα πάλι γιατί μη τερματησεις και 3ος στο τέλος και πάθετε τίποτα

      Διαγραφή
  5. Σύντροφοι ετοιμαστείτε για την 6η επώδυνη ήτα μετά το 2019. Μετά τα όσα έχετε πάθει είναι αδύνατον να καταλάβετε τι έχει γίνει, τι φταίει και τι πρέπει να κάνετε. Θα πρέπει να αποδεχθείτε ότι η νοοτροπία που κυριαρχεί στο κόμμα σας είναι η κλασική κομμουνιστική, αποφασίζει ο αρχηγός και ακολουθούν οι.... άλλοι. Και πως αλλιώς να γίνει αφού ο Αλ6ς παραμένει κνίτης, άλλωστε απο εκεί ξεκίνησε και πότε δεν άλλαξε. Και γιατί να αλλάζει άλλωστε αφού δεν γνώρισε ποτέ τον κόσμο έξω απο το κομμα και την Ελλάδα. Είναι ο μόνος που έγινε Πρωθυπουργός και δεν έζησε ούτε σπούδασε έξω απο την Ελλάδα. Δηλ πλήρη μεσάνυχτα απο τον εξω κόσμο. Μόνο ότι του έλεγαν στην ΚΝΕ. Επόμενο είναι να μην έχει σχέση με το όλο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο περιβάλλον. Λειτουργεί ακόμα σαν Πρόεδρος του 15μελούς. Ο κόσμος όμως εχει προχωρήσει. Αν δεν τον αλλάξετε είστε καταδικασμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέρδεται ο αποθανών; Κοινώς κλ.......ει ο πεθαμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 2 Ιουνίου 2023 στις 11:06 μ.μ...... Τα αρχαία σε μάραναν κουλτουριάρη ....αυτά να τα λέγατε και στις Πρέσπες "κλανιάρι" !

      Διαγραφή
    2. Ρε τσομπάνε εγώ έβγαλα και δυο πανεπιστήμια, όχι σαν εσένα που πήγες μέχρι δευτέρα δημοτικού. Ζίκο ε Ζίκο.

      Διαγραφή
    3. Μπράβο σου με τα πτυχία σου .....άρα ξέρεις και ιστορία των αρχείων Ελλήνων και στηρίζεις τους γείτονες για πολιτικούς σκοπούς .......πρόβατο .......γιατί εγώ είμαι τσομπάνος με τρία πτυχία τραχανά .....μόνο να βρίζετε ξέρετε και μάλιστα προεκλογικά , θέλετε και ψήφο ....ντροπή σας .....

      Διαγραφή
    4. Πόσα θες να μας τρελάνεις; Πού στηρίζεις ότι εγώ είμαι υπέρ των γειτόνων;

      Διαγραφή
    5. Αφού φαίνεσαι , βρομάς κοπριά τσομπάνου , τέλος !

      Διαγραφή
  7. Κάτι μου θυμίζει η διαδικασία και γενικά οι κινήσεις ! Όχι ότι είμαι ΠΑΣΟΚ παιδιά αλλά λίγο ακολουθείτε των διαδικασιών του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύντροφοι, ανάμεσα στα πολλά λάθη που κάνατε δύο νομίζω ότι φανέρωσαν το ανύπαρκτο δημοκρατικό σας αίσθημα.
    Το πρώτο είναι το λανθασμένο δημοψήφισμα του 2015 το ΟΧΙ (61,3%) που κάνατε ΝΑΙ (38,7%) καταπατώντας κάθε έννοια Δημοκρατίας, για να σώσετε την εξουσία σας.
    Και το δεύτερο η απλή αναλογική και η τελικά κακοποίηση που την κάνατε, αφού επιχειρήσατε να την εργαλειοποιήσετε προς όφελος σας, χωρίς ποτέ να δρομολογήσετε έγκαιρα τις εξελίξεις με τους άλλους φορείς, ώστε να πραγματοποιηθεί όταν έρθουν οι εκλογές.
    Και στις δύο περιπτώσεις υποστηρίξτε ότι ήταν λάθος επιλογές. Υποστηρίξατε δηλαδή ότι και οι δύο δημοκρατικές διαδικασίες είναι λανθασμένες.
    Όπως δεν έχετε καταλάβει ο κύριος λόγος που χάσατε τελικά και θα χάσετε είναι διότι παλεύατε και παλεύετε για τη νίκη και όχι για το δίκιο. Και αυτό δεν είναι δημοκρατικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ...ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΤΟΥς ΚΑΗΜΕΝΟΥς ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΨΥΓΕΙΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕ 13 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΟ 6 ΜΑΡΑΤΑ ΚΤΛ ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ;...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με το ΣΥΡΙΖΑ όταν δούλευα 4ωρο με ημιαπασχοληση επερνα 260 ευρώ. Ξεφτιλα μισθός. Τώρα είναι 370 ευρώ η ημιαπασχοληση. Επί ΣΥΡΙΖΑ είχα πιο άσχημα χρόνια και πλήρωνα και πολύ ΕΝΦΙΑ. Στην άκρη δεν έμενε τίποτα. Το 2024 αν ανέβει ο κατώτατος μισθός από τα 780 στα 880 αν το επιτρέψει η οικονομία θα καλυτερέψει η οικονομική ζωή των νέων εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για αυτο το χαλι ομως που περιγραφεις ακομη και στα χρονια που κυβερνησε ο αλεξης η αιτια του κακου ηταν η χρεοκοπια που μας εριξαν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και οχι κατι γενικο και αοριστο που ηθελε το κακο μας! και το ασχημο ειναι οτι συνεχιζουν να μας ξεγελανε με λογια αναπτυξης και εξοδο απο τη χρεοκοπια αλλα εμεις θα ζουμε με οσα ζουμε σημερα για πολλα χρονια!

      Διαγραφή
    2. να χειροκροτας μερα νυχτα ετσι κιαλλοιως ειτε μερα ειναι ειτε νυχτα εσυ " κοιμασαι", δεν σκεφτεσαι περιμενεις και θα περιμενεις ποτε θα σε φωναξουν για το κουπονι

      Διαγραφή
    3. Δεν είμαι άνεργος πωλητής είμαι εδώ και 17 χρόνια

      Διαγραφή
  11. Η Νότια Μακεδονια στηρίζει Αλέξη τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που ήρθε ο Κυριάκος και άλλαξε το όνομα....

      Διαγραφή
  12. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ (ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ) ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ. ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΑΛΟΣ ΑΛΛΑ Ο ... ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι αυτοί που γράφουν ήθελα να ξερά δεν πηγαίνουν σούπερ μάρκετ η μανάβη η χασάπη,με το ν πληθωρισμό και την ακρίβεια στα ύψη... τα λεφτά τους φτάνουν; γι αυτό στηρίζουν την κυβέρνηση; η τους φτάνει το pass.... Μάλλον εγώ σκέφτομαι στραβά.... 1 λίτρο γάλα κοντά στα 2 ευρώ.... Βενζίνη στα 2 ευρώ.... Προφανώς δε φτάνει η κυβέρνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απλα τους λεει ο μπαμπας τους τι πρεπει να ψηφισουν...εκεινο το απο τον μπαμπα στον εγγονο.....αβουλα οντα με τους γνωστους του πατερα

      Διαγραφή
  14. Μαντάμ εγώ παίρνω δανεικά από τους φίλους σας Ρομά που δίνεται εσείς τα φακελάκια και τα επιδόματα, Αλέξη καλό παιδί. Επίσης μαντάμ αν είσαι κυριλέ και υπεράνω μην παίρνεις κανένα επίδομα no pass no επίδομα αν και φαντάζομαι είσαι από τους πρώτους που κάνουν αίτηση. Και καταλήγω...έχω μια απορία,γιατί κανένας σύντροφος δε κατηγορεί άλλον σύντροφό ή στέλεχος ή βουλευτή σας ότι κάτι δε πάει καλά να το δούμε ρε αδερφέ παρά μόνο τα χώνεται στο κόσμο που σας κράζει αλλά παράλληλα του ζητάτε και την ψήφο;;γιατί κανένας σας παντελονατος δε χτυπάει το χέρι να πει ότι φταίμε και να δώσει εσωτερική μάχη παρά μόνο σε φταίει ο κόσμος που εσύ θεωρείς βόδι αλλά το βόδι σε πάτησε άκυρο;;τι λες μαντάμ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ