Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με μοτοσικλέτα έξω από τη Βέροια - Γλίτωσαν από θαύμα!

Τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία οδό, πριν την έξοδο για Βέροια σημειώθηκε λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι της Κυριακής, 28/05 με σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με μοτοσικλέτα.

Όπως αναφέρει το logospellas.gr, το χτύπημα ήταν δυνατό και όπως φαίνεται από το αυτοκίνητο έσπασε όλο το μπροστινό μέρος και ο άξονας, ευτυχώς όμως οι ζημίες ήταν μόνο υλικές και οι οδηγοί των δύο οχημάτων δεν έπαθαν τίποτα! 

Το συγκεκριμένο σημείο της οδού ήταν στεγνό, όμως η βροχή δυναμώνει ανά σημεία, οπότε επιβάλλεται η τεταμένη προσοχή σε όλο το οδικό δίκτυο.

3 σχόλια:

  1. Δείξτε και τη φωτογραφία της μηχανής. Κόπηκε στη μέση. Ο οδηγός της μηχανής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Μισές πληροφορίες δίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν αρχίζει να βρέχει υπερβολικά μειώνουμε ταχύτητα και αυξάνουμε την απόσταση κατά 10 φορες ώστε να αποφευχθεί η σύγκρουση σε ολισθηρό οδόστρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο χειρότερος δρόμος θεωρητικά είναι περιφέρειακος και βγαίνει σε Εγνατία!από τέρμα δεξιά στρίβουν αριστερά για Θεσσαλονίκη, αυτοί που θέλουν να στρίβουν Θεσσαλονίκης παραμένουν στηω2 λωρίδα να αποφύγουν το οδόστρωμα λες κ έχουν συρόμενο φορτηγό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ