Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προ των πυλών το άνοιγμα της αγοράς για το ακτινίδιο - Επίσκεψη επιθεωρητών από το Βιετνάμ στην Ημαθία


Μετά από αίτημα της Διεύθυνσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής του Τμήματος Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, των υπηρεσιακών παραγόντων, κ.κ. Α. Μαυρίδου, Σ. Ιωαννίδου και Χ. Αραμπατζή, σε συνεργασία με τα στελέχη της ΔΑΟΚ Ημαθίας, κ.κ. Κ. Μπέη και Κ. Μπονάνου και με τη συμβολή της ΕΘΕΑΣ στις 25 Ιουνίου μετέβη στην Ημαθία επιτελείο έξι γεωτεχνικών από το αντίστοιχο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Βιετνάμ για την πιστοποίηση, τόσο της διαδικασίας παραγωγής και τυποποίησης, όσο και της υπογραφής Φυτοϋγειονομικών Πρωτοκόλλων για το προϊόν του ακτινιδίου.


Συγκεκριμένα, το ως άνω κλιμάκιο, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, κ. Κώστα Καλαϊτζίδη πραγματοποίησε μία σειρά συναντήσεων σε επιχειρήσεις και φορείς στην περιοχή, ώστε να εγκριθεί η Ελλάδα ως προμηθεύτρια χώρα στα ακτινίδια.

Τέλος, οφείλουμε να αναφέρουμε πως οι εν λόγω διαδικασίες, επισπεύσθηκαν, μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε, τον Αύγουστο του 2022, ο Αντιπρόεδρος της ΕΘΕΑΣ, κ. Χρήστος Γιαννακάκης, συνοδευμένος από εκπρόσωπο της Ελληνικής Πρεσβείας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Βιετνάμ στο Hanoi, όπου συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Διευθυντή Διεθνών Σχέσεων του ως άνω υπουργείου.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλους τους υπηρεσιακούς και τα στελέχη της ΔΑΟΚ διότι μόνο αυτοί λειτουργούν με σαφή και υπεύθυνα βήματα. Μήπως η ΕΘΕΑΣ φαίνεται πολύ παραπάνω από όσα κάνει πραγματικα.Και τέλος οι εξαγωγές στις χώρες την νοτιοανατολικής Ασίας μη γίνουν όπως οι εισαγωγές εργατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν θα στείλετε τον πρώτο τόνο να βγείτε φωτογραφία να σας δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ