Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος φύγαμε για Φράγμα και «Cantina River»!


Ανοιχτά καθημερινά από το πρωί - Για καφέ, τσίπουρα, ψητά της ώρας και σούβλες

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με καιρό που επιτέλους θυμίζει καλοκαίρι; Έμεινες στη Βέροια; Ακόμα καλύτερα! Γιατί τότε θα έχεις την ευκαιρία να αποδράσεις στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, για να απολαύσεις καφέ, ποτό ή φαγητό, στην ηρεμία, στη φύση και στη δροσιά κάτω από τα δέντρα που προσφέρει το «Cantina River» στο Φράγμα του Αλιάκμονα. 

Το «Cantina River», όπως κάθε μέρα, θα είναι ανοιχτό και όλο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, για όσους επιλέξουν μια βόλτα στο αγαπημένο σημείο της πόλης και θέλουν να απολαύσουν σε ένα τραπεζάκι στη φύση, καλό φαγητό ή καφέ.

Και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, πέρα από όλα τα άλλα... το «Cantina River» φυσικά θα προσφέρει και σούβλες!


Το απόλυτο καλοκαιρινό ολοήμερο στέκι σας περιμένει και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με την παρέα ή την οικογένειά σας, να απολαύσετε τα τσιπουράκια και τις παγωμένες μπύρες σας, τις μερακλίδικες σούβλες, τα εκλεκτά ψητά σε μερίδες και σε σάντουιτς, γευστικά σνακ και δροσερά ροφήματα και το βράδυ... ποτά και κοκτέιλ σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Το «Cantina River» αναλαμβάνει την οργάνωση των κοινωνικών σας εκδηλώσεων. Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2331091004 και κινητό 6944 412 707.

Cantina River
Στο Φράγμα του Αλιάκμονα
Βρείτε μας και στο facebook: Cantina River





Ένας μεγάλος και άνετος χώρος, μέσα στο πράσινο, ιδανικό σημείο συνάντησης και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες, για οικογένειες, παρέες. Μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της Βέροιας, με χαμηλές τιμές και άνετο πάρκιγνκ.



Το «Cantina River» αναλαμβάνει την οργάνωση των κοινωνικών σας εκδηλώσεων. Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6944412707, 698 6120093, 2331091004.

Cantina River
Στο Φράγμα του Αλιάκμονα
Βρείτε μας και στο facebook: Cantina River













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ