Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «Πράσινος Ήλιος» ανέτειλε στην Ειρηνούπολη

Με χαμόγελα και αισιοδοξία για θετική πορεία του κόμματος στις εκλογές της 21ης Μαΐου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου και ώρα 19:30 μ.μ., η προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο εκλογικό κέντρο της Ειρηνούπολης.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Ολυμπία Αποστόλου, Χαράλαμπος Γκιόνογλου, Αθανάσιος Δέλλας, Σοφία Πάσχου, Τάσος Σιδηρόπουλος και Νικόλαος Τσιαμήτρος.

Για μια ακόμα φορά, άψογος οικοδεσπότης ο Σάββας Τσιχλακίδης, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε σ' όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, οι δύο πρώην δήμαρχοι Βέροιας Γιάννης Χασιώτης και Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος, η Αντιδήμαρχος Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Γικόνογλου κ.α.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ από την πολιτική εκδήλωση της Ειρηνούπολης:
















































13 σχόλια:

  1. Ειρηνουπολη εκλογες 2019 ψηφοι ΠΑΣΟΚ 225.Αυτοι ολοι μαζι απο την Βεροια και Αλεξανδρεια που μαζευτηκαν οχι βουλευτη αλλα ουτε δημοτικο συμβουλο στις δημοτικες εκλογες του Οκτωβριου δεν βγαζουν.Μια φωτογραφια χιλιες λεξης.Κριμα για το ΠΑΣΟΚ μετα απο τοσα χρονια να εχει τις ιδιες επιλογες ξαναζεσταμενο ιδιο φαγητο.Και κατι ακομα,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον παρευρισκομενο για την ολοφανερη υποψηφιοτητα του ως νεος υποψηφιος δημαρχος Βεροιας.Καλη επιτυχια στην δια γυμνου οφθαλμου προεκλογικη εκστρατεια που ξεκινησε.Ειναι ξεκαθαρη η επιτυχια του μια και φαινεται καθαρα πως εχει την στηριξη των πρωην δημαρχων αλλα και βουλευτων.ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε πως αλλαζουν οι καιροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενθουσιώδες ακροατήριο. Επιτάφιος μου φαίνεται. Δείτε και σεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανέτειλε λέει ο ήλιος ο πράσινος στην Ειρηνούπολη.
    Από τους 40 που φαίνονται οι 35 πήγαν από την Βέροια. Αν όπως λέει ο πιο επάνω το 2019 το ΠΑΣΟΚ είχε 225 ψήφους τώρα ούτε 25.

    Αυτά τα αποτελέσματα έχουν κύριοι τα κολλητιλίκια με τον Συριζα. Μεγαλύτερη απήχηση στην κεντρο-αριστερά έχει η ΝΔ παρά οι Πολάκηδες και Βαρουφάκηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κίνημα Αλλαγής ΑΦΜ. Επειδή μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λαοθάλασσα... Ούτε αστικό δεν γεμίζουν. Ο πράσινος ήλιος ανατέλλει λέει ο τίτλος, χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 18% σίγουρο. Εντάξει. Λέμε και κανένα αστειακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 18% ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΑΝΟΔΟ 120% ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ 14.614,απο 6643 .ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΜΟΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Για τον Μόσχο μπορεί. Για τον Μιχάλη δεν το βλέπω.

      Διαγραφή
  8. Οπα .......έκανε εμφάνιση από Ξάνθη ο φίλος Θανάσης ......βεροιώτη μη στείλετε την φωτογραφία του στο συριζα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι φωτογραφίες πιο πολλές από τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για γέλια κ για κλάματα μαζί... Κ όπως λέει κ ένας φίλος μου. Κλάνει ο πεθαμένος;;;;. Τουλάχιστον κάποιοι δε ξεχνούν κ αναπολούν το κόμμα με το οποίο κάνανε δουλειτσες. Όταν τα οικονομισω κ εγώ ΠΑΣΟΚ θα ψηφισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ