Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ζαμπούνης: «Θα εργάζομαι ως τα 100, να πληρώνω ασφαλιστικές εισφορές για να παίρνουν σύνταξη οι συμμαθητές μου στη Βέροια»


Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1 φιλοξενήθηκε σήμερα ο Χρήστος Ζαμπούνης, όπου και παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ερωτήθηκε για τα πολλά με τα οποία καταπιάνεται και τις πολλές του ιδιότητες, με τον ίδιο να απαντάει πως κάνει 5 δουλειές και πως κάθε μέρα προκύπτουν διάφορες νέες προτάσεις και ασχολίες, ενώ αναφέρθηκε και στους συμμαθητές του στη Βέροια, που οι περισσότεροι όπως είπε, είναι συνταξιούχοι.


Είχαμε μια συνάντηση παλαιών συμμαθητών του 1ου Λυκείου Βέροιας, για τα 40 χρόνια από την αποφοίτησή μας και οι περισσότεροι ήταν συνταξιούχοι. Εκεί σκέφτηκα ότι θα συνταξιοδοτηθώ στα 100 γιατί έχω τόση διάθεση για εργασία που θα ήθελα να πληρώνω μέχρι τα 100 τις ασφαλιστικές μου εισφορές για να βγαίνουν στη σύνταξη οι συμμαθητές μου, να πληρώνω τις συντάξεις του», είπε ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

10 σχόλια:

  1. Μπορείς να κάνεις αίτηση για την κομπόστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δουλευταρά Χρήστο, κάποιος πρέπει να... δουλεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίος ο Χρήστος , πάντα με το χιούμορ , αγαπητός σε όλους , σε χαιρετώ φίλε από την σελίδα .......ο Θόδωρος ό δάσκαλος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευγνωμον συνταξιούχος10 Μαΐου 2023 στις 1:32 μ.μ.

    Ναι , δουλεύεις!!..Μια ζωη γυαλιζεις τα παπούτσια των Γλυνξουμπουργκ.Βαριά δουλειά!!..Πολύ το σάλιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος , άμα δεν το ξέρεις μη τον θάβεις , είναι αξιαγάπητο παιδί και καλός επαγγελματίας στο είδος του , με εκτίμηση Θόδωρος ......

      Διαγραφή
  5. Ξεκουράσου και λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχα κόψε τις κουταμάρες!! Πεθερός θα γίνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάλι καλά που έχουμε και τους χουβαρτάδες εργαζόμενους που δεν θέλουν σύνταξη για να ζήσουμε και εμείς οι συνταξιούχοι. Έχει αναρωτηθεί ο συγκεκριμένος για την δουλειά του καθενός; Βολέμενο τον κόβω. Δεν χρειάζονται τέτοιου είδους δηλώσεις είναι απαράδεκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπερβολές στην συγκέντρωση των αποφοίτων του 2018 στην οποία ήμουν και εγώ δεν υπήρχε ουτε ένας συνταξιούχος. Κατά τα άλλα μόλις έρθει στην Βεροια και τύχει να τον συναντήσω θα του κάνω δώρο μερικές πετσέτες να σκουπίζει τον ιδρώτα που θα χυνει για εμάς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ