Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Στην Περιφέρεια ο Βεσυρόπουλος


Πλησιάζοντας ήδη τους 10.000 σταυρούς, με την ενσωμάτωση σχεδόν του 50% των εκλογικών τμημάτων, ο «Ψηλός» όχι μόνο έχει κλειδώσει την πρωτιά αλλά έχει χτίσει μια μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και τρίτο.

Πριν από λίγο μάλιστα, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος έφυγε από το γραφείο του και μαζί με μια ομάδα συνεργατών του μετέβη στην αντιπεριφέρεια, όπου είχε μια σύντομη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη.


Ο κ. Βεσυρόπουλος δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τον αντιπεριφερειάρχη ενώ είχαν μια ολιγόλεπτη συνομιλία που επικεντρώθηκε κυρίως στα αποτελέσματα της Νέας Δημοκρατίας, τόσο τοπικά όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Βεσυρόπουλος αποχωρώντας, δεν θέλησε να προβεί σε κάποιες δηλώσεις και επέστρεψε στο γραφείο του.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στην νέα δημοκρατία μπράβο στον αποστολή βεσυροπουλο και στον μπαρτζωκα και στον Τσαβδαρίδη 3 αξιόλογα άτομα που θα οδηγήσουν την νέα δημοκρατία σταθερά τολμηρά μπροστά μακάρι να εκλέξουμε 3 βουλευτές από ΝΔ αλλά οποίος και να είναι ο δεύτερος το αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ