Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ότι χρειαστείς στο Tsapari θα το βρεις!

Eίδη camping, Kολύμβησης, Kατάδυσης, Αλιείας, Ναυτιλιακά αξεσουάρ και ανταλλακτικά

√Μεγάλη ποικιλία σε είδη camping. Σκηνές τραπεζάκια καρέκλες πτυσσόμενες και οτιδήποτε αναλώσιμο θα χρειαστείς για το καλοκαίρι.

Είδη κολύμβησης - κατάδυσης, ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου. Στο Tsapari θα βρεις μάσκες, γυαλάκια, βατραχοπέδιλα, αναπνευστήρες, στολές κατάδυσης, ψαροντούφεκα και πολλά ακόμα.

Είδη Αλιείας με μεγάλη ποικιλία σε ζωντανά δολώματα και οτιδήποτε χρειάζεται ο ερασιτέχνης ψαράς από την ακτή, είτε από το σκάφος

Στο Tsapari μπορείτε επίσης να βρείτε μια μεγάλη γκάμα ναυτιλιακών προϊόντων για τον εξοπλισμό και τη συντήρηση του σκάφους σας, είτε πολυεστερικού είτε φουσκωτού, καθώς και αξεσουάρ και ανταλλακτικά.

Το κατάστημα προσφέρει προϊόντα για όλες της τεχνικές ψαρέματος είτε για γλυκά νερά είτε για την θάλασσα και παρέχει service για κάθε εξοπλισμό ανεξαρτήτου εταιρείας.

Θα μας βρείτε στην οδό Πιερίων 88 στην πόλη της Βέροιας, καθημερινά αλλά και Σαββατοκύριακα ανοιχτά.

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα -Παρασκευη
08:30-15:00 και 17:00-21:00

Σάββατο
05:00π.μ-15:00μ.μ και 17:00μμ-21:00μμ

Κυριακή
05:00π.μ-10:00π.μ

Τηλ.: 2331065415












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ