Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (22/5 - 28/5)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Το Σάββατο 20 Μάϊου 2023, ο Άρης στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο , σχηματίζουν μία απειλητική και σκληρή όψη Αντίθεσης, που θα φέρει ισχυρά προβλήματα σε διαπροσωπικές σχέσεις, έρωτα και χρήμα!

Ομολογουμένως αυτό το Σαββατοκύριακο, απαιτεί την προσοχή μας και ιδίως σε θέματα ξεσπασμάτων, παιχνιδιών εξουσίας και τοξικής συμπεριφοράς!

Δεν ακούμε την λογική και ενδεχομένωςι να παρεκτραπούμε, κυρίως σε ερωτικά, αλλά και οικονομικά θέματα που μας απασχολούν.

Οι ερωτικές "αμαρτίες" και "ζαβολιές", η χειραγώγηση, η τάση μας να παρασυρόμαστε από πάθη, αισθήσεις και νεύρα, είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αναστολές και ψυχραιμία δεν έχουν δύναμη πια και θα πρέπει να καταβάλουμε όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να τις επιστρατεύσουμε.

Μπλεξίματα σε λάθος ερωτικές-κυρίως σεξουαλικές-ιστορίες, αλλά και λάθος οικονομικές κινήσεις, συμφωνίες ή αποφάσεις, πρέπει να αποφευχθούν!

Λέμε όχι σε σοβαρούς καυγάδες, παράλογα έξοδα και κυρίως σε πάθη-λάθη!

Η ζήλια και η κτητικότητα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τώρα και συνάμα, με τον εγωισμό, μπορεί να αποφέρουν καταστροφικά αποτελέσματα, αν δεν τα συγκρατήσουμε!

Εκείνοι που οφείλουν να προσέξουν περισσότερο είναι οι σταθεροί (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα αναμένεται να είσαι επικεντρωμένος κυρίως στον οικονομικό σου τομέα. Θα κάνεις τα βήματα για να σταθεροποιήσεις το εισόδημά σου, γιατί στην παρούσα φάση έχεις μεγάλη ανασφάλεια λόγω ότι τρέχουν αρκετές εκκρεμότητες. Είναι πολύ πιθανή και η σκέψη ή και η απόφαση για την επέκταση των περιουσιακών στοιχείων, εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις. Βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση, οι επικοινωνίες σου πληθαίνουν, ενώ δέχεσαι και υποστήριξη στην διευθέτηση υποθέσεών σου! Ένα ταξίδι, είναι μία πολύ καλή πρόταση που σε ευνοεί αυτό το διάστημα. Στα ερωτικά είσαι την μία έτσι και την άλλη αλλιώς, δεν λείπουν όμως και κάποιες ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον ερωτικό τομέα το ζητούμενό σου είναι να συντηρηθεί μία σχέση που είναι για σένα σημαντική και έχει αξία. Ο Άρης από το Λέοντα, πυροδοτεί το πάθος, αλλά αυτή την εβδομάδα και την ζήλεια. Μην προσπαθείς να επιβάλεις τα «θέλω» σου και προσπάθησε να διατηρήσεις την στάση και την διάθεση σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει σε μία σταθερότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δημιουργικές εμπνεύσεις σου μπορούν να σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα παρακάτω την δουλειά σου! Στα οικονομικά σου αναμένονται λύσεις και ευκαιρίες.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, πρώτη ολοκληρωμένη εβδομάδα με τον Δία τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης να έχει περάσει στο δικό σου ζώδιο. Στην παρούσα φάση σε ευαισθητοποιεί σε θέματα οικονομικής ασφάλειας, ενώ υπάρχουν και κάποιες εξελίξεις που σε καλούν να αναλάβεις άμεσα δράση για ζητήματα που περίμενες εδώ και καιρό! Περιόρισε τις αμφιβολίες που είναι φωλιασμένες μέσα σου, ενώ φρόντισε ειδικά τις επόμενες μέρες που κυριαρχεί το ταυ-τετράγωνο Άρη – Δία – Πλούτωνα να μην αφήσεις την αδιαλλαξία, την επιμονή και το πείσμα να σε πάνε πίσω. Ένα ξαφνικό γεγονός, μπορεί να γίνει η αιτία να αναγκαστείς να αλλάξεις το πρόγραμμα και την σειρά σου! Κάποιες αλλαγές στα οικονομικά και στα αισθηματικά κρίνονται αναπόφευκτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επιθυμία σου στα αισθηματικά είναι η εξέλιξη, η σταθεροποίηση και η επίλυση καταστάσεων… Έχεις βάλει στο μυαλό σου τον ερωτικό σου στόχο και επιμένεις πεισματωδώς να γίνουν όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου! Θα σου πρότεινα να πάρεις ανάσες και να ακούσεις τι έχει να σου πει το ταίρι σου, χωρίς να αντιδράς ή να πηγαίνει κόντρας. Η Παρασκευή αλλά και η Κυριακή κρίνονται μέρες ιδανικές για αναζωπύρωση σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου είναι βέβαιο ότι μπορείς να βάλεις μία τάξη και σειρά το επόμενο διάστημα και να προχωρήσουν και κάποιες υποθέσεις που είχαν τρεναριστεί, ωστόσο θυμήσου πως όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την πλεονεξία που θα σε οδηγήσει σε λάθη. Στα επαγγελματικά περιόρισε την έπαρση και την τόλμη.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και η εβδομάδα ξεκινά με πολλές επικοινωνίες και μεγάλη κινητικότητα. Η πορεία των ημερών, σε ωθεί να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες και νέα ενδιαφέροντα και το πρόγραμμά σου αλλά και οι υποχρεώσεις σου θα αρχίσουν να πληθαίνουν. Βάλε σε μία σειρά τις προτεραιότητές σου προκειμένου να μπορείς να ανταποκριθείς με συνέπεια στα αιτήματα που σου γίνονται. Οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις αναπτύσσονται ραγδαία. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνήτης είναι η Αφροδίτη , δηλαδή τον Ταύρο σε κάνει να είσαι αρκετά επιδέξιος στα οικονομικά και στα αισθηματικά …

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σε γεμίζει και σε απογειώνει αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Δίδυμε. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία μετακίνηση – ταξιδάκι με το ταίρι σου και να περάσετε μαζί αξέχαστες στιγμές. Ακόμα και αν είσαι ελεύθερος, οι γνωριμίες δεν λείπουν αυτό τον καιρό και εσύ πέφτεις με τα μούτρα σε μηνύματα που έχουν τολμηρό περιεχόμενο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προγραμματίζεις και προετοιμάζεις κάποιες κινήσεις που θα κάνεις λίγο αργότερα όμως η εβδομάδα σε βοηθά να οργανωθείς, έστω και αν κάποιες στιγμές νιώθεις ότι είσαι φορτωμένος με πολλές υποχρεώσεις και πολλές έννοιες. Στα οικονομικά έχεις σημαντικές απολαβές έως και την Παρασκευή!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για σένα, αφενός βρίσκεις την διάθεση για κοινωνικοποίηση, αφετέρου κάποιες και αγορές που σε ικανοποιούν. Η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται στο δικό σου ζώδιο και σε ευεργετεί με κάθε τρόπο, τόσο ψυχολογικά όσο και κοινωνικά. Με τον Ερμή σε ορθή φορά πλέον, δίνονται λύσεις σε χρόνια προβλήματα, ενώ δεν λείπουν και οι όμορφες περιπέτειες που σε κάνουν να αισθάνεσαι ελεύθερος από το δοκιμασίες. Η δίψα για ανανέωση είναι μεγάλη, το ζητούμενό σου για αυτή την εβδομάδα είναι να μην ριψοκινδυνέψεις κάτι σημαντικό για σένα, για κάτι άλλο που είναι αβέβαιο! Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να αποφύγεις την έκφραση των πεποιθήσεων σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρωτας με εκπλήξεις … ακριβώς αυτό είναι το σύνθημα στα αισθηματικά σου για αυτή την εβδομάδα φίλε Καρκίνε. Δύσκολα κάποιος μπορεί να σου αντισταθεί με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου! Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη αναμένεται να φέρει ανανέωση, αλλαγές και ευκαιρίες ακόμα και για μία νέα γνωριμία που θα «μπουκάρει» στην ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε έχει πιάσει η καταναλωτική σου μανία αυτή την εβδομάδα. Το απολαμβάνεις δεν λέω το αντίθετο και αυτά που αγοράζεις είναι χρήσιμα, όμως με το ταυ-τετράγωνο Άρη – Δία – Πλούτωνα προσπάθησε να συγκρατήσεις τις μεγάλες σπατάλες. Στα οικονομικά σου οι ρυθμοί χαλαρώνουν ενώ το ομαδικό πνεύμα εργασίας βοηθά στην επίλυση καταστάσεων.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα το σίγουρο είναι ένα … δεν θα βαρεθείς! Οι μέρες σου είναι πιο ευχάριστες όσον αφορά την κοινωνική πλευρά της ζωής σου, οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και οι προτάσεις τους δελεαστικές. Εσύ καλείσαι να προχωρήσεις με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου, ενώ η έλευση του Άρη στο δικό σου ζώδιο σίγουρα διεγείρει το πάθος, τον ερωτισμό αλλά και την μαχητικότητά σου! Κάνεις τα πάντα για να κυριαρχήσεις, να διακριθείς, να αναδειχθείς , αυτή η συμπεριφορά μπορεί να κριθεί ως εγωιστική σε κάποιους, ή και να δεχθείς ένα πόλεμο από ανταγωνιστές σου! Ο παράγοντας της τύχης είναι στο πλευρό σου και σε βοηθά να διώξεις μακριά τις αδυναμίες και τις ανασφάλειες του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρωτας κρυφός, έρωτας μυστήριος και … κατάκτηση στόχου… Αυτός είναι ο τίτλος για την δική σου αισθηματική ζωή φίλε μου Λέοντα. Η εβδομάδα προμηνύεται ως θύελλα πάθους και ερωτισμού, άσχετα αν για την ώρα δεν ανοίγεις τα χαρτιά σου και δεν μοιράζεσαι μαζί μας με ποιον την έχεις πατήσει! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, οι ερωτικοί πειρασμοί πληθαίνουν…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι μαχητικός και κατακτητικός. Κανείς και τίποτα δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σου! Η εβδομάδα ωστόσο κρίνεται ακατάλληλη για σημαντικά επαγγελματικά ανοίγματα ή και επενδύσεις.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε αυτή την εβδομάδα μπορεί να πιέζεσαι, να αγχώνεσαι, να κουράζεσαι το συμπέρασμά σου όμως θα είναι ότι παρόλες τις αντιξοότητες κατάφερες να έχεις επιτέλους έκβαση στις υποθέσεις σου, κυρίως τις επαγγελματικές και τις κοινωνικές. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σε κάνει πιο συναισθηματικό για θέματα που αφορούν την οικογένεια και είναι φανερό ότι αναθεωρείς κάποιες απόψεις σου ή και συμπεριφορές σου!Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα σου δίνει την δύναμη να υποστηρίξεις με κάθε τρόπο τις επιλογές σου, αλλά δεν σου επιτρέπει να ξεφύγεις από τους κανόνες της δουλειάς σας. Κράτησε κατά νου ότι αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει «βομβαρδισμός» εξελίξεων και καλό είναι να διατηρήσεις ένα σταθερό πρόγραμμα στις δραστηριότητές σου, κρατώντας πάντα και εναλλακτικές λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτό-φιλίες στο προσκήνιο Παρθένε μου …ναι έχεις τις κατακτήσεις σου, αρέσεις, σίγουρα όμως αυτό το διάστημα υπάρχει κάποιο άτομο από το φιλικό περιβάλλον που σε βλέπει κάπως διαφορετικά … Δεν ενδίδεις στον έρωτά του αλλά σκέφτεσαι να το προχωρήσεις! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, αναμένεται μία ευχάριστη έκπληξη από τον σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά έρχονται τα πάνω κάτω , όμως αυτές οι εντάσεις που προκύπτουν τώρα δεν επηρεάζουν εσένα αρνητικά, απεναντίας θα σου ανοιχτούν και καλύτερες πόρτες για αύριο! Στα οικονομικά σου αναμένονται κάποιες ανάσες ικανοποίησης!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ είσαι από τα ευνοημένα ζώδια ετούτης της εποχής, αλλά και της εβδομάδας που διανύουμε. Σίγουρα δεν θα λείψουν και σε ένα κάποιοι αιφνιδιασμοί ή και αλλαγές, τόσο στα οικονομικά όσο και στα επαγγελματικά σου, όμως γεννιούνται νέοι στόχοι, νέες σχέσεις, προχωράς στις επιδιώξεις σου και οργανώνεις ταξίδια ή σπουδές. Σε όλα τα παραπάνω ο παράγοντας της τύχης είναι με το μέρος σου, ενώ στην πορεία της εβδομάδας παρατηρείς ότι όλα σου έρχονται «δεξιά» και υπέρ σου και αυτό σε βοηθά να πάρεις και κάποιες πρωτοβουλίες στα αισθηματικά σου! Συγκρότησε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, κάνε μία αναμόρφωση στο χώρο σου, και ξεκίνησε μία νέα δραστηριότητα, όλα αυτά θα εκτοξεύσουν ακόμα περισσότερο στα ύψη την θετική σου ψυχολογία !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό, να αλλάξω, να σπάσω την ρουτίνα να νιώσω και λίγο ελευθερία … Αυτό ακριβώς αισθάνεσαι αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ, που ενώ δεν συμβαίνει κάτι δυσάρεστο, έχεις διάθεση να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και χώρο σε σένα! Αν δεν έχεις σχέση, τολμάς σε νέες γνωριμίες, χωρίς όμως να κατασταλάζεις στο τί θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη κινείται στην κορυφή του ωροσκοπίου σου και τα επαγγελματικά σου βγαίνουν προς μία νέα θετική κατεύθυνση και εκπληρώνονται οι στόχοι σου! Στα οικονομικά ούτε κλαις αλλά ούτε και γελάς, γίνονται όμως κάποιες συζητήσεις για διευθετήσεις ή και αγοραπωλησίες που κρίνονται υπέρ σου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, ταραχώδης μπορούμε να περιγράψουμε τις μέρες αυτής της εβδομάδας, ιδιαίτερα για ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά τα οποία πρέπει άμεσα να προσέξεις, αλλά και να αξιοποιήσεις το έπακρο όλη την μαεστρία και την μεθοδικότητα σου. Η εβδομάδα θα κυλήσει πολύ γρήγορα ίσως γιατί και τα γεγονότα που θα σε απασχολήσουν θα είναι σύνθετα και πολλά. Δεν πρέπει να αφήσεις όμως τίποτα στην τύχη του, ενώ καλό είναι να διατηρήσεις τις ισορροπίες σε προσωπικές σχέσεις, αλλά να διαφυλάξεις και να υπερασπιστείς και τα συμφέροντά σου! Ο Άρης από το Λέοντα σε κάνει αρκετά ευάλωτο και εύθικτο στις διαθέσεις τρίτων, ενώ μπορεί να διακρίνεις ότι κάποιοι άνθρωποι αυτό τον καιρό έχουν μία σκοπιμότητα απέναντί σου! Να ελέγχεις εξονυχιστικά τις συμφωνίες που δέχεσαι, ενώ αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας χρειάζεται να οργανώσεις καλύτερα τις επαφές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα σε πάρω να φύγουμε σε άλλη γη σε άλλα μέρη τραγουδάς στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, όπου το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού δημιουργεί την διάθεση για φευγιό από την ρουτίνα και τα προβλήματα και σε προδιαθέτει να ανανεώσεις την σχέση σου! Αν δεν έχεις σχέση, μία πικάντικη, πρωτότυπή , ξαφνική γνωριμία αναμένεται να σε εξιτάρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά, είσαι ανταγωνιστικός και κυριαρχικός ενώ βάζεις στην θέση του όποιον προσπαθεί αναίτια να σου επιβληθεί. Στον οικονομικό τομέα αναμένονται νέες επικερδείς συνεργασίες!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη ξεκινά μία εβδομάδα που θα έχεις εξελίξεις στις σχέσεις τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές ! Ο Δίας έχει κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ταύρου και το ζητούμενο σου είναι να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου και να βάλεις κάποιες προτεραιότητες σε ότι έχει ουσία. Το ταυ-τετράγωνο Άρη – Δία – Πλούτωνα, δεν σου επιτρέπει για την ώρα να επιτύχεις το σκοπό σου και υπάρχουν αρκετές ειδήσεις και υποχρεώσεις που σε αποσυντονίζουν. Μην αμελείς τις υποχρεώσεις σου και θυμήσου ότι η ανταμοιβή που προσδοκάς θα έρθει ως την Παρασκευή! Το Σαββατοκύριακο αισθάνεσαι ότι είναι η στιγμή που πρέπει να δηλώσεις ευθέως τις θέσεις και τις προθέσεις στη σχέση σου και βάζεις κάποια όρια γιατί δεν γίνεται διαφορετικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τάσεις για φευγιό είσαι στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη. Ο Άρης από τον Λέοντα, σε παρακινεί να πάρεις ένα ρίσκο, να λειτουργήσεις πιο τολμηρά και φαίνεται ότι έχεις τις απόψεις σου που κανείς δεν μπορεί να στις αλλάξει. Στο τέλος της εβδομάδας με το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου αισθάνεσαι ότι το πάθημα σου έχει γίνει μάθημα και ότι πρέπει να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις ασφαλείας από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εργασιακές συνθήκες θα βελτιωθούν σταδιακά, απλά αυτή την εβδομάδα έχεις τρέξιμο για να ολοκληρώσεις ότι είχε μείνει πίσω το περασμένο χρονικό διάστημα. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο και το εξάγωνο της με τον Ουρανό, φέρνουν καλά χρηματάκια στα χέρια σου.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, έχεις μπροστά σου μία εβδομάδα που αν και θα αποδειχθεί κουραστική, σίγουρα κρίνεται και αρκετά ενδιαφέρουσα! Οι ταλαιπωρίες αναμένονται γιατί τα γεγονότα θα τρέχουν με ταχύτητα φωτός και κάποιες στιγμές θα αισθάνεσαι ότι δεν έχεις κάποιον να σε στηρίξει. Με το ταυ-τετράγωνο Άρη – Δία – Πλούτωνα αναγνωρίζεις ότι κάποιοι άνθρωποι δεν είναι τίμιοι στις συμφωνίες ή στα λεγόμενά τους για τα οικονομικά! Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει και ο προβληματισμός για ένα οικογενειακό ζήτημα, ενώ οι συγγενικές σχέσεις αναμένεται με κάποιο τρόπο να κλονιστούν, προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου! Θυμήσου πως μέσα από τις κρίσεις, δίνονται πάντα και λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και ο έρωτας γίνεται πιο θερμός, ενώ η συντροφικότητα αποτελεί το απάγκιο για κάθε δυσκολία! Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που γίνεται την Παρασκευή προσφέρει μία έκπληξη, μία ερωτική ανανέωση, ή ακόμα και έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τα δεδομένα σου για το επόμενο διάστημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κουράζεσαι, εκνευρίζεσαι αλλά και βαριέσαι … Θα θελες να κάνεις κάτι διαφορετικό, ή απογοητεύεσαι γιατί αυτή την στιγμή δεν μετρά η γνώμη σου ακριβώς όπως θα θελες. Στα οικονομικά έρχονται κάποιες ανάσες που χρειάζεσαι, προσοχή όμως γιατί τα χρήματα όλα φεύγουν για οικογενειακές υποθέσεις.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Μία δυναμική εβδομάδα ξεκινά για σένα φίλε μου Υδροχόε. Ο Άρης έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και δέχεσαι τα «πυρά» των εκρηκτικών και απόλυτων συμπεριφορών από ανθρώπους που σε πλαισιώνουν, δηλαδή από το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Νιώθεις ότι έχει έρθει η στιγμή που πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην ζωή σου γιατί δεν γίνεται διαφορετικά! Το ατού σου αυτή την περίοδο είναι ότι έχεις την ευκαιρία να ζήσεις την περιπέτεια, να προχωρήσεις προς νέα συμφωνητικά και να βάλεις νέες βάσεις στην ζωή σου! Οι παγίδες της εβδομάδας προκύπτουν μέσω παρεξηγήσεων και εντάσεων με το περιβάλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν σε ρωτήσουμε πώς πάνε τα αισθηματικά σου αυτό τον καιρό, θα μας πεις ότι θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και ότι δεν είναι η βασική σου προτεραιότητα. Σίγουρα έχεις τα δίκια σου που αισθάνεσαι έτσι και αυτή την εβδομάδα καλό είναι να διατηρήσεις κάποιες αποστάσεις για να αποφύγεις τις εντάσεις και τους καβγάδες. Θυμήσου ότι μία σχέση που ήδη διατηρείς εξακολουθεί να εμφανίζει τα ίδια προβλήματα ξανά και ξανά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δέχεσαι κάποιες πιέσεις στα επαγγελματικά σου αυτό τον καιρό και ενώ έχεις την επιθυμία να χαλαρώσεις ή και να τεμπελιάσεις, οι συνθήκες δεν στο επιτρέπουν! Στα οικονομικά σου θέλω προσοχή στο τέλος της εβδομάδας, όπου θα νιώσεις ότι τα χρήματα δεν επαρκούν για να επιτύχεις κάποιο σκοπό σου.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ ξεκινά μία εβδομάδα με ένταση και αρκετές εξελίξεις. Το επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται στα εργασιακά σου, αλλά και στον τομέα της προσωπικής ζωής. Στην δουλειά τρέχει και δεν φτάνεις, όμως μέσα από τα γεγονότα που προκύπτουν τώρα, αρχίζει να διαμορφώνεται και ένα νέο κλίμα στο άμεσο μέλλον! Η παγίδα των ημερών είναι ότι τα λόγια σου μπορεί να σε εκθέσουν, για το λόγο αυτό πρόσεξε πολύ τι τάζεις και που το τάζεις! Επιπλέον, οι αποφάσεις σου θα πρέπει να είναι με γνώμονα ότι αυτό που σε συμφέρει αυτό τον καιρό είναι να λειτουργείς ανεξάρτητος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας χτυπά κόκκινο αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο! Δεν μένεις ανικανοποίητος, παρόλο που είσαι πολύ αγχωμένος με θέματα εργασιακά! Ιδιαίτερα η Παρασκευή είναι μέρα που θα φέρει ένα ξαφνικό τηλεφώνημα, μία απότομη συνάντηση, μία δυναμική εξέλιξη στα ερωτικά που θα σε συναρπάσει. Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο βάζεις κάποια όρια και αποστάσεις σε μία σχέση που βλέπεις πως «δεν τραβάει»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εργασιακές υποχρεώσεις αυξάνονται και μέσα στην ένταση των ημερών προκύπτουν και κάποιοι καβγάδες με άτομα που συνεργάζεσαι. Θυμήσου ότι δεν σε βλέπουν όλοι με καλό μάτι, ενώ άνετα αυτό τον καιρό μπορεί να μπλοκάρουν και τα προσωπικά σου σχέδια. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, μην δεσμεύεσαι αυτό τον καιρό σε κάποιες νέες συνεργασίες. Στα οικονομικά αναμένεται να υπάρξουν αρκετά έξοδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ