Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επέστρεψε τη διερευνητική εντολή ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Κάλπες στις 25 Ιουνίου


Τηλεφωνικά φαίνεται ότι επέστρεψε τη διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης, στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας 22 Μαΐου 2023, στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πρόθεση της κυβέρνησης είναι να επισπεύσει τη σύγκληση και στη συνέχεια τη διάλυση της νέας Βουλής, ώστε να διεξαχθούν οι νέες  βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αύριο αναμένεται να μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης, προκειμένου να παραλάβει με την σειρά του την διερευνητική εντολή από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα την αξιοποιήσει και θα την επιστρέψει.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η νέα Βουλή που προέκυψε από τη χθεσινή διαδικασία θα ορκιστεί την Κυριακή 28 Μαΐου, και αναμένεται να διαλυθεί την προσεχή Δευτέρα, ανοίγοντας τον δρόμο για τη διενέργεια νέων εκλογών στις 25 Ιουνίου, με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής.

Η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου:

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έλαβε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι θεωρεί πως δεν υπάρχει προϋπόθεση για σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή κι ότι προτίθεται να επιστρέψει τη διερευνητική εντολή σήμερα το απόγευμα. Ο Πρωθυπουργός μετέφερε στους πολιτικούς αρχηγούς ότι η κυβέρνηση θα προτείνει την επίσπευση της σύγκλησης και διάλυσης της νέας Βουλής, ώστε να διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου.

5 σχόλια:

  1. Το Μητσοτακέϊκο θα ολοκληρώσει την καταστροφή της Ελλάδας. Η εντολή από τον μωρό λαό ήταν σαφής: ότι έκανες, να το κάνεις εις διπλούν, τριπλούν και αν χρειαστεί εις δεκαπλούν.
    Έλληνα, σε περιμένουν δύσκολες καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μισή Ελλάς ψήφισε ΝΔ γιατί εκεί είδε ένα καλύτερο αύριο. Φτάνει με τα γραφικά σου περί καταστροφής. Κούρασες με την καταστροφολογία σου και από ότι φαίνεται κούρασε και η καταστροφολογία αυτών που ψηφίζεις.

      Δηλαδή ρε άνθρωπε τόσα χρόνια που γράφεις εδώ μέσα όλα τόσο μαύρα είναι στην ζωή σου; Δες το λίγο αλλιώς το παραμύθι. Τζάμπα χαλιέσαι δηλαδή και προσπαθείς να ρίξεις και τους άλλους.

      Διαγραφή
    2. Εσείς ρε, τι καλό και αισιόδοξο βλέπετε? Το Μητσοτακέϊκο και γενικά το βρόμικο σύστημα, αν δεν είχε τους χρήσιμους ηλίθιους δεν θα επιβίωνε. Πάρτε από το gov το επιδοματάκι σας να βγάλετε την εβδομάδα και βγάλτε το σκασμό σας.
      Αυτό σας αξίζει και πολύ είναι.

      Διαγραφή
  2. Τα παραπάνω που αναφέρεις ας τα σκεφτούν όσοι ξυπνούν μετά τις 11 το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι θεμα κομματων,ειναι θεμα πατριωτισμου.
    Ας ειναι.....ας παιρνουν τα παιδια μας 3 ευρω την ωρα στα εργοστασια για εποχιακες δουλειες.Τι κοσμο θα αφησουμε σε αυτα?
    Ααααα και κατι αλλο.....γνωστος μου στη γερμανια πληρωνει 50 ευρω το μηνα ρευμα.Εμεις εδω?
    Ααααα και κατι αλλο........οι γαλλοι εκαψαν τη Γαλλια για να μη γινει η συνταξη στα 64. Εμεις εδω?
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ.(ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ)
    Αααααα και κατι αλλο.....το νερο μας και οι πηγες μας πουλιουνται σε ιδιωτες ........(οπως εγινε με τη δεη πριν λιγα χρονια κι εμεις κοιτουσαμε σαν χανοι)
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ