Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βέροια η Κατερίνα Διδασκάλου - Επισκέφθηκε τις «Camares»

Το πρωί του Σαββάτου 27 Μαΐου η Κατερίνα Διδασκάλου επισκέφθηκε την πόλη της Βέροιας. Η γνωστή ηθοποιός είναι καλεσμένη του Ομίλου Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας και θα συμμετέχει σήμερα και αύριο σε σεμινάριο στα πλαίσια του κύκλου θεατρικής μέθεξης: «Λέξεις χωρίς σκέψη στον ουρανό δε φτάνουνε ποτέ». 

Η σιδερά κυρία των «Άγριων Μελλισών», που αγαπήθηκε για τις μοναδικές ερμηνείες της στον ρόλο της Μυρσίνης Σεβαστού, λίγο πριν το σεμινάριο, εθεάθη μαζί με την παρέα της στο κατάστημα εστίασης «Camares» που βρίσκεται στο κέντρο της αγοράς. 

Μαζί με τον προσωπικό της γιατρό Πέτρο Κυριττόπουλο, δοκίμασε τις νοστιμιές της Βεροιώτικης κουζίνας και συνομίλησαν με φίλους και θαυμαστές. Ευγενική, πρόσχαρη και χαμογελαστή, βγήκε αναμνηστικές φωτογραφίες και ευχαρίστησε προσωπικά τον επιχειρηματία Δημήτρη Φουρκιώτη για την άψογη φιλοξενία.

6 σχόλια:

  1. Να ειναι καλα η ομορφη παρεα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον λαμπρό επιστήμονα,που στο πρώτο κύμα της πανδημίας ήταν εκεί στην πρώτη γραμμή και έσωσε χιλιάδες ασθενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην τον θεοποιουμε..όλοι οι γιατροί στην πανδημία ήταν στην πρώτη γραμμή... έλεος με τον συγκεκριμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως οι περισσότεροι γιατροί έκαναν πίσω και δεν πήγαιναν, ειδικά στο πρώτο κύμα, κατοίκον σε ασθενείς με κόβιντ ..ο συγκεκριμένος άσκησε το λειτούργημα με αυτοθυσία..

      Διαγραφή
  4. Εντάξει είναι λυπηρό να μην αναγνωρίζουμε την αξία κάποιων ανθρώπων αλλά αυτοί ειμαστε.
    Εξάλλου κανείς δεν είναι προφήτης στον τόπο του.
    Τώρα όσο για το ποιοι τρέχανε,οποίος είχε μάτια εβλεπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι λυπηρό να μην αναγνωρίζουμε την αξία των ανθρώπων αλλά κανείς προφήτης στον τόπο του.
    Τώρα όσο αφορά το τρέξιμο,οποίος είχε μάτια εβλεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ